Miniworld Rotterdam

  • Nederland Rotterdam, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Miniworld Rotterdam. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Miniworld Rotterdam en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Miniworld Rotterdam wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Miniworld Rotterdam!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Dagkaart kinderen of volwassenen

Kinderen v.a. 12 jaar en volwassenen

Geldig t/m 31 december 2017
€ 11,50 € 10,35
€  € 
Korting: -10%

Dagkaart kinderen

Kinderen van 3 t/m 11 jaar

Geldig t/m 31 december 2017
€ 7,50 € 6,75
€  € 
Korting: -10%

Familiekaart 4 personen

voor 2 kinderen van 3 t/m 11 jaar en 2 volwassenen vanaf 12 jaar

Geldig t/m 31 december 2017
€ 38,00 € 30,50
€  € 
Korting: -20%

Algemene informatie

Miniworld Rotterdam is een unieke wereld in miniatuur, gelegen in het hart van Rotterdam, op loopafstand van Rotterdam CS. Al drie keer heeft Miniworld de ANWB publieksprijs gewonnen van ‘Leukste Uitje van Zuid- Holland.

Hier wacht een piepkleine wereld, vol verrassende details en verhalen. Ontdek wereldstad Rotterdam, zowel van vroeger als van nu, de grootste overdekte miniatuurhaven van de Benelux, geïnspireerd op de Rotterdamse haven, en uitgestrekte, typisch Nederlandse (polder)landschappen. Elke 24 minuten valt de nacht in een reeks prachtige avond- en ochtendkleuren. Alle maquettes zijn met de hand gebouwd in ons eigen atelier, en worden tot leven gebracht in mooie landschappen, met licht, geluid en beweging. Een waar kunstwerk. Hier toont een kleine wereld waarin zij groot is.

Foto's

Beoordelingen

Gerda Krediet

MiniWorld is een wereld waar jong en oud van geniet. Rotterdam en omgeving is prachtig neergezet; de bewegende beelden zoals de treinen en de verlichting maken het geheel heel fascinerend. Het personeel is vriendelijk en staat klaar om vragen te beantwoorden. Ook is het leuk om een kijkje te mogen nemen in de werkplaats waar vrijwilligers bezig zijn met het maken van onderdelen voor MiniWorld. Chapeau!

André Verzijlbergh

Harstikke leuk voor een kind, jammer dat het niet een beetje meer interactief is, maar het is een prachtig schouwspel!

R. Beijleveld

Bijzonder leuk en mooi,goed gedetaieerd en goed onderhouden.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.