Plopsaland De Panne

  • België Adinkerke, België

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Plopsaland De Panne. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Plopsaland De Panne en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Plopsaland De Panne wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Plopsaland De Panne!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Dagkaart kinderen en volwassenen

Kinderen vanaf 1 meter & volwassenen

Geldig 27 maart 2016 t/m 8 januari 2017
€ 35,50 € 33,50
€  € 
Korting: -6%

Dagkaart kinderen

Kinderen vanaf 85cm tot 1m

Geldig 27 maart 2016 t/m 8 januari 2017
€ 9,99
€ 

Algemene informatie

Samson & Gert, Kabouter Plop, Piet Piraat, Mega Mindy, Bumba, Maya, Wickie en al hun vrienden staan te popelen om je welkom te heten in de Plopsaland De Panne. Dit themapark combineert de magie van Studio 100 met leuke attracties op maat voor de hele familie. Ontmoet je favoriete Plopsa-figuur tijdens een onvergetelijke meet & greet en ga uit je bol tijdens één van de knotsgekke liveshows. Duizend-en-één kriebels voor jong en oud. Ga naar www.plopsa.nl voor de actuele openingstijden en meer informatie over de evenementen in Plopsaland de Panne.

Het grootste pretpark van België blaast dit jaar vijftien kaarsjes uit! Vier mee met de feestelijke verjaardagsparade door het park in het gezelschap van alle Plopsa-figuren! 50 magische attracties voor jong en oud en liveshows met de Studio 100-artiesten maken het feest helemaal compleet. Bovendien staan er ook dit jaar een aantal onvergetelijke belevenissen op het programma.

Foto's & video's

Beoordelingen

pascal

Geen afbeelding

Erg leuk park, met name voor kinderen tot een jaar of 12.
De prijs van de consumpties zijn erg hoog en vind ik slecht.
Het is dus raadzaam om zelf eten en drinken mee te nemen.
Ook parkeren voor € 9,00 per dag is aan de hoge kant, maar op de fiets vanuit NL is toch wat te ver....

W

Geen afbeelding

Had niet verwacht dat dit zo'n leuk park was. Het park is voor ieder wat wils, attracties voor oudere / grotere kids maar de kleinste hebben volop lol.
Het park is mooi opgedeeld in thema's van studio 100 programma's.

Wij hebben het reuze naar het zin gehad en hadden aan 1 dag niet genoeg.
Wij gaan dus op zeker terug naar Plopsaland de Panne

nathan

Geen afbeelding

Plopsaland De Panne is een heel mooi park. Het blijft eerder de naam hebben van kinderpretpark, maar ook voor grotere kinderen of volwassenen is het leuk. Veel attracties zijn voor kinderen, maar er zijn toch een aantal toppers zoals Anubis The Ride, Supersplash en Grote golf. De sfeer is er goed, de attracties zijn mooi gethematiseerd en ook het eten is lekker. Het personeel is vriendelijk. Dus Plopsaland De Panne is zeker een aanrader, het beste park van België!

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.