Phantasialand

  • Duitsland Brühl, Duitsland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Phantasialand. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Phantasialand en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Phantasialand wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten.

Voorwaarden tickets
Dagkaart: geldig voor 1 persoon op 1 dag, binnen de geldigheidsperiode van het ticket
2-Dagenkaart: geldig voor 1 persoon op 2 opeenvolgende dagen, binnen de geldigheidsperiode van het ticket
Bij aanschaf van een kinderticket of seniorenticket dient u op verzoek een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen bij de toegangscontrole.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00
1-dagkaart

Dagkaart volwassenen

Kinderen en volwassenen 12 t/m 59 jaar

Geldig 1 april t/m 5 november 2017
€ 46,50 € 36,50
€  € 
Korting: -22%

Dagkaart kinderen

Kinderen 4 t/m 11 jaar

Geldig 1 april t/m 5 november 2017
€ 35,00 € 34,00
€  € 
Korting: -3%

Dagkaart senioren

Senioren 60+

Geldig 1 april t/m 5 november 2017
€ 35,00
€ 
2-dagenkaart

2-dagenkaart volwassenen

Kinderen en volwassenen 12 t/m 59 jaar

Geldig 1 april t/m 5 november 2017
€ 81,50 € 75,00
€  € 
Korting: -8%

2-dagenkaart kinderen

Kinderen 4 t/m 11 jaar

Geldig 1 april t/m 5 november 2017
€ 57,00 € 56,00
€  € 
Korting: -2%

2-dagenkaart senioren

Senioren 60+

Geldig 1 april t/m 5 november 2017
€ 57,00
€ 

Algemene informatie

In Phantasialand, in Brühl, vlakbij Keulen, beleeft de hele familie attractiepret en phantastische shows van wereldklasse. Het attractiepark is prachtig en tot in detail gethematiseerd en biedt met de vele bijzondere attracties en spectaculaire shows het perfecte familie-uitje. In de zes themawerelden Fantasy, Berlin, Deep in Africa, China Town, Mexico en Mystery geniet je van meer dan 40 spectaculaire attracties en wervelende shows. Van loopings en 60 meter hoge vrije vallen voor de moedigsten, tot grappige ballonartiesten en (gratis!) schminken voor de allerkleinsten: in Phantasialand beleeft jong en oud samen een perfecte dag.

Ontdek het volledig nieuwe themagebied Klugheim. Door dit mysterieuze vulkanische rotslandschap raast Taron; de snelste multi-lanceer-achtbaan van de wereld! Deze spannende achtbaan verrast zelfs de dapperste achtbaanfan met twee megasnelle lanceringen en vliegensvlug bochtenwerk. De tweede nieuwe achtbaan in Phantasialand heet Raik en is de grootste familie-boomerang-achtbaan in zijn soort! Raik scheert tussen Taron en het machtige rotslandschap van Klugheim door: eerst vooruit en daarna nog eens achteruit! Een spektakel voor jong en oud!

Niet ver van Klugheim sta je ineens in Mexico, waar je op expeditie gaat in Chiapas, de steilste wildwaterbaan ter wereld. Scheer door Afrika in de bekroonde achtbaan Black Mamba en ga met de hele familie op muizenjacht in 3D-attractie Maus au Chocolat. Favoriet van velen is een ritje in de op hol geslagen mijntrein Colorado Adventure. De allerkleinsten kunnen hun fantasie de vrije loop laten in de vele kinderattracties en het wondermooie Wuze Town in de themawereld Fantasy.

Al dat avontuur maakt hongerig en voor elke smaak is een uitgebreide selectie aan restaurants en snackpoints aanwezig. Lust jij graag een oerhollandse frikandel speciaal of eet je liever een broodje gyros? Of wat denk je van een heerlijke verse pasta van restaurant Unter den Linden of de niet te versmaden tapasgerechten uit de keuken van restaurant Cocorico?

Extra lang geopend
Voor wie geen genoeg kan krijgen van een dagje Phantasialand is er goed nieuws! Het park is van 1 juli t/m 27 augustus tot maar liefst 20:00 uur geopend. Zo haal je het maximale uit je perfecte dag uit!

Voorwaarden tickets
Dagkaart: geldig voor 1 persoon op 1 dag, binnen de geldigheidsperiode van het ticket.
2-Dagenkaart: geldig voor 1 persoon op 2 opeenvolgende dagen, binnen de geldigheidsperiode van het ticket.
Bij aanschaf van een kinderticket of seniorenticket dient u op verzoek een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen bij de toegangscontrole.

Foto's

Beoordelingen

Maurice van Lieshout

Na lang geleden weer terug te zijn geweest bij phantasialand met mijn zoon was ik zeer verrast hoe het park erbij lag , het was een geweldige dag geworden waar ik zeker nog vaker terug kom.

Niki Paumen

Ontzettend leuke dag gehad, korte wachttijden, topattracties en leuke shows. Wij komen zeker terug!

Martien Vanhecke

Heel mooi park, alles mooi volgens thema afgewerkt. Volgens de grote mensenvloed bij het binnengaan, vallen de wachttijden van de attracties heel goed mee.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.