Plopsaland De Panne

  • België Adinkerke, België

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Plopsaland De Panne. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Plopsaland De Panne en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Plopsaland De Panne wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Plopsaland De Panne.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Binnenkort kun je hier weer tickets bestellen voor Plopsaland De Panne

Algemene informatie

Kabouter Plop, Samson & Gert, Bumba, Maya de Bij en al hun vriendjes staan te popelen om je welkom te heten in Plopsaland De Panne! Het meest bezochte pretpark van België combineert de magie van de geliefde Studio 100-figuren met het plezier van meer dan 50 outdoor- en indoorattracties en een unieke combinatie van shows en liveoptredens. Er valt voor iedereen wat te beleven.

Voor de kleinste fans
Groot nieuws voor de allerkleinsten want 2018 is het jaar van Bumba! De leukste en populairste clown van België komt terug naar Plopsaland De Panne met een gloednieuwe Bumba Show vol leuke dansjes en dolle fratsen. Natuurlijk brengen ook Kabouter Plop, Kabouter Klus, Samson & Gert, K3 én nog tal van andere helden regelmatig een bezoekje aan hun favoriete park.Naast al deze feestelijkheden, kunnen de allerkleinsten zich ook helemaal uitleven op hun favoriete outdoorattracties zoals de Dierenmolen, de Kikkers, de Konijntjes of zelfs de Vliegende Fietsen. Slecht weer? Niet getreurd! Droom weg op de meer dan 10 magische attracties in het overdekte Mayaland, maak een boottochtje doorheen het Bos van Plop of geniet van de superleuke liveshows in het Plopsa Theater

Maar ook voor de echte adrenalinezoekers
Plopsaland De Panne enkel voor de kleintjes? Dat is flauwekul! Raas tegen een snelheid van meer dan zeventig kilometer per uur over de rails van de houten achtbaan Heidi The Ride. Nood aan nog meer thrills? Vlieg in slechts twee seconden van nul naar negentig kilometer per uur tijdens een spannende rit op de spectaculaire Anubis The Ride, maak een val van dertig meter in het water op de SuperSplash of trotseer de rotsen van de Grote Golf.

Ook dit jaar staan er weer tal van evenementen en shows op het programma. Neem een kijkje op www.plopsa.com voor een overzicht van de uitgebreide evenementenkalender!

Foto's

Beoordelingen

Annelien Nuytten

Het was een leuke dag .

Angelique Clarisse

Mooi versierd met Halloween. Vriendelijk personeel maar het eten is wel pokkeduur .

Peggy Van Leekwijk

Het blijft een leuke uitstap. Enkel hebben we er meer dan 1uur in file gestaan om tot in Plopsaland te geraken en dan ook nog eens voor een attractie meer dan 1u30 aanschuiven. Als je u babbeltje hebt is dat geen probleem, maar als je in de gietende regen staat is dat minder. We hadden op 4 uur maar 2 attracties gedaan. Dat is weinig, zeker voor kids die lang moeten wachten. Het was wel knap, dat het park 1 uurtje langer openbleef omwille van de drukte. Dat werd enorm geapprecieerd. We blijven, als trouwe bezoeker, zeker terugkomen!! Het is en blijft de moeite!!

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.