Betrouwbaarheid

Bij Dagtickets krijgen we vaak de vraag of we betrouwbaar zijn. Een terechte vraag omdat het tegenwoordig lastig is om daar onderscheid in te maken. Daarom willen we je graag geruststellen en je iets meer vertellen over onze werkwijze en laten zien waarom jij juist op Dagtickets kunt vertrouwen.

Samenwerking met attracties

Bij Dagtickets zijn we trots op onze samenwerking met attracties. Met sommige attractieparken werken we al meer dan 10 jaar naar tevredenheid samen en hebben we rechtstreeks contact. Met de meeste attracties hebben wij een overeenkomst waardoor jij verzekerd ben van officiële en unieke tickets voor je favoriete attracties.

Meer dan 250.000 tevreden klanten

Dagtickets heeft inmiddels meer dan 250.000 tevreden klanten die we hebben geholpen bij de aankoop van tickets. Een groot deel daarvan is zelfs terugkerende klant en bestelt elk jaar tickets op Dagtickets voor zijn of haar favoriete attracties. Wij bedanken een ieder van hen voor het vertrouwen dat ze hebben in Dagtickets.

Gemiddelde beoordeling van 9.5

Ben je nog niet overtuigd en wil je graag weten van andere klanten vinden van Dagtickets? In samenwerking met the Feedback Company verzamelen we beoordelingen en hebben inmiddels meer dan 7500 klanten laten weten wat ze van Dagtickets vinden. Met een gemiddelde beoordeling van 9.5 zijn we de hoogst beoordeelde aanbieder van tickets en daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee.