Phantasialand

  • Duitsland Brühl, Duitsland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Phantasialand. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Phantasialand en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Phantasialand wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Phantasialand!

Voorwaarden tickets:
Dagkaart: geldig voor 1 persoon op 1 dag, binnen de geldigheidsperiode van het ticket
2-Dagenkaart: geldig voor 1 persoon op 2 opeenvolgende dagen, binnen de geldigheidsperiode van het ticket

Lenteactie - 2de kaartje gratis
Bezoek voor 1 mei 2014 Phantasialand en ontvang ter plekke een gratis ticket wat je nog het hele seizoen kan gebruiken! Je ontvangt dus geen dubbele tickets tijdens je bestelling. Het tweede kaartje gratis geldt voor een volgend bezoek. Actievoorwaarden onder de informatietab "2e ticket gratis bij bezoek in april 2014"

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Dagkaart kinderen

Kinderen 4 t/m 11 jaar

Geldig 1 april t/m 2 november 2014
€ 22,00 € 21,00
€  € 
Korting: -5%

Dagkaart volwassenen

Jeugd vanaf 12 jaar en volwassenen

Geldig 1 april t/m 2 november 2014
€ 45,00 € 39,00
€  € 
Korting: -13%

Dagkaart senioren 60+

Senioren 60+

Geldig 1 april t/m 2 november 2014
€ 22,00
€ 
2-dagenkaarten

2-dagenkaart kinderen

Kinderen 4 t/m 11 jaar

Geldig 1 april t/m 2 november 2014
€ 34,00 € 33,00
€  € 
Korting: -3%

2-dagenkaart volwassenen

Jeugd vanaf 12 jaar en volwassenen

Geldig 1 april t/m 2 november 2014
€ 75,00 € 69,00
€  € 
Korting: -8%

2-dagenkaart senioren

Senioren 60+

Geldig 1 april t/m 2 november 2014
€ 34,00
€ 

Algemene informatie

Phantasialand in Brühl, vlakbij Keulen, is één van de meest populaire attractieparken van Europa! In de zes themagebieden die het park rijk is, beleeft elke bezoeker de dag van zijn of haar leven!

In het themagebied Fantasy gaat menig sprookjes liefhebbend hart sneller kloppen en vind je ook voor de kleintjes veel vertier. Maak hier kennis met het Wuzenvolk en hun koningin Winja in Wuze Town. In Mexico waan je je tussen de Maya's en Azteken van weleer en zijn de attracties Tikal en Talocan een must! In Deep in Africa ervaar je het echte Afrikaanse leven op het marktplein, met entertainment, muziek en Afrikaanse dans en ga er natuurlijk in de populaire loopingachtbaan Black Mamba. Dan is er nog Mystery, waar spanning, avontuur en mysterie hoogtij vieren. Beleef het mee in Mystery Castle. In Berlin ga je terug in de tijd en ontdek je het Berlijn van rond 1900, hier is in juni 2012 de nieuwe attractie Das verrückte Hotel Tartüff geopend, niet te missen! Ook vind je hier Maus au Chocolat, een unieke 3D-tocht door een grote taartfabriek waarbij de bezoekers de taak hebben alle vervelende muizen te verjagen.Tot slot is daar China Town: een oosters themagebied welke je kennis laat maken met China, maar dan vlakbij huis! Heerlijk eten, schitterend entertainment en Aziatische sferen.

Lenteactie 2014 - 2de kaartje gratis
Bezoek voor 1 mei 2014 Phantasialand en ontvang ter plekke een gratis ticket wat je nog het hele seizoen kan gebruiken! Je ontvangt dus geen dubbele tickets tijdens je bestelling. Het tweede kaartje gratis geldt voor een volgend bezoek.

Nieuw in 2014: Chiapas
Phantasialand is geopend vanaf 1 april 2014. De langverwachte nieuwe wildwaterbaan Chiapas is dan ook geopend! Chiapas is de moderne versie van de bekende boomstammenbaan en bevat de steilste afdaling - de hellingshoek is 53 graden - in een wildwaterbaan ter wereld. Onderweg passeren de gasten enorme rotspartijen met klaterende watervallen en een groot aantal typisch Mexicaanse beelden, waarvan er diverse water naar de bezoekers spuiten.

