Walibi Belgium

  • België Wavre, België

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Walibi Belgium. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Walibi Belgium en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Walibi Belgium wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Walibi Belgium!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Dagkaart kinderen en volwassenen

Kinderen vanaf 1.40m en volwassenen

Geldig 26 maart t/m 16 oktober 2016
€ 36,50 € 34,50
€  € 
Korting: -5%

Dagkaart kinderen

Kinderen vanaf 1m tot 1.40m

Geldig 26 maart t/m 16 oktober 2016
€ 31,50 € 30,50
€  € 
Korting: -3%

Algemene informatie

Walibi, the great mix of sensations.

Een uitstapje naar Walibi, da’s altijd een dag vol opwindende sensaties. Kom samen met de hele familie of met vrienden genieten van onze talloze attracties : Vampire, Dalton Terror of Psyké Underground voor de echte durvers. Of Walibi Playland, voor de allerkleinsