Mini-Europe

  • België Brussel, België

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig kaarten voor Mini-Europe. Vul het aantal kaartjes in wat je wilt bestellen en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Mini-Europe wilt afronden reken je de tickets eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Mini-Europe.

Let op. De tickets voor Mini-Europe en combitickets voor Mini-Europe en het Atomium zijn niet geldig op de dag van aankoop maar pas de eerstvolgende dag.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Dagkaart kinderen en volwassenen

Dagkaart kinderen en volwassenen van 12 t/m 64 jaar

Geldig van 11 maart 2017 t/m 7 januari 2018
€ 15,30
€ 

Dagkaart kinderen

Dagkaart kinderen van 4 t/m 11 jaar en vanaf 120cm

Geldig van 11 maart 2017 t/m 7 januari 2018
€ 11,40
€ 
Combikaarten Mini-Europe en het Atomium

Combikaart volwassenen voor Mini-Europe en het Atomium

Dagkaart volwassenen van 19 t/m 64 jaar

Geldig van 11 maart 2017 t/m 7 januari 2018
€ 24,70
€ 

Combikaart kinderen 12 t/m 18 jaar voor Mini-Europe en het Atomium

Combikaart voor kinderen van 12 t/m 18 jaar

Geldig van 11 maart 2017 t/m 7 januari 2018
€ 21,80
€ 

Combikaart kinderen t/m 11 jaar voor Mini-Europe en het Atomium

Combikaart kinderen t/m 11 jaar

Geldig van 11 maart 2017 t/m 7 januari 2018
€ 16,60
€ 

Combikaart senioren voor Mini-Europe en het Atomium

Dagkaart senioren 65 jaar en ouder

Geldig van 11 maart 2017 t/m 7 januari 2018
€ 21,80
€ 

Algemene informatie

In Mini-Europe is Europa in het klein te vinden. Bewonder 350 bekende Europese monumenten en animaties, nagebouwd op schaal 1 op 25. Hier kijk je het ene moment uit over de kanalen en bruggen in Venetië en het volgende moment sta je midden in Londen naast de Big Ben. In Parijs bekijk je de Eiffeltoren, Sacré-Coeur en Arc de Triomphe en ook de beroemde Toren van Pisa ontbreekt niet in de met zorg aangelegde perken van Mini-Europe. Uit België staat hier een kleine versie van de Grote Markt van Brussel, het stadhuis van Antwerpen en de citadel van Dinant. Nederland herken je aan het stadhuis van Maastricht, de molens van Kinderdijk, de abdij van Middelburg en de Montelbaanstoren en Munttoren in Amsterdam. Naast gewoon heel erg leuk, is een bezoek aan Mini-Europe ook educatief: volg de wandelroute in het park en neem de parkcatalogus mee en leer alles over de Europese Unie en de landen die er onderdeel van uitmaken.

De ingang van het ruim 2 hectare grote miniatuurpark ligt direct naast het wereldberoemde Atomium. Mini-Europe is gelegen in het Bruparck in Brussel. Naast Mini-Europe bevinden zich in Bruparck ook het overdekte zwemparadijs Océade, bioscoop Kinépolis en diverse restaurantjes en gezellige terrassen.

Foto's

Beoordelingen

Koen De Jongh

Een toffe en leerrijke belevenis

Brigitta Van Caezeele

Het leek ons leuk om de kleinkinderen deze Europese wereld te tonen.Dat was voor hen een kennismaking met al de mooie bouwwerken die onze wereld rijk is en ze waren onder de indruk. Voor ons was het leuk om te doen meer dan dertig jaar nadat we onze dochter al dat moois lieten ontdekken en om te zien dat het nog uitgebreider en interessanter geworden was door de toegevoegde info. Zeker een aanrader voor groot en klein.

Kathy Ector

Aangename kennismaking met dit park. Europa in een notedop, al is deze notedop toch wel heel groot. Aanrader ook voor de kleine kinderen of jongeren onder ons. Zo zien ze de beroemde gebouwen en plaatsen op één dag. Ik was er met mijn petekind van 10 jaar en ook hij vond het zeer leuk en wil zeker nog eens terug. Een ideale uitstap onder het atomium bij zomers weer, en zeker te combneren met deze 9 bollen bij wat regenachtig weer. 2 vliegen in 1 klap. Staat opnieuw op mijn todo-lijstje. Grtz van een tevreden bezoeker.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.