Miniworld Rotterdam

  • Nederland Rotterdam, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Miniworld Rotterdam. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Miniworld Rotterdam en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Miniworld Rotterdam wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Miniworld Rotterdam!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Dagkaart kinderen of volwassenen

Kinderen v.a. 12 jaar en volwassenen

Geldig t/m 6 januari 2019
€ 11,70 € 10,53
€  € 
Korting: -10%

Dagkaart kinderen

Kinderen van 3 t/m 11 jaar

Geldig t/m 6 januari 2019
€ 7,70 € 6,93
€  € 
Korting: -10%

Familiekaart 4 personen

voor 2 volwassenen vanaf 12 jaar en 2 kinderen van 3 t/m 11 jaar

Geldig t/m 6 januari 2019
€ 38,80 € 32,98
€  € 
Korting: -15%

Algemene informatie

Miniworld Rotterdam is een unieke wereld in miniatuur, gelegen in het hart van Rotterdam, op loopafstand van Rotterdam CS. Al drie keer heeft Miniworld de ANWB publieksprijs gewonnen van ‘Leukste Uitje van Zuid- Holland.

Hier wacht een piepkleine wereld, vol verrassende details en verhalen. Ontdek wereldstad Rotterdam, zowel van vroeger als van nu, de grootste overdekte miniatuurhaven van de Benelux, geïnspireerd op de Rotterdamse haven, en uitgestrekte, typisch Nederlandse (polder)landschappen. Elke 24 minuten valt de nacht in een reeks prachtige avond- en ochtendkleuren. Alle maquettes zijn met de hand gebouwd in ons eigen atelier, en worden tot leven gebracht in mooie landschappen, met licht, geluid en beweging. Een waar kunstwerk. Hier toont een kleine wereld waarin zij groot is.

Foto's

Beoordelingen

Arian

Leuk uitje met (jonge) kinderen!
De ruimte is lekker overzichtelijk
Zeker een aanrader bij minder weer
Vooral het dag-nachtritme is een leuke extra dimensie!

sommige onderdelen (autootjes) mogen wel eens schoongemaakt of vervangen worden (zijn stoffig en/of vergeeld)

Jessica

Wat een leuk en leerzame ochtend hebben we bij miniworld gehad! Zowel de oudste van 9 als de jongste van 3 waren geboeid!

J.G. van Veen

We hebben (met twee meiden van 8 en 7 jaar) een geweldige middag gehad. De puzzel met de kerstmannetjes gemaakt, alles op ons gemak bekeken en op alle knopjes gedrukt. Wat is er veel te zien!
Omdat het wisselend dag en nacht wordt zei één van de meiden 'We zijn hier wel een week geweest!'. Dat gaan we zeker nog een keer doen zodra Engeland gereed is!

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.