Movie Park Germany

  • Duitsland Bottrop, Duitsland

Extra informatie

In Movie Park Germany speel je zelf de hoofdrol in stoere attracties. Op Dagtickets bestel je eenvoudig kaarten met korting voor Movie Park Germany. Kies het aantal kaartjes dat je wilt bestellen en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling wilt afronden, reken je de tickets eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt je tickets binnen enkele minuten, zodat je ze zelf kunt uitprinten.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Binnenkort kun je hier weer tickets bestellen voor Movie Park Germany

Algemene informatie

Avonturen boordevol actie, nog spannender en explosiever dan welke blockbuster ook. Dat is Movie Park Germany, Duitslands grootste film- en attractiepark vlak over de grens in Bottrop.

Star Trek : Operation Enterprise
Deze Triple Launch achtbaan (verwachte opening voorjaar 2017) lanceert je met warpsnelheid naar een nieuw sterrenstelsel, nadat je aan de Starfleet Academy als kadet bent klaargestoomd voor deze eerste reddingsmissie. Ontdek het nieuwe themagebied “Federation Plaza” waar Star Trek tot leven komt.

Kleine avonturiers
De kleine avonturiers gaan in het grootste Nickland van Europa met de Paw Patrol pups Chase en Marshall op de foto! Voor hen is geen klus te groot of pup te klein. Onmoet je favoriete tv-helden SpongeBob, Dora en hun vrienden in levenden lijve. Beleef samen met de Teenage Mutant Ninja Turtles spannende avonturen in hun verkeersschool “License to drive”.

Spanning en sensatie
Duik in een lang verloren wereld van dinosaurier, in ´The Lost Temple` en begeleidt dr. Carter op een levensechte expeditie in de vierde dimensie, ver onder de aarde. Of bezoek de permanente horrorattractie “The Walking Dead Breakout”, gebaseerd op een van ’s werelds meest succesvolle en populaire Amerikaanse series, met echte “Walkers”. Alleen vanaf 16 jaar en tegen bijbetaling.

Actie en adrenaline

Wil je actie en adrenaline, stort dan vanaf 60 meter hoogte naar beneden in de “High Fall”, of draai in de “MP Xpress” loopings zonder vaste grond onder je voeten. Spring in de indoor-achtbaan “Van Helsing’s Factory” voor een bloedstollende vampierjacht door het donker! En bezoek “Crazy Cops -The Action Stunt Show”, voor nog meer stunts, spektakel, humor en explosies!

Halloween Horror Fest
In oktober verandert het vrolijke familiepark tijdens het Halloween Horror Feest in een ware horrorfilm. Beleef de 19e editie van het Halloween Horror Feest, met 7 horrorhuizen, 250 monsters en 2 shows. Overdag is er een familievriendelijk kinderhalloween met pompoensnijden, schminken en een spannend spookdoolhof!

Foto's

Beoordelingen

Frank

Superleuk park met leuke attracties voor kinderen tot een jaar of 10/12. Sommig personeel bij de attracties kan nog wel een gastvrijheidstraining gebruiken...

Alex Peeters Pimpao

Leuke attracties, komen zeker nog een keer terug!

joeri wouters

Wij zijn met halloween geweest en het was er niet te doen,overal 2uur aanschuiven en als het onze beurt was dan was er een technisch probleem.ze laten veel te veel mensen binnen en het ging niet vooruit,1bediener aan de attractie die 2maal moest rond gaan voor de attractie kon starten,onvriendelijke mensen,4attracties gedaan en blij dat we naar huis konden,dan was walibi Veel beter

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.