Nederlands IJsbeelden Festival

Nederlands IJsbeelden Festival

Zwolle, Nederland

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Nederlands IJsbeelden Festival. Om lange wachtrijen te voorkomen wordt er dit jaar gebruik gemaakt van tijdsloten. Bij het bestellen van de tickets op Dagtickets ontvang je een voucher met een unieke voucher waarmee je op de website van het Nederlands IJsbeelden Festival een datum en tijd kunt kiezen. Alvast veel plezier bij het Nederlands IJsbeelden Festival.

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Nederlands IJsbeelden Festival. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Nederlands IJsbeelden Festival en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Nederlands IJsbeelden Festival wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Nederlands IJsbeelden Festival!
Aantal
Ticket
Prijs per stuk
Totaal
Bestel tickets

Dagkaart volwassenen

Jeugd vanaf 11 jaar en volwassenen

Geldig 14 december 2019 t/m 1 maart 2020

€ 17,50

€ 14,50

€ 0,00

€ 0,00
-17%

Dagkaart kinderen

Kinderen van 4 t/m 10 jaar

Geldig 14 december 2019 t/m 1 maart 2020

€ 12,00

€ 10,00

€ 0,00

€ 0,00
-17%
Subtotaal
0,00
Transactiekosten
€ 0,00

Totaal
0,00

De beste ijskunstenaars ter wereld komen naar Zwolle waar ze in een grote vrieshal aan de slag gaan met 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw. Daarmee vertalen zij het thema “R-IJS DOOR DE TIJD” in een magische wereld van ijs- en sneeuwsculpturen tot wel 6 meter hoog.

Bepaal zelf de datum en tijd
Om lange wachtrijen te voorkomen wordt er dit jaar gebruik gemaakt van tijdsloten. Bij het bestellen van de tickets op Dagtickets ontvang je een voucher met een unieke voucher waarmee je op de website van het Nederlands IJsbeelden Festival een datum en tijd kunt kiezen. Zo bent u verzekerd van een entreebewijs op de door u gekozen datum en tijd. Het tijdslot bepaalt alleen in welk uur u naar binnen kunt, u bepaalt zelf hoelang u verblijft in de vrieshal.

Nederlands IJsbeelden Festival
Nederlands IJsbeelden Festival

Rieteweg 4
Zwolle
Nederland

Weersverwachting

6°c
geheel bewolkt

do

9°c

vrij

8°c

za

11°c

zo

13°c