Movie Park Germany

  • Duitsland Bottrop, Duitsland

Extra informatie

In Movie Park Germany speel je zelf de hoofdrol in stoere attracties. Op Dagtickets bestel je eenvoudig kaarten met korting voor Movie Park Germany. Kies het aantal kaartjes dat je wilt bestellen en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling wilt afronden, reken je de tickets eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt je tickets binnen enkele minuten, zodat je ze zelf kunt uitprinten.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Dagkaart kinderen en volwassenen

Kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen

Geldig t/m 5 november 2017, behalve op 21, 28, 31 oktober en 4 november.
€ 39,00 € 35,00
€  € 
Korting: -10%

Dagkaart kinderen

Dagkaart kinderen van 4 t/m 11 jaar

Geldig t/m 5 november 2017, behalve op 21, 28, 31 oktober en 4 november.
€ 30,00 € 26,00
€  € 
Korting: -13%

Algemene informatie

Avonturen boordevol actie, nog spannender en explosiever dan welke blockbuster ook. Dat is Movie Park Germany, Duitslands grootste film- en attractiepark vlak over de grens in Bottrop.

Star Trek : Operation Enterprise
Deze Triple Launch achtbaan (verwachte opening voorjaar 2017) lanceert je met warpsnelheid naar een nieuw sterrenstelsel, nadat je aan de Starfleet Academy als kadet bent klaargestoomd voor deze eerste reddingsmissie. Ontdek het nieuwe themagebied “Federation Plaza” waar Star Trek tot leven komt. 


Kleine avonturiers
De kleine avonturiers gaan in het grootste Nickland van Europa met de Paw Patrol pups Chase en Marshall op de foto! Voor hen is geen klus te groot of pup te klein. Onmoet je favoriete tv-helden SpongeBob, Dora en hun vrienden in levenden lijve. Beleef samen met de Teenage Mutant Ninja Turtles spannende avonturen in hun verkeersschool “License to drive”.


Spanning en sensatie
Duik in een lang verloren wereld van dinosaurier, in ´The Lost Temple` en begeleidt dr. Carter op een levensechte expeditie in de vierde dimensie, ver onder de aarde. Of bezoek de permanente horrorattractie “The Walking Dead Breakout”, gebaseerd op een van ’s werelds meest succesvolle en populaire Amerikaanse series, met echte “Walkers”. Alleen vanaf 16 jaar en tegen bijbetaling.

Actie en adrenaline

Wil je actie en adrenaline, stort dan vanaf 60 meter hoogte naar beneden in de “High Fall”, of draai in de “MP Xpress” loopings zonder vaste grond onder je voeten. Spring in de indoor-achtbaan “Van Helsing’s Factory” voor een bloedstollende vampierjacht door het donker! En bezoek “Crazy Cops -The Action Stunt Show”, voor nog meer stunts, spektakel, humor en explosies!

Halloween Horror Fest
In oktober trekken donkere wolken over Bottrop, wanneer met Halloween alle geruchten tot leven komen. Gruwelijke monsters en hongerige weerwolven dwalen door de straten en spookhuizen. Durf jij het aan? Kom dan naar het grootste Horror spektakel van Europa!

Foto's

Beoordelingen

Nathalie

Je krijgt echt waar voor je geld! Wij waren er met onze kinderen (7 jaar) en wij hebben genoten! Genoeg te doen voor zowel groot als klein. Het park is lekker overzichtelijk, dus je hoeft niet ver te lopen voor de volgende attractie. Daarnaast mooie shows!

AAJ Meeuwesen

Leuk,verassend en voor elk wat wils.

Jeroen

Een pretpark met een mooie afwisseling van attracties. De aankleding en algemene omgeving/uitstraling mogen verder uitgewerkt en verzorgd worden.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.