Boudewijn Seapark Brugge

  • België Brugge, België

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Boudewijn Seapark Brugge. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Boudewijn Seapark Brugge en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Boudewijn Seapark Brugge wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Dagkaart kinderen

Dagkaart kinderen vanaf 1 meter en t/m 11 jaar

Geldig 1 april t/m 1 oktober 2017
€ 22,00 € 19,00
€  € 
Korting: -14%

Dagkaart kleuters

Dagkaart kinderen vanaf 85 cm t/m 99 cm

Geldig 1 april t/m 1 oktober 2017
€ 9,50 € 9,00
€  € 
Korting: -5%

Dagkaart volwassenen

Dagkaart kinderen vanaf 12 jaar en volwassene

Geldig 1 april t/m 1 oktober 2017
€ 26,00 € 23,00
€  € 
Korting: -12%

Algemene informatie

Beleef een dolfijne familiedag in Boudewijn Seapark Brugge. Geniet van de gloednieuwe, magische dolfijnenshow in het overdekte dolfinarium. De dolfijnen brengen adembenemende sprongen in een prachtig decor. Buiten in het zeeleeuwentheater ga je samen met de kapitein en zijn zeeleeuwmatrozen op zoek naar de piratenschat. Ga ook langs bij de prachtige zeehondenlagune midden in een groen park voor de boeiende zeehondenpresentatie.

Boudewijn Seapark biedt niet alleen shows, maar heeft ook 20 attracties buiten zoals de coole rollercoaster Orca Ride, de piratenboot Sancta Maria, of de reuzengrote speeltuinen. Ontdek ook Bobo’s AquaSplash, het grote, ondiepe waterpark met 8 glijbanen en de Splash Emmer voor uren dolle waterpret! Regenweer? Dan zorgt Bobo’s Indoor met 12 overdekte attracties voor urenlang speelplezier.

Foto's

Beoordelingen

A.A.M. De Smet

Schandaal van de parking 7 euro daat het park al zo duur is Hoorde er heel veel klachten over van anderemensen Mooi park slecht aangegeven vanaf het station Brugge dolfijneschow was heel mooi

Krista Thorree

het is vooral voor gezinnen met kinderen. het was indrukwekkend om de mensen bezig te zien met de zeeleeuwen, de zeehonden en de dolfijnen.

Janssens Heidi

Superhandige aankoop van tickets via website o.a. dankzij betaling via bankkaart. Behulpzaam en vriendelijk personeel.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.