Voorwaarden tickets:
Dagkaart: geldig voor 1 persoon op 1 dag, binnen de geldigheidsperiode van het ticket.2-Dagenkaart: geldig voor 1 persoon op 2 opeenvolgende dagen, binnen de geldigheidsperiode van het ticket.

2e ticket gratis bij bezoek in april 2014

Bezoek voor 1 mei 2014 Phantasialand en ontvang ter plekke een gratis ticket wat je nog het hele seizoen kan gebruiken! Je ontvangt dus geen dubbele tickets tijdens je bestelling. Het tweede kaartje gratis geldt voor een volgend bezoek.

Hoe werkt het: laat je Dagticket scannen bij de entree van het park, maar bewaar deze goed! Elke dag vanaf 12:00 is de actiestand bij Snack-Restaurant Tacana in het themagebied "Mexico" geopend. Ga hierheen en op vertoon van je gebruikte Dagticket, kan je hier je gratis 2de kaartje afhalen. Dit ticket is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Je moet dus je gegevens achterlaten voor je het ticket in ontvangst kan nemen. Dit gratis kaartje is geldig t/m 2 november 2014.

Foto's & video's

Beoordelingen

Erik

Geen afbeelding

Een leuk park waar je je prima kunt vermaken. Veel attracties en allemaal erg mooi gethematiseerd! Erg knap hoe ze zoveel attracties op een nette manier op een klein oppervlakte weten neer te zetten. Talocan is erg mooi neergezet, en de combinatie van een Topspin, water, rook en vuur zorgt voor een geweldig entertainment om alleen al naar te kijken. Daarnaast is Black Mamba ook een topper, heerlijke achtbaan en dan vlak langs al die rotsen razen... echt top! En dan Chiapas nog in het verschiet, wat ook een topper lijkt te worden...
Het park kwam erg sfeervol over, dit mede doordat de themagebieden erg mooi zijn aangekleed. En het bijpassend personeel in elk themagebied is 'de kers op de taart', een erg leuk detail.

Ursula

Geen afbeelding

Wat is dit een leuk park zeg! Er is zoveel te zien en doen, en echt voor jong en oud. Shows zijn leuk, thema's verrassend en alles loopt soepel in elkaar over. De attracties zijn geweldig: voor de echte thrill-seaker is er genoeg te beleven, maar ook voor de kleinere bezoeker is er heel veel te zien en te doen. En alles is dicht bij elkaar gesitueerd waardoor je niet kilometers hoeft te lopen, wat een groot pluspunt is met kleine kinderen. Wachtrijen zijn er nauwelijks; het langst dat wij hebben moeten wachten was tien minuten. Oh en dan parkeren: 4 euro maar. Dit is bij andere parken wel anders! Nee, echt een aanrader en wij gaan zeker vaker naar Phantasialand!

Joost

Joost

Phantasialand heeft een kleine oppervlakte, maar ondanks dat zeer veel attracties. Vele attracties zijn zeer goed gethematiseerd. Vooral de Black Mamba, een grote B&M in Afrikaanse stijl, komt tot haar recht, al slingerend door afgronden, over en onder paden door. De topspin Talocan ligt ernaast mooi gelegen. Verdere paradepaardjes zijn de River Quest; een zeer unieke waterbaan waarbij je grote hoogtes daalt en de Colorado Adventure. Dit is een mijntreinachtbaan met wel drie lifthills en onverwachte snelheden. Hoewel ik lovend ben over thematisering valt er op dit gebied ook te klagen; sommige attracties zijn gedateerd (vooral te zien bij indoorachtbaan Temple of the Night Hawk), maar door de kleine parkoppervlakte is er gelukkig continu innovatie. Het park krijgt dan ook van mij een 8,6!

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.