Madurodam

 • Nederland Den Haag, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Madurodam. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Madurodam en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Madurodam wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Madurodam!

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator.

januari 2019 volgende maand »»
ma di wo do vrij za zo
  1 januari
2 januari
3 januari
4 januari
5 januari
6 januari
7 januari
8 januari
9 januari
10 januari
11 januari
12 januari
13 januari
14 januari
15 januari
16 januari
17 januari
18 januari
19 januari
20 januari
21 januari
22 januari
vanaf
€ 17,50
23 januari
vanaf
€ 17,50
24 januari
vanaf
€ 17,50
25 januari
vanaf
€ 17,50
26 januari
vanaf
€ 17,50
27 januari
vanaf
€ 17,50
28 januari
vanaf
€ 17,50
29 januari
vanaf
€ 17,50
30 januari
vanaf
€ 17,50
31 januari
vanaf
€ 17,50
     

Algemene informatie

Toegang tot miniatuurpark Madurodam

Ga op eigen gelegenheid naar Den Haag, een uurtje ten zuiden van Amsterdam, voor een dagje Madurodam. Dit openluchtpark is de thuisbasis van een reeks perfecte 1:25 schaalmodellen van beroemde Nederlandse bezienswaardigheden, monumenten, kastelen, molens, grachten, tulpenvelden en nog veel meer.

Bekijk verbazingwekkende miniatuurmodellen van het statige Vredespaleis, het Rijksmuseum, het Binnenhof, de Deltawerken, luchthaven Schiphol bij Amsterdam en de historische haven van Rotterdam.

De geschiedenis van Nederland komt tot leven met multimediavoorstellingen en interactieve tentoonstellingen: bedien de Oosterscheldekering, laad containers op een vrachtschip in de haven van Rotterdam, stijg op met een vliegtuig vanaf de luchthaven of doe een bod op de bloemenveiling.

Een bezoek aan het hele park duurt ongeveer twee uur, afhankelijk van uw tempo. Uw kaartje is geldig voor één bezoek.

Vertrekpunt
Madurodam, Den Haag

Vertrek/openingstijden
Openingstijden: Februari 2014: 9:00 - 17:00 uur 1 maart tot en met 19 maart 2014: 9:00 - 18:00 uur 20 maart tot en met 30 juni 2014: 9:00 - 20:00 uur Juli t/m augustus: 9:00 - 21:00 uur September t/m oktober: 9:00 - 19:00 uur November t/m december: 11:00 - 17:00 uur *Kaartenloket sluit 1 uur voor sluitingstijd

Duur van bezoek
2 uur


 • Aangeboden in Engels
 • Geliefd bij kinderen
 • Audio-commentaar via koptelefoon
 • Tour toegankelijk voor rolstoelen
Voucherinformatie
Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator.

Aanvullende informatie
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Madurodam is een buitenattractie. Pas uw kleding aan aan de weersomstandigheden
Inbegrepen
 • Toegangskaart
Niet inbegrepen
 • Eten en drinken
 • Audiogids
 • Fooien (optioneel)
 • Transport naar/van attracties

Foto's

Beoordelingen

Maria Greendrop

Gezellig en interactief! Ideaal dagje met de kinderen. Top.

Henk

Madurodam is leuk om te bezoeken voor buitenlandse mensen die Nederland graag binnen één dag willen zien. Erg leerzaam en handig dat je bij sommige gebouwen door middel van een pasje dat je krijgt bij de ingang filmpjes kan kijken. Het interactieve en de nieuwe attractie maken het park tevens ook leuk. Madurodam is gewoon één van de parken die je minimaal is bezocht moet hebben.

Janine

Een dagje Madurodam is een overzicht van Nederland en haar gebouwen, landschappen en waterhuishouding. Bij een flink aantal gebouwen kun je filmpjes bekijken. Daarnaast zijn er veel leuke activiteiten te doen, zoals sluizen openen en sluiten, een trein besturen, een bootbrand blussen, etc. Erg mooi om allemaal te zien maar vooral erg leerzaam voor jong en oud!

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.