Dolfinarium

  • Nederland Harderwijk, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Dolfinarium. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Dolfinarium en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Dolfinarium wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Dolfinarium!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Binnenkort kun je hier weer tickets bestellen voor Dolfinarium

Algemene informatie

Het Dolfinarium is het grootste zeezoogdierenpark van Europa: het Dolfinarium! Nergens anders ontdek je de dieren van de zee van zó dichtbij. Ontmoet de springende dolfijnen, kolossale walrussen, bulderende zeeleeuwen en hobbelende zeehonden. Bekijk de bijzondere bruinvissen en ervaar hoe roggen en haaien aanvoelen! Aan het einde van de dag weet jij alles over deze unieke dieren. Met negen educatieve voorstellingen, vier speeltuinen en een nieuwe waterattractie in 2018, heb je met je hele familie een dag vol plezier. Samen een dag lang lekker spelen, ontdekken, verwonderen en genieten.

Foto's

Beoordelingen

Rianne

mijn collega uit India heeft genoten. Eindelijk dolfijnen in het echt gezien.

Monique Deckx

Leuke dag met kleinkinderen , een beetje plannen en je kan al de shows bekijken. Begrijp niet altijd waar de negatieve commentaren vandaan komen.
Prijzen eten,drinken zoals in andere parken. Parking vond ik wel aan de dure kant. Enig GROOT NADEEL vind ik dat je maar één keer naar de dolfijnenshow mag , met een " echte dolfijnliefhebber" van 4j. is dat niet makkelijk te verklaren. ( staat ook nergens vermeld , enkel bij entree vermeld) Ook leuk kader buiten het park.

Marije

Mooi park maar de parkeerplaats is ver weg waardoor we lang moesten lopen.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.