Klantenservice

Op Dagtickets bestel je eenvoudig en snel tickets voor attractieparken, dierentuinen, musea en dagattracties in heel Europa. We hebben het bestellen van tickets zo makkelijk mogelijk geprobeerd te maken. Mocht je er onverhoopt niet uitkomen of heb je nog vragen over het bestellen van tickets? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Veelgestelde vragen

Veel van de vragen die we bij de klantenservice van Dagtickets ontvangen zijn al eens eerder gesteld. Om het jou en onszelf zo makkelijk mogelijk te maken hebben we een overzicht gemaakt met de meest gestelde vragen met de bijbehorende antwoorden. Bekijk snel de veelgestelde vragen over Dagtickets en het maken van een bestelling.

Contactgegevens

Staat jouw vraag niet in het overzicht met meest gestelde vragen of heb je een andere vraag die niet beantwoord wordt, dan kun je altijd nog zelf contact opnemen met onze klantenservice. Hoewel we niet alle vragen kunnen beantwoorden zullen we ons best doen om je te helpen.

Contact opnemen kan via support@dagtickets.nl. Daarnaast zijn we ook bereikbaar via onze livechat of Facebook messenger. In principe zijn we bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur maar ook in het weekend en op feestdagen doen we ons best om je zo snel mogelijk te helpen.