Plopsaland De Panne

  • België Adinkerke, België

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Plopsaland De Panne. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Plopsaland De Panne en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Plopsaland De Panne wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Plopsaland De Panne.

Op 23 oktober 2016 is Plopsaland de Panne uitverkocht en dus niet toegankelijk. Voor de actuele openingsuren en –dagen kun je kijken op www.plopsa.nl.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Dagkaart kinderen en volwassenen

Kinderen vanaf 1 meter & volwassenen

Geldig 27 maart 2016 t/m 8 januari 2017
€ 35,50 € 33,50
€  € 
Korting: -6%

Dagkaart kinderen

Kinderen vanaf 85cm tot 1m

Geldig 27 maart 2016 t/m 8 januari 2017
€ 9,99
€ 

Algemene informatie

Kabouter Plop, Mega Mindy, Bumba en al hun vrienden staan te popelen om je welkom te heten in Plopsaland De Panne. Het meest bezochte pretpark van België combineert de magie van Studio 100 met het plezier van meer dan 50 attracties voor jong en oud. Laat je betoveren door de feestelijke parade die dagelijks met alle bekende Studio 100-figuren door het park trekt. Vlieg in twee seconden van nul naar negentig kilometer per uur op Anubis The Ride, tuimel als een echte piraat het water in op de SuperSplash of beklim als een stoere Viking met Halvar de rotsen van de Grote Golf.

Ook bij slecht weer kun je jezelf vermaken in Plopsaland de Panne met meer dan 10 magische attracties in Mayaland Indoor, een boottochtje door het overdekte Bos van Plop of een van de superleuke liveshows in het Plopsa Theater. En ook dit jaar staan er weer tal van evenementen en shows op het programma. Neem een kijkje op www.plopsa.nl voor een overzicht van de uitgebreide evenementenkalender.

Halloween met Piet Piraat
Boe! Ben jij klaar voor het grootste griezelfeest van de lage landen? Trek dan je meest angstaanjagende outfit aan en trek naar Plopsaland De Panne. Bibber en beef tijdens de spannende spektakels of de Piet Piraat Halloween Show (enkel tijdens de weekenden t/m 6 november). Schreeuw het uit op tal van spectaculaire attracties voor jong en oud. Als je extra lang wil huiveren ben je welkom op de Ketnet Halloween Nocturnes. Tijdens deze dagen zetten de ketnetwrappers het park op stelten en wordt dit huiveringwekkende halloweenfeest afgesloten met een betoverend vuurwerk.

Foto's & video's

Beoordelingen

Annick Van Ighem

Dit is een uitstekend pretpark. Enkel de toiletten hebben een vreselijke geur.

Zuzana Phagan

Een mooie familie uitstap plaats, super!

Ellen Neels

We blikken terug op een zeer aangename daguitstap. We werden zeer goed ontvangen. Personeel aan de attracties was zeer vriendelijk. Onze kinderen beleefden een prachtige dag. We keerden naar huis met het zinnetje: 'Wanneer komen we nog eens terug?'

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.