Dolfinarium

  • Nederland Harderwijk, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Dolfinarium. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Dolfinarium en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Dolfinarium wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Dolfinarium!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Dagkaart volwassenen

Kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen

Geldig 17 februari t/m 28 oktober 2018
€ 27,50 € 15,95
€  € 
Korting: -42%

Dagkaart kinderen

Kinderen 3 t/m 11 jaar

Geldig 17 februari t/m 28 oktober 2018
€ 25,00 € 15,95
€  € 
Korting: -36%

Dagkaart senioren en mindervaliden

Senioren (65+) of mindervaliden

Geldig 17 februari t/m 28 oktober 2018
€ 25,00 € 15,95
€  € 
Korting: -36%

Algemene informatie

Het Dolfinarium is het grootste zeezoogdierenpark van Europa: het Dolfinarium! Nergens anders ontdek je de dieren van de zee van zó dichtbij. Ontmoet de springende dolfijnen, kolossale walrussen, bulderende zeeleeuwen en hobbelende zeehonden. Bekijk de bijzondere bruinvissen en ervaar hoe roggen en haaien aanvoelen! Aan het einde van de dag weet jij alles over deze unieke dieren. Met negen educatieve voorstellingen, vier speeltuinen en een nieuwe waterattractie in 2018, heb je met je hele familie een dag vol plezier. Samen een dag lang lekker spelen, ontdekken, verwonderen en genieten.

Foto's

Beoordelingen

Colin

Klein maar fijn, dat is hoe ik Dolfinarium het beste kan beschrijven. Door de shows kun je je de hele dag vermaken in het park en het is daarom ook zeker de moeite waard om er naar toe te gaan. De prijs van het park is dus ook zeker de moeite waard.

W

Aangenaam park, leuk en dagvullend. Goede horeca en leuke, interessante shows. Aanrader!

Philip

als klein kind gegaan maar herinnert me nog steeds goed dat het leuk park is! ben onder gespoten door de walrus met water en muziek in het park geef je rust.prachtige dolfijnen orka's alleen het visaanbod mag wel groter.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.