Plopsaland De Panne

  • België Adinkerke, België

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Plopsaland De Panne. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Plopsaland De Panne en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Plopsaland De Panne wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Plopsaland De Panne!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Dagkaart kinderen en volwassenen

Kinderen vanaf 1 meter & volwassenen

Geldig 27 maart 2016 t/m 8 januari 2017
€ 35,50 € 33,50
€  € 
Korting: -6%

Dagkaart kinderen

Kinderen vanaf 85cm tot 1m

Geldig 27 maart 2016 t/m 8 januari 2017
€ 9,99
€ 

Algemene informatie

Samson & Gert, Kabouter Plop, Piet Piraat, Mega Mindy, Bumba, Maya, Wickie en al hun vrienden staan te popelen om je welkom te heten in de Plopsaland De Panne. Dit themapark combineert de magie van Studio 100 met leuke attracties op maat voor de hele familie. Ontmoet je favoriete Plopsa-figuur tijdens een onvergetelijke meet & greet en ga uit je bol tijdens één van de knotsgekke liveshows. Duizend-en-één kriebels voor jong en oud. Ga naar www.plopsa.nl voor de actuele openingstijden en meer informatie over de evenementen in Plopsaland de Panne.

Het meest bezochte pretpark van België combineert de magie van Studio 100 met het plezier van meer dan 50 attracties voor jong en oud. Wist je dat het pretpark slechts op 1,5km van de Belgische Kust ligt? En is het slecht weer? Niet getreurd! Droom weg op meer dan 10 magische attracties in het overdekte Mayaland, maak een boottochtje door het Bos van Plop of geniet van de superleuke liveshows in het Plopsa Theater.

Nieuw in de zomer van 2016: Heidi The Ride
Hou je vast voor een razendsnel avontuur op deze gloednieuwe houten achtbaan in Plopsaland De Panne. Deze immense coaster laat je tegen een snelheid van meer dan zeventig kilometer per uur over de houten rails razen.

Pasen met Kabouter Plop van 27/03 t/m 10/04 (alleen in het weekend)
Beleef een onvergetelijke, toffe Pasen in Plopsaland De Panne samen met Kabouter Plop! Geniet van een knotsgekke liveshow in het Plopsa Theater.

Wereldrecord paasei rapen op Pasen en Paasmaandag
De Paashaas wil graag het wereldrecord Paasei rapen verbreken. Hij heeft daarvoor jouw hulp nodig! De Paashaas heeft alvast 1.000.000 heerlijke chocolade eitjes over de Plopsa-parken uitgestrooid! Kom jij de eitjes rapen om samen het record te verbreken?

Foto's & video's

Beoordelingen

Annick Van Ighem

Dit is een uitstekend pretpark. Enkel de toiletten hebben een vreselijke geur.

Zuzana Phagan

Een mooie familie uitstap plaats, super!

Ellen Neels

We blikken terug op een zeer aangename daguitstap. We werden zeer goed ontvangen. Personeel aan de attracties was zeer vriendelijk. Onze kinderen beleefden een prachtige dag. We keerden naar huis met het zinnetje: 'Wanneer komen we nog eens terug?'

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.