SEA LIFE Scheveningen

  • Nederland Den Haag , Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor SEA LIFE Scheveningen. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor SEA LIFE Scheveningen en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor SEA LIFE Scheveningen wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten.

De tickets hoeven niet uitgeprint te worden maar kunnen ook vanaf een mobiele telefoon gescand worden. Zolang barcode maar gescand kan worden.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Entreekaart volwassene

Kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen

Geldig t/m 23 december 2018
€ 16,75 € 10,95
€  € 
Korting: -35%

Entreekaart kinderen

Kinderen 3 tot en met 11 jaar

Geldig t/m 23 december 2018
€ 12,75 € 10,95
€  € 
Korting: -14%

Algemene informatie

Ontdek de verrassende onderwaterwereld in SEA LIFE Scheveningen. Tijdens een wandeling langs ruim 45 aquaria ontmoet je bekende vissen als de kabeljauw en de kreeft, maar ook roggen en zeesterren. Sea Life Scheveningen is bijna geheel overdekt dus ook bij slecht weer een ideaal uitje. Een bezoek aan Sea Life Scheveningen duurt ongeveer 1,5 uur.

In Amazonia waan je jezelf in het tropisch regenwoud en zie je de bewoners van de rivier de Amazone waaronder de gevaarlijke piranha’s. In de onderwatertunnel “Typisch Tropisch” ervaar je hoe het is een duik te nemen in de tropische zeeën. Omringd door 180.000 liter water zie je een zeeschildpad, zwartpuntrifhaaien en prachtige koralen! In Sea Life Scheveningen wonen 2 Aziatische kleinklauwotters: Max en Skittle. Mannetje Max en vrouwtje Skittle worden 2 keer per dag gevoerd en getraind.

Pinguïns in Sea Life Scheveningen
Met 10 humboldt pinguïns heeft Sea Life Scheveningen sinds afgelopen jaar ook nieuwe bewoners. De pinguïns zijn zorgvuldig geselecteerd uit andere kolonies van andere dierentuinen en Sea Life centres. Er zijn 2 koppeltjes ( Locke & Kiki en Jip & Janneke) en twee broertjes (Alfred & Luna). De pinguïns zullen 2x per dag onder belangstelling van het publiek gevoerd worden.

Nieuw vanaf 13 februari 2017: "Schildpad Crèche"
Leer bij SEA LIFE meer over zoetwaterschildpadden en hun spannende familieleden. Schildpadden leven al meer dan 200 miljoen jaar op deze aarde! Bewonder het uiterlijk en de unieke manier van leven van deze gepantserde dieren. Leer meer over de bescherming van deze dieren en hoe u kunt helpen.

Foto's

Beoordelingen

Skiff

Heel leuk voor de kleintjes en papa en mama steken er ook nog wat van op. Verzorgd, educatief en aantal mooie dieren die je bij blijven.
Het is een uitje om de dag mee op te vullen, niet voor een hele dag uit. Na een uurtje 2 ben je er door heen.
Zeker een aanrader in combinatie met een dagje Scheveningen en zeker als je kleine kinderen hebt.

angelina

Ik ben er met mijn vriend geweest. Ik was er zelf al vaker geweest hij nog nooit. Toen we binnen kwamen werd alles goed uitgelegd. Als we ergens stonden was er personeel die dingen vertelde over alles wat we zagen. Het is erg leuk voor kinderen, maar ook voor oudere. Ik vond het echt een leuk bezoek, personeel heel vriendelijk. Wordt goed schoongemaakt, en het heeft een mooie prijs voor zo’n dag dat je er in en er uit kan.

Christa

Het personeel was heel enthousiast! Het is voornamelijk leuk voor gezinnen met nog wat jonge kinderen, omdat zij dit allemaal natuurlijk enorm interessant vinden. Maar zowel voor jong en oud is het een aanrader, het blijft leuk om de visjes/andere dieren te zien! De prijs kwaliteit verhouding klopt ook, het is relatief goedkoop. Ook is het leuk dat je de mogelijkheid krijgt om door middel van een stempel, later op de dag nog eens terug te komen, zo kan je elke show die je wilt zien zien, zonder dat je uren moet wachten. Erg leuk dat het aan het strand gelegen zit, zo heb je tussendoor nog genoeg verschillende mogelijkheden om te doen. Zeker een aanrader

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.