Phantasialand

  • Duitsland Brühl, Duitsland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Phantasialand. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Phantasialand en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Phantasialand wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten.

Voorwaarden tickets
Dagkaart: geldig voor 1 persoon op 1 dag, binnen de geldigheidsperiode van het ticket
2-Dagenkaart: geldig voor 1 persoon op 2 opeenvolgende dagen, binnen de geldigheidsperiode van het ticket
Bij aanschaf van een kinderticket of seniorenticket dient u op verzoek een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen bij de toegangscontrole.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Binnenkort kun je hier weer tickets bestellen voor Phantasialand

Algemene informatie

Phantasialand in Brühl, vlakbij Keulen, is één van de meest populaire attractieparken van Europa! In de zes themagebieden die het park rijk is, beleeft elke bezoeker de dag van zijn of haar leven!

In het themagebied Fantasy gaat menig sprookjes liefhebbend hart sneller kloppen en vind je ook voor de kleintjes veel vertier. Maak hier kennis met het Wuzenvolk en hun koningin Winja in Wuze Town. In Mexico waan je je tussen de Maya's en Azteken van weleer en zijn de attracties Tikal en Talocan een must! In Deep in Africa ervaar je het echte Afrikaanse leven op het marktplein, met entertainment, muziek en Afrikaanse dans en ga er natuurlijk in de populaire loopingachtbaan Black Mamba. Dan is er nog Mystery, waar spanning, avontuur en mysterie hoogtij vieren. Beleef het mee in Mystery Castle. In Berlin ga je terug in de tijd en ontdek je het Berlijn van rond 1900 met onder andere de attractie Das verrückte Hotel Tartüff, niet te missen! Ook vind je hier Maus au Chocolat, een unieke 3D-tocht door een grote taartfabriek waarbij de bezoekers de taak hebben alle vervelende muizen te verjagen.Tot slot is daar China Town: een oosters themagebied welke je kennis laat maken met China, maar dan vlakbij huis! Heerlijk eten, schitterend entertainment en Aziatische sferen.

Wintertraum Phantasialand
Deze winter is Phantasialand nóg fascinerender. Kom ook, en creeer deze winter herinneringen die u altijd bijblijven. Attractiepret, showspektakel, een zee van licht en dagelijks vuurwerk! Dat is Phantasialand Wintertraum. Het gehele park is prachtig gedecoreerd en verlicht om deze wondermooie winterdroom voor de hele familie compleet te maken. Ervaar de winterspecials en spannende attracties Chiapas, Black Mamba, Colorado Adventure in een bijzondere winterse sfeer. Ook de spectaculaire wintershows zullen jong en oud verrassen! Aanschouw Tiempo de Fuego in de wereld van wildwaterbaan Chiapas, het bijzondere samenspel van licht en videomapping geeft het verloop van de vier seizoenen weer. Aan het eind van elke dag neemt The Magic Rose – Spirit of Light bezoekers mee in een schitterend wintersprookje dat niemand snel zal vergeten. Als afsluiter zal een prachtig vuurwerkspektakel de donkere hemel verlichten boven het winterse decor van het oude Berlijn.

Voorwaarden tickets:
Dagkaart: geldig voor 1 persoon op 1 dag, binnen de geldigheidsperiode van het ticket.
2-Dagenkaart: geldig voor 1 persoon op 2 opeenvolgende dagen, binnen de geldigheidsperiode van het ticket.Bij aanschaf van een kinderticket of seniorenticket dient u op verzoek een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen bij de toegangscontrole.

Foto's & video's

Beoordelingen

Jane

Geen afbeelding

Heel veel pretparken bezocht en gezien, maar Phantasialand blijft onze favoriet. Ondanks dat het totale gebied niet uitgebreid kan worden, weet Phantasialand goed te spelen met de ruimte. Nieuwe attracties zijn steeds een aangename verrassing.
Zowel het park als de hotels zijn prima in verhouding qua prijs-kwaliteit.
Blijft onze topper!

nathan

Geen afbeelding

Phantasialand is zonder twijfel het beste pretpark dat ik ook bezocht heb! Het is vrij duur maar het is het ook echt wel waard. Het park is niet groot van oppervlakte, maar ze maken goed gebruik van alle ruimte. Het attractieaanbod is schitterend. Black Mamba is een superachtbaan. Talocan en Mystery Castle zijn heerlijke thrill rides die bewijzen dat thrill en thema wel heel goed samengaan. Ook Chiapas en River Quest zijn heel goede waterattracties. Ook voor de kinderen en voor gezinnen zijn er meer dan genoeg attracties. De thema's zijn er prachtig, het is super mooi afgewerkt en goed onderhouden. Ik ken geen enkel zo mooi park als Phantasialand. De sfeer is er dan ook heel erg goed. Ook het eten is er erg goed te eten en het personeel is vriendelijk. Dus Phantasialand is echt een aanrader!!

Karl

Geen afbeelding

Dit is gewoon een van de beste attractieparken in Europa, haast elke attractie is top en een referentie in zijn categorie en biedt nét iets meer dan gelijkwaardige attracties in andere parken. River Quest, Chiapas en Winja's Fear & Force alleen al zijn de trip waard.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.