Mini-Europe

  • België Brussel, België

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig kaarten voor Mini-Europe. Vul het aantal kaartjes in wat je wilt bestellen en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Mini-Europe wilt afronden reken je de tickets eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Mini-Europe.

Let op. De tickets voor Mini-Europe en combitickets voor Mini-Europe en het Atomium zijn niet geldig op de dag van aankoop maar pas de eerstvolgende dag.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Dagkaart kinderen en volwassenen

Dagkaart kinderen en volwassenen van 12 t/m 64 jaar

Geldig van 11 maart 2017 t/m 7 januari 2018
€ 15,30
€ 

Dagkaart kinderen en volwassenen

Dagkaart kinderen en volwassenen van 12 t/m 64 jaar

Geldig t/m 7 januari 2018
€ 15,30 € 11,40
€  € 
Korting: -25%

Dagkaart kinderen

Dagkaart kinderen van 4 t/m 11 jaar en vanaf 120cm

Geldig van 11 maart 2017 t/m 7 januari 2018
€ 11,40
€ 
Combikaarten Mini-Europe en het Atomium

Combikaart volwassenen voor Mini-Europe en het Atomium

Dagkaart volwassenen van 19 t/m 64 jaar

Geldig van 11 maart 2017 t/m 7 januari 2018
€ 24,70
€ 

Combikaart kinderen 12 t/m 18 jaar voor Mini-Europe en het Atomium

Combikaart voor kinderen van 12 t/m 18 jaar

Geldig van 11 maart 2017 t/m 7 januari 2018
€ 21,80
€ 

Combikaart kinderen t/m 11 jaar voor Mini-Europe en het Atomium

Combikaart kinderen t/m 11 jaar

Geldig van 11 maart 2017 t/m 7 januari 2018
€ 16,60
€ 

Combikaart senioren voor Mini-Europe en het Atomium

Dagkaart senioren 65 jaar en ouder

Geldig van 11 maart 2017 t/m 7 januari 2018
€ 21,80
€ 

Algemene informatie

In Mini-Europe is Europa in het klein te vinden. Bewonder 350 bekende Europese monumenten en animaties, nagebouwd op schaal 1 op 25. Hier kijk je het ene moment uit over de kanalen en bruggen in Venetië en het volgende moment sta je midden in Londen naast de Big Ben. In Parijs bekijk je de Eiffeltoren, Sacré-Coeur en Arc de Triomphe en ook de beroemde Toren van Pisa ontbreekt niet in de met zorg aangelegde perken van Mini-Europe. Uit België staat hier een kleine versie van de Grote Markt van Brussel, het stadhuis van Antwerpen en de citadel van Dinant. Nederland herken je aan het stadhuis van Maastricht, de molens van Kinderdijk, de abdij van Middelburg en de Montelbaanstoren en Munttoren in Amsterdam. Naast gewoon heel erg leuk, is een bezoek aan Mini-Europe ook educatief: volg de wandelroute in het park en neem de parkcatalogus mee en leer alles over de Europese Unie en de landen die er onderdeel van uitmaken.

De ingang van het ruim 2 hectare grote miniatuurpark ligt direct naast het wereldberoemde Atomium. Mini-Europe is gelegen in het Bruparck in Brussel. Naast Mini-Europe bevinden zich in Bruparck ook het overdekte zwemparadijs Océade, bioscoop Kinépolis en diverse restaurantjes en gezellige terrassen.

Foto's

Beoordelingen

Charles De Laet

Samen met de kleinkinderen (9 en 7 jaar) hebben we genoten van dit bezoek ! De gestuurde wandeling is zeer vlot en je vergeet niets te bezoeken op deze manier. Bij de kleinkinderen is er zeker wat blijven hangen van dit bezoek, ook bij ons trouwens !

Michiel Van Camp

Mooi aangelegd en overzichtelijk park, zeer gedetailleerde maquettes. Het geeft een goede indruk van de belangrijkste, maar soms ook minder bekende Europese monumenten. Een bedenking: Wat na de Brexit? Verdwijnt dan the House of Parliament?
Wel even problemen gehad met ons combiticket voor Mini-Europe en het Atomium: Wij wilden eerst het Atomium bezoeken en dan pas Mini-Europe, maar bij aankomst in het Atomium gooide men ons ticket prompt weg, omdat men er van uit ging dat we al in Mini-Europe geweest waren. Niet dus en een tijdje moeten wachten voor we ons ticket terugkregen.

Ann Huybrechts

Een mooie ervaring voor de kleinkinderen die verrukt waren over de mini gebouwen, vaartuigen, mensjes en diertjes. Echt een aanrader.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.