Boudewijn Seapark Brugge

  • België Brugge, België

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Boudewijn Seapark Brugge. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Boudewijn Seapark Brugge en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Boudewijn Seapark Brugge wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

TrioTicket winterseizoen

Bobo's Indoor, Boudewijn IJspiste en Dolfijnenshow

Geldig 5 november 2018 t/m 10 maart 2019, op een openingsdag naar keuze.
€ 23,00 € 15,00
€  € 
Korting: -35%

Algemene informatie

Overdekt winterplezier in Boudewijn Seapark Brugge
Beleef een dolfijne dag in Boudewijn Seapark Brugge. Tijdens de wintermaanden kun je met het hele gezin genieten van het overdekte aanbod in het dolfinarium, de indoor en de ijsbaan. Kinderen tot 12 jaar leven zich uit in Bobo’s Indoor, de binnenspeeltuin met 12 coole attracties zoals de klimvulkaan, botsauto’s, zweefmolen en kinderdisco. Ouders kunnen ondertussen genieten van een lekkere snack op het indoor terras. Ontdek ook de olympische ijsbaan, waar de hele familie gezellig kan schaatsen! Voor kleintjes zijn er grappige zeehond-duwhulpjes beschikbaar en schaatsen met dubbele ijzers. Geniet van een lekkere warme chocomelk of glühwein in de ijsbar.

Geniet van de gloednieuwe dolfijnenshow “Moana’s Blue World” in het overdekte dolfinarium en bewonder de spectaculaire sprongen van onze dolfijnen! Ontdek het prachtig verlichte dolfinarium met projecties op een gigantisch scherm van 320 m². Dolfijn Moana neemt je mee op ontdekkingstocht doorheen de evolutie van dolfijnen en de pracht van onze natuur. Maar Moana vertelt ook over de plasticsoep in onze oceanen en wat de mens hieraan kan doen.

Van 26 december tot en met 6 januari kun je de AquaShow bewonderen in het dolfinarium. Naast de dolfijnenshow in een kerstuitvoering, krijg je er nog een high dive stuntshow bij. Duikers voeren duizelingwekkende sprongen uit vanaf de nok van het dolfinarium (17 meter!). Geniet mee van hun dolle fratsen en spectaculaire synchro jumps.

Openingsdagen Winter
Elke woensdag, zaterdag en zondag tot en met 10 maart 2019
Dagelijks tijdens de kerstvakantie (inclusief Aquashow met high dive show van 26 december t/m 6 januari )
Gesloten op 24, 25, 31 december en 1 januari

Dagelijks tijdens de Belgische krokusvakantie van 2 t/m 10 maart 2019

Foto's

Beoordelingen

Tinneke robbe

Het was hee lleukmakkelijk bereikbaar met de bus van station men dochter was heel blij dus beter kan het niet.mss meer dieren maar is winter ook.was echt een leuke dag

Sylvie Goossens

Zeer verouderd park maar fijne ervaring.

Luc Borgraeve

We bezochten het park met de kinderen en kleinkinderen. Het park straalde voor ons nostalgie uit. Ook mijn kinderen (nu 28 en 30) waren aangenaam verrast. De attracties zijn nog altijd dezelfde maar dat vonden we helemaal niet erg met de kleinkindjes (2.5-5 en 6 jaar) . geen lange wachttijden, voor de kleintjes is er ook voldoende aanbod. Proper park (hoewel de toiletten eens zouden mogen vernieuwd worden). Goed aanbod van eten en drinken met schappelijke prijzen.
Jammer dat het te koud was om eens in het zwembad te gaan. Wel mooi zwempark.
De shows zijn ook nog altijd eens de moeite waard om naar te gaan kijken.
Mijn zoon met de kindjes zal waarschijnlijk een abonnement nemen voor volgend jaar.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.