Plopsaland De Panne

  • België Adinkerke, België

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Plopsaland De Panne. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Plopsaland De Panne en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Plopsaland De Panne wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Plopsaland De Panne!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Binnenkort kun je hier weer tickets bestellen voor Plopsaland De Panne

Algemene informatie

Samson & Gert, Kabouter Plop, Piet Piraat, Mega Mindy, Bumba, Maya, Wickie en al hun vrienden staan te popelen om je welkom te heten in de Plopsaland De Panne. Dit themapark combineert de magie van Studio 100 met leuke attracties op maat voor de hele familie. Ontmoet je favoriete Plopsa-figuur tijdens een onvergetelijke meet & greet en ga uit je bol tijdens één van de knotsgekke liveshows. Duizend-en-één kriebels voor jong en oud. Ga naar www.plopsa.nl voor de actuele openingstijden en meer informatie over de evenementen in Plopsaland de Panne.

5, 6 & 12 september: Superhero Days met Mega Mindy & ROX
Ben jij een echte superheld? Neen? Dat dacht je maar: er schuilt een superheld in ieder van ons! Kom naar de Superhero Days en je zal versteld staan van je eigen kracht en macht! Zoveel superhelden bij elkaar komt trouwens goed uit! Mega Mindy en de actiehelden Rick, Olivia en Xavier krijgen het zwaar te verduren in Plopsaland. Zelfs met de hulp van superauto ROX is het moeilijk om het kwade te bestrijden. Ze kunnen jouw hulp goed gebruiken! Laat je omtoveren tot superheld, doe links en rechts wat oefeningen en snel de superhelden te hulp in de superspannende Superhero Show.

Diverse data in oktober en november: Halloween met Piet Piraat & Berend Brokkenpap
Bibber en beef want Piet Piraat en Berend Brokkenpap nodigen je uit om samen met de Pompoenkoning, heksen en andere griezels Halloween te vieren in Plopsaland! Ontdek het park in een Halloween-kleedje en griezel samen met Piet Piraat en Berend Brokkenpap tijdens de Piet Piraat Halloweenshow. 3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25 & 31 oktober en 1, 7 & 8 november.

14, 15, 21, 22, 28 & 29 november en 5 & 6 december: Sint Weekends
Hoor wie klopt daar kinderen... Het is Sinterklaas! Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten brengen ieder jaar een bezoekje aan Plopsaland De Panne. Kom hen toejuichen tijdens de intrede, geniet van de Grote Zwarte Pietenshow en maak gebruik van het troonmoment om je verlanglijstje af te geven! Oh ja, nog even dit: je bent toch braaf geweest?

12 t/m 31 december en 2 & 3 januari
Winter Plopsaland 2015: Het wordt een winter om nooit meer te vergeten! Vanaf 12 december tot het einde van de kerstvakantie is Plopsaland De Panne volledig omgetoverd in Winter Plopsaland! Met duizenden lichtjes & dennenbomen zorgen we voor een fantastische, unieke kerstsfeer.

Foto's & video's

Beoordelingen

pascal

Geen afbeelding

Erg leuk park, met name voor kinderen tot een jaar of 12.
De prijs van de consumpties zijn erg hoog en vind ik slecht.
Het is dus raadzaam om zelf eten en drinken mee te nemen.
Ook parkeren voor € 9,00 per dag is aan de hoge kant, maar op de fiets vanuit NL is toch wat te ver....

W

Geen afbeelding

Had niet verwacht dat dit zo'n leuk park was. Het park is voor ieder wat wils, attracties voor oudere / grotere kids maar de kleinste hebben volop lol.
Het park is mooi opgedeeld in thema's van studio 100 programma's.

Wij hebben het reuze naar het zin gehad en hadden aan 1 dag niet genoeg.
Wij gaan dus op zeker terug naar Plopsaland de Panne

nathan

Geen afbeelding

Plopsaland De Panne is een heel mooi park. Het blijft eerder de naam hebben van kinderpretpark, maar ook voor grotere kinderen of volwassenen is het leuk. Veel attracties zijn voor kinderen, maar er zijn toch een aantal toppers zoals Anubis The Ride, Supersplash en Grote golf. De sfeer is er goed, de attracties zijn mooi gethematiseerd en ook het eten is lekker. Het personeel is vriendelijk. Dus Plopsaland De Panne is zeker een aanrader, het beste park van België!

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.