Plopsaland De Panne

  • België Adinkerke, België

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Plopsaland De Panne. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Plopsaland De Panne en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Plopsaland De Panne wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Plopsaland De Panne!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Dagkaart kinderen en volwassenen

Kinderen vanaf 1 meter & volwassenen

Geldig 5 april 2015 t/m 3 januari 2016
€ 35,00 € 33,00
€  € 
Korting: -6%

Dagkaart kinderen

Kinderen vanaf 85cm tot 1m

Geldig 5 april 2015 t/m 3 januari 2016
€ 9,99
€ 

Algemene informatie

Samson & Gert, Kabouter Plop, Piet Piraat, Mega Mindy, Bumba, Maya, Wickie en al hun vrienden staan te popelen om je welkom te heten in de Plopsaland De Panne. Dit themapark combineert de magie van Studio 100 met leuke attracties op maat voor de hele familie. Ontmoet je favoriete Plopsa-figuur tijdens een onvergetelijke meet & greet en ga uit je bol tijdens één van de knotsgekke liveshows. Duizend-en-één kriebels voor jong en oud!

Beleef met je hele familie een onvergetelijke dag in het meest bezochte pretpark van België! Bewonder je favoriete Studio 100 –artiest tijdens één van de vele liveshows en ga samen op de foto. Ontdek meer dan 50 attracties, het overdekte Mayaland en Wickieland, een nieuwe themazone met 2 gloednieuwe attracties!

Winter 2014/2015
Vanaf 3 november 2014 start het winterseizoen bij Plopsaland De Panne. Het gehele attractiepark is dan in het weekend geopend, op woensdagen is alleen het overdekte themagebied Mayaland geopend. Tickets voor het hele park koop je hier bij Dagtickets. Tickets voor Mayaland koop je bij Plopsaland zelf.

Winter Plopsaland & Kerstvakantie
Vanaf 13 december 2014 is Plopsaland De Panne geheel gehuld in wintersfeer met duizenden lichtjes, een schaatsbaan en versierde dennenbomen, en start het gezellige Winter Plopsaland! In de kerstvakantie, van 20 december 2014 t/m 4 januari 2015 is dan het gehele park weer dagelijks open, uitgezonderd 25 december en 1 januari. Van 26 t/m 30 december is Plopsaland De Panne zelfs tot 19:00 geopend en eindig je je dag in het attractiepark met een prachtige vuurwerkshow. Bekijk de actuele openingstijden op de website van Plopsaland.

Na de kerstvakantie t/m begin april 2015 is alleen Mayaland geopend op woensdagen en in de weekenden. Tickets hiervoor zijn alleen verkrijgbaar bij Plopsaland zelf.


Winter Plopsaland

Winter Plopsaland
Vanaf 13 december 2014 is Plopsaland De Panne geheel gehuld in wintersfeer met duizenden lichtjes, verschillende activiteiten, een schaatsbaan en versierde dennenbomen, en start het gezellige Winter Plopsaland! In de kerstvakantie, van 20 december 2014 t/m 4 januari 2015 is het gehele park dagelijks open, uitgezonderd 25 december en 1 januari. Van 26 t/m 30 december is Plopsaland De Panne zelfs tot 19:00 geopend en eindig je je dag in het attractiepark met een prachtige vuurwerkshow.

Foto's & video's

Beoordelingen

pascal

Geen afbeelding

Erg leuk park, met name voor kinderen tot een jaar of 12.
De prijs van de consumpties zijn erg hoog en vind ik slecht.
Het is dus raadzaam om zelf eten en drinken mee te nemen.
Ook parkeren voor € 9,00 per dag is aan de hoge kant, maar op de fiets vanuit NL is toch wat te ver....

W

Geen afbeelding

Had niet verwacht dat dit zo'n leuk park was. Het park is voor ieder wat wils, attracties voor oudere / grotere kids maar de kleinste hebben volop lol.
Het park is mooi opgedeeld in thema's van studio 100 programma's.

Wij hebben het reuze naar het zin gehad en hadden aan 1 dag niet genoeg.
Wij gaan dus op zeker terug naar Plopsaland de Panne

nathan

Geen afbeelding

Plopsaland De Panne is een heel mooi park. Het blijft eerder de naam hebben van kinderpretpark, maar ook voor grotere kinderen of volwassenen is het leuk. Veel attracties zijn voor kinderen, maar er zijn toch een aantal toppers zoals Anubis The Ride, Supersplash en Grote golf. De sfeer is er goed, de attracties zijn mooi gethematiseerd en ook het eten is lekker. Het personeel is vriendelijk. Dus Plopsaland De Panne is zeker een aanrader, het beste park van België!

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.