Plopsaland De Panne

  • België Adinkerke, België

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Plopsaland De Panne. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Plopsaland De Panne en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Plopsaland De Panne wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Plopsaland De Panne!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Dagkaart kinderen en volwassenen

Kinderen vanaf 1 meter & volwassenen

Geldig 5 april 2014 t/m 2 november 2014
€ 34,00 € 30,00
€  € 
Korting: -12%

Dagkaart kinderen

Kinderen vanaf 85cm tot 1m

Geldig 6 april 2014 t/m 4 januari 2015
€ 9,99
€ 

Algemene informatie

Samson & Gert, Kabouter Plop, Piet Piraat, Mega Mindy, Bumba, Maya, Wickie en al hun vrienden staan te popelen om je welkom te heten in de Plopsaland De Panne. Dit themapark combineert de magie van Studio 100 met leuke attracties op maat voor de hele familie. Ontmoet je favoriete Plopsa-figuur tijdens een onvergetelijke meet & greet en ga uit je bol tijdens één van de knotsgekke liveshows. Duizend-en-één kriebels voor jong en oud!

Beleef met je hele familie een onvergetelijke dag in het meest bezochte pretpark van België! Bewonder je favoriete Studio 100 –artiest tijdens één van de vele liveshows en ga samen op de foto. Ontdek meer dan 50 attracties, het overdekte Mayaland en Wickieland, een nieuwe themazone met 2 gloednieuwe attracties!

Foto's & video's

Beoordelingen

emile

Geen afbeelding

plopsaland mag dan wel meer naar de kleinere kinderen gericht zijn, toch is het altijd wel de moeite waard om het park te bezoeken. de laatste jaren proberen ze ook te kijken naar een hogere leeftijdscategorie: Supersplash, Anubis the ride, de grote golf... De thematisatie blijft daarentegen voor de jonge bezoekertjes (met uitzondering Anubis). het eten is van goede kwaliteit. Wel vind ik dat er wat meer gedaan moet worden aan groen in het park (mijn mening) toch heb ik zin om nog eens te gaan!

nomi

Geen afbeelding

leuk pretpark maar iets stoerdere atracties zou wel leuk zijn, maar verder een goed pretpark

Jesse

Jesse

prachtig park met leuke attracties maar het thema is toch zeker voor de kleintjes bedoeld

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.