Nederlands IJsbeelden Festival

Nederlands IJsbeelden Festival

Zwolle, Nederland

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Nederlands IJsbeelden Festival. Bij het bestellen van de tickets op Dagtickets ontvang je een voucher met een unieke voucher waarmee je op de website van het Nederlands IJsbeelden Festival een datum kunt kiezen. Alvast veel plezier bij het Nederlands IJsbeelden Festival.

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Nederlands IJsbeelden Festival. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Nederlands IJsbeelden Festival en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Nederlands IJsbeelden Festival wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Nederlands IJsbeelden Festival!
Binnenkort

Binnenkort kun je hier weer tickets bestellen voor Nederlands IJsbeelden Festival.

Van 17 december 2022 tot en met 5 maart 2023 staat het grootste ijssculpturen festival van Europa weer in Zwolle. Het Nederlands IJsbeelden Festival is uitgegroeid tot het grootste winterevenement van Nederland.

De beste ijskunstenaars uit de wereld komen naar Zwolle waar ze in een 1.200 m2 grote vrieshal aan de slag gaan met 550.000 kilo ijs en sneeuw. Daarmee vertalen zij het thema “WHAT A WONDERFUL WORLD” in ijs- en sneeuwsculpturen tot wel 6 meter hoog. “Special effects” met licht, geluid en decoratie maken de beelden nog magischer.

In de Jägermeister -ijsbar kunt u de innerlijke mens weer opwarmen maar u kunt ook gebruik maken van de verwarmde horeca terrassen met warme chocolademelk, slagroom en Apfelstrudel.

Bepaal zelf de datum
Bij het bestellen van de tickets op Dagtickets ontvang je een voucher met een unieke voucher waarmee je op de website van het Nederlands IJsbeelden Festival een datum en tijd kunt kiezen. Zo bent u verzekerd van een entreebewijs op de door u gekozen datum.

Voor het kiezen van een datum en tijdslot ga je naar:

https://www.ijsbeelden.nl/inwisselen

en doorloop je de volgende stappen:

1. Voer jouw Voucher-code in, in het veld ‘Promotie code(s)’ en klik op ’Controleren’. Je kan meerdere voucher codes stapelen met de knop ‘Meer’;
2. Je komt nu op de bestelpagina waar u een ticket voor het IJsbeelden Festival op datum en tijd kunt boeken;
3. Neem de ontvangen tickets geprint of digitaal op de telefoon mee op de gekozen datum.

Nederlands IJsbeelden Festival
Nederlands IJsbeelden Festival

Rieteweg 4
Zwolle
Nederland

Weersverwachting

9°c
lichte regen

zo

9°c

ma

9°c

di

9°c

wo

9°c