Movie Park Germany

  • Duitsland Bottrop, Duitsland

Extra informatie

In Movie Park Germany speel je zelf de hoofdrol in stoere attracties. Op Dagtickets bestel je eenvoudig kaarten met korting voor Movie Park Germany. Kies het aantal kaartjes dat je wilt bestellen en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling wilt afronden, reken je de tickets eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt je tickets binnen enkele minuten, zodat je ze zelf kunt uitprinten.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Dagkaart kinderen en volwassenen

Kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen

Geldig t/m 5 november 2017, behalve op 21, 28, 31 oktober en 4 november.
€ 39,00 € 35,00
€  € 
Korting: -10%

Dagkaart kinderen

Dagkaart kinderen van 4 t/m 11 jaar

Geldig t/m 5 november 2017, behalve op 21, 28, 31 oktober en 4 november.
€ 30,00 € 26,00
€  € 
Korting: -13%

Algemene informatie

Er ligt ook een klein stukje Hollywood in Duitsland. Net over de Nederlandse grens bij Arnhem, vlakbij de stad Bottrop, ligt Movie Park Germany. Een dagje in het park geeft je het gevoel dat je de hoofdrol speelt in een film. Alle attracties en shows hebben film en televisie als thema.

Attracties voor de hele familie
Movie Park Germany is in de loop der jaren uitgegroeid tot een compleet familiepark met een ruim aanbod voor iedereen in het gezin. Natuurlijk zijn er spannende attracties voor de durfals, zoals loopingachtbaan MP Express en houten rollercoaster Bandit. In de overdekte achtbaan Van Helsing's Factory ga je op jacht naar monsters en vampieren. Ook heel gewaagd is The High Fall, een 60 meter hoge vrijevaltoren waarin je met 90 kilometer per uur omlaag stort.

Nickland is een groot, kleurrijk themagebied speciaal voor kinderen. Ze vinden er alle bekende sterren van televisiezender Nickelodeon, zoals Spongebob Squarepants, Dora, Jimmy Neutron en de Teenage Mutant Ninja Turtles. Andere sterren van het witte doek zijn Manny, Sid, Diego en Scrat uit Ice Age. Zij hebben in het park hun eigen darkride en een 4D-film. Op de pier van Santa Monica kun je rustig van het uitzicht genieten in het reuzenrad of metershoge golven bedwingen in Crazy Surfer.

Halloween Horror Fest
Van 7 tot en met 31 oktober 2016 organiseert Movie Park Germany voor alweer het 18de jaar het spectaculaire en griezelige Halloween Horror Fest. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en nieuw dit jaar zondag van 18.00 tot 22.00 beleef je Halloween zoals het bedoeld is met griezelige ritten, spannende Halloween-shows, Horror-labyrinten, 2 scare-zones met Hell’s Village en The Old West en 5 speciale foto points voor de ultieme herinnering aan het Halloween Horror Fest.

De tickets voor Halloween Horror Fest zijn gewoon geldig vanaf 10.00 en dus kun je de hele dag genieten van je bezoek aan Movie Park Germany.

Nieuw in 2016 bij Halloween Horror Fest
The Walking Dead Breakout (horrorlabyrinth vanaf 16 jaar, toeslag van € 5,00), Campout (Outdoor Horrorlabyrinth, vanaf 12 jaar), Insidious 2 (Horrorlabyrinth, vanaf 16 jaar) en de 4D film Friday the 13th (vanaf 18 jaar) zijn nieuw in 2016. Kijk snel op de website van het Halloween Horror Fest voor meer details over deze nieuwe attracties.

Halloween for Kids
Voor onze kleine gasten is tijdens het Halloween Horror Feest in het NICKLAND een monstervrije zone ingericht. Hier is de toegang voor spoken verboden zodat de kinderen volop kunnen genieten van een luchtig Halloween programma met bijvoorbeeld kinderschminken en pompoensnijden.

Foto's & video's

Beoordelingen

Joel Houbrigts

Leuk park
Mooie omgeving

Kristien Danneel

Het park was groter dan ik dacht en heel leuk met al die straten. Zeer tof en kindvriendelijk. Zou zeker nog eens teruggaan. Zeer vriendelijk personeel. Leuke attracties. Voor elk wat Wils.

Sjoerd Megens

Een heel groot park

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.