Phantasialand

  • Duitsland Brühl, Duitsland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Phantasialand. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Phantasialand en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Phantasialand wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten.

Voorwaarden tickets
Dagkaart: geldig voor 1 persoon op 1 dag, binnen de geldigheidsperiode van het ticket
2-Dagenkaart: geldig voor 1 persoon op 2 opeenvolgende dagen, binnen de geldigheidsperiode van het ticket
Bij aanschaf van een kinderticket of seniorenticket dient u op verzoek een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen bij de toegangscontrole.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Binnenkort kun je hier weer tickets bestellen voor Phantasialand

Algemene informatie

Phantasialand Wintertraum
Deze winter is Phantasialand nóg fascinerender. Kom ook, en creëer herinneringen die u altijd bijblijven. Attractiepret, showspektakel en een zee van licht: dat is Phantasialand Wintertraum. Het hele attractiepark is prachtig gedecoreerd en verlicht met duizenden lichtjes om deze wondermooie winterdroom voor de hele familie compleet te maken. Ervaar de schaatsbaan, de winterse lekkernijen, de gezellige vuurhaarden en natuurlijk de spannende attracties en de bijzondere shows!

Voor de allerkleinsten zijn er diverse kinderattracties en natuurlijk zijn er vele attracties voor het hele gezin of voor de echte waaghalzen. Beleef deze winter onder andere Chiapas, de steilste wildwaterbaan ter wereld! En stap samen in de spectaculaire hangende achtbaan Black Mamba, als je durft. Of ga met de hele familie in Maus au Chocolat en bepaal wie de beste muizenjager van Berlijn is. In de zomer van 2016 opende in Phantasialand het nieuwe mysterieuze themagebied Klugheim, waar je je in de Middeleeuwen waant. Hier beleef je niet alleen de snelste en langste multi-lanceer-achtbaan ter wereld – Taron – maar vind je ook de allergrootste familie-boomerang-achtbaan Raik. Ook in de winter ervaar je deze spectaculaire achtbanen, want zij zijn zelfs geopend bij temperaturen van -10°c!

Ook de spectaculaire wintershows zullen jong en oud verrassen! Aanschouw Tiempo de Fuego in de wereld van wildwaterbaan Chiapas, het bijzondere samenspel van licht en videomapping geeft het verloop van de vier seizoenen weer. Aan het eind van elke dag neemt The Magic Rose – Spirit of Light bezoekers mee in een schitterend wintersprookje dat niemand snel zal vergeten. Als afsluiter van de perfecte winterdag zal een prachtig vuurwerkspektakel de donkere hemel verlichten boven het winterse decor van het oude Berlijn.

Voorwaarden tickets
Dagkaart: geldig voor 1 persoon op 1 dag, binnen de geldigheidsperiode van het ticket.
2-Dagenkaart: geldig voor 1 persoon op 2 opeenvolgende dagen, binnen de geldigheidsperiode van het ticket.
Bij aanschaf van een kinderticket of seniorenticket dient u op verzoek een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen bij de toegangscontrole.

Foto's & video's

Beoordelingen

Ivonne Zegveld

Phantasialand is erg leuk maar wij hadden een ZEER moeizame start. Wij hadden het entreekaartje niet geprint, met ons meerdere (en vooral jongere) bezoekers van Phantasialand. Hierdoor hebben we 45 minuten in twee rijen gestaan waarna we vervolgens (er was geen internet, er was geen bluetooth, geen persoon die ondersteunde -echt heel erg en totaal niet service-minded) naar een speciale kassa zijn gegaan. We hadden ons bijna omgedraaid maar we waren met twee kinderen die -na 1 uur in de kou staan te wachten- we niet konden teleurstellen.

Christian Oosterlaan

Erg leuk compact park met Super 8-banen. Mooi opgezette delen. De oudere attracties voor de kleintjes zijn wat aftands.

Elise Willems-Bionda

Een leuk attractiepark voor een dagje uit, mooi onderhouden, sfeervol en leuke attracties!

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.