Domein van de Grotten van Han

  • België Han-sur-Lesse, België

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor het domein van de Grotten van Han. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Grotten van Han en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Grotten van Han wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten.

De PassHan biedt toegang tot het gehele domein van de Grotten van Han, waaronder de Grotten van Han, het Wildpark, PrehistoHan en het museum Han van Weleer.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Binnenkort kun je hier weer tickets bestellen voor Domein van de Grotten van Han

Algemene informatie

Pure wildlife en een mysterieuze onderaardse wereld: een ontmoeting om nooit te vergeten

Treed binnen in een mystieke wereld van magische natuurverschijnselen. Het honderdjarige trammetje neemt je mee tot aan de ingang van de grot. Samen met een professionele gids ontdek je het wondere universum van stalactieten, stalagmieten en andere geologische mirakels. Je verkent een toverachtig landschap met druipstenen, fossielen en lieflijke meertjes in een van de mooiste grotten van Europa. Dankzij de nieuwe verlichting ontsluieren de galerijen zich als nooit tevoren. Een pareltje dat terecht haar 3* in de Groene Michelingids verdient!

Nadat je volop hebt genoten van het adembenemende schouwspel onder de grond wacht je een al even betoverende wereld bovengronds. In het 250ha grote wildpark, dat verkozen werd tot beste Wildlife park in België en dat volledig gewijd is aan het behoud en de bescherming van bedreigde diersoorten, ontdek je de indrukwekkende Europese “Big Five”: de bruine beer, de wolf, de bizon, de lynx en nu ook de veelvraat: de meest geduchte dieren sinds de Prehistorie. Trek je wandelschoenen aan, volg het natuurlijke wandelpad van 5km en ervaar de magische kracht van de natuur! Via dit wandelpad ontdek je de bladerdakbrug die je tot in de kruin van de bomen brengt.

Geniet je liever zittend van deze schoonheid? Stap dan aan boord van de Safaricar, en laat jezelf meevoeren op de tonen van de vrolijke melodie van het Domein!

Maar ook na deze idyllische ervaring in het hart van moeder natuur, is de dag nog niet ten einde. Er staan je nog een museum en tentoonstelling te wachten! In het speelse museum 'Han 1900’ neem je de teletijdmachine naar begin 1900 en beleef je de leefwereld van de Ardense dorpeling van toen. Bij de tentoonstelling PrehistoHan ga je nog verder terug in de geschiedenis. Je duikt als het ware in een collectie indrukwekkende opgravingen, van de prehistorie tot nu!

Het PassHan geeft toegang tot: De Grot, Het Wildpark,de expositie PrehistoHan en het museum Han 1900.

Foto's

Beoordelingen

Lieve Meersschaut

Interessant en daarbij nog leuk ook omwille van speciale animaties in de grotten ter gelegenheid van Halloween

Tika Arts

We hebben een super leuke middag gehad. De grotten zijn echt prachtig!

Tip: geef ergens aan dat je vanaf 4 uur niet meer verser kunt wandelen maar met een karretje opgehaald wordt. Ook was het vooraf handig geweest om te weten dat je na de safari of wandel direct door kunt naar de grotten.

Els Demanet

Een fantastische uitstap met de kleinkinderen. Ze genoten vooral van het licht -en klank spektakel in de grotten, het museum en natuurlijk het busritje door het wildpark.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.