Miniworld Rotterdam

  • Nederland Rotterdam, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Miniworld Rotterdam. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Miniworld Rotterdam en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Miniworld Rotterdam wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Miniworld Rotterdam!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Dagkaart kinderen of volwassenen

Kinderen v.a. 12 jaar en volwassenen

Geldig t/m 31 december 2017
€ 11,50 € 10,35
€  € 
Korting: -10%

Dagkaart kinderen

Kinderen van 3 t/m 11 jaar

Geldig t/m 31 december 2017
€ 7,50 € 6,75
€  € 
Korting: -10%

Familiekaart 4 personen

voor 2 kinderen van 3 t/m 11 jaar en 2 volwassenen vanaf 12 jaar

Geldig t/m 31 december 2017
€ 38,00 € 30,50
€  € 
Korting: -20%

Algemene informatie

Miniworld Rotterdam is een unieke wereld in miniatuur, gelegen in het hart van Rotterdam, op loopafstand van Rotterdam CS. Al drie keer heeft Miniworld de ANWB publieksprijs gewonnen van ‘Leukste Uitje van Zuid- Holland.

Hier wacht een piepkleine wereld, vol verrassende details en verhalen. Ontdek wereldstad Rotterdam, zowel van vroeger als van nu, de grootste overdekte miniatuurhaven van de Benelux, geïnspireerd op de Rotterdamse haven, en uitgestrekte, typisch Nederlandse (polder)landschappen. Elke 24 minuten valt de nacht in een reeks prachtige avond- en ochtendkleuren. Alle maquettes zijn met de hand gebouwd in ons eigen atelier, en worden tot leven gebracht in mooie landschappen, met licht, geluid en beweging. Een waar kunstwerk. Hier toont een kleine wereld waarin zij groot is.

Foto's

Beoordelingen

Noorthoek

Mooi opgezet. Zeker de moeite waard om een keer te gaan kijken!

A.A.E.

Samen met mijn kleinzoon van 4 was ik een middag bij Miniworld en we hebben er allebei van genoten. Er is heel veel te zien en terwijl mijn kleinzoon alle kleine dieren bewonderde en de lichtjes, vond ik het leuk dat er dingen herkenbaar waren, zelfs uit ons dorp. De treintjes vonden we allebei even leuk.

jl poortvliet

we raakten niet uit gekeken we zagen telkens andere dingen de kids vonden het ook geweldig we hebben er van 11 tot half 3 geweest we vonden het de moeite waart om nog eens langs te komen

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.