Nederlands IJsbeelden Festival

  • Nederland Zwolle, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Nederlands IJsbeelden Festival. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Nederlands IJsbeelden Festival en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Nederlands IJsbeelden Festival wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Nederlands IJsbeelden Festival.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Dagkaart volwassenen

Jeugd vanaf 11 jaar en volwassenen

Geldig 15 december 2018 t/m 3 maart 2019
€ 16,50 € 14,50
€  € 
Korting: -12%

Dagkaart kind

Kinderen van 4 t/m 10 jaar

Geldig 15 december 2018 t/m 3 maart 2019
€ 12,00 € 10,00
€  € 
Korting: -17%

Algemene informatie

Het Nederlands IJsbeelden Festival pakt dit jaar mooier en grootser uit dan ooit. Van zaterdag 23 december 2017 tot en met zondag 4 maart 2018 strijkt de adembenemende wereld van kraakhelder ijs en glinsterende sneeuw neer bij de IJsselhallen in Zwolle. Het thema van het Nederlands IJsbeelden Festival dit jaar is: “Wereldberoemde verhalen”.

De beste ijskunstenaars uit de hele wereld komen naar Zwolle waar ze in een 1.500 m2 grote vrieshal aan de slag gaan met 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw. Daarmee vertalen zij het verhalenthema in ijs- en sneeuwsculpturen tot wel 6 meter hoog. “Special effects” met licht, geluid en projectie maken de beelden nog magischer. Romeo en Julia, de Drie musketiers, Robin Hood, Alice in Wonderland, Harry Potter en nog veel meer verhalen worden ijskoud tot leven gewekt. De IJsselhallen wordt omgetoverd tot een Winterwonder Land. De verwarmde hallen worden aangekleed in winterse sferen met aangepaste horeca. Voor de kinderen wordt een speciaal Winter Wonderland KinderPlaza gemaakt. Een gratis plaza met kermisattracties, games, springkussens, LEGO en workshops ijs carven.

Het Nederlands IJsbeelden Festival wordt georganiseerd van zaterdag 23 december 2017 tot en met zondag 4 maart 2018. Dat betekend dat het evenement tot en met de voorjaarsvakantie de deuren heeft geopend voor het publiek. Wekelijks zullen ijscarvers de beelden onderhouden zodat ze de gehele periode in uitstekende staat blijven. Op Dagtickets bestel je tickets met € 2,50 korting (€ 2,00 korting voor kinderen) voor het Nederlands IJsbeelden Festival.

Foto's

Beoordelingen

Martin

Helaas werd ons bij aankomst geadviseerd om op een ander tijdstip terug te komen. Dit in verband met de wachttijd. Wij vinden het onvoorstelbaar dat online kaarten worden verkocht voor een evenement wat vervolgens niet toegankelijk is.

Hennie Mensink

Geweldig mooie uitstalling, waar we van genoten hebben , een zwaar min puntje het lange wachten en het aso voorkruipen van mensen die aan kassa een kaartje gekocht hadden, Vraag: waarom wordt de kassa niet bij ingang neergezet zodat de kans op voorkruipen tot minimum wordt ingekort, het kwam bijna tot handgemeen

Hermanus Klein Koerkamp

Ondanks dat we 1.15 uur in de rij hebben gestaan vonden wij en de kl.kinderen van 8 en 10 jaar het fantastisch.
Het is een bezoek zeker waard en we hebben erg genoten.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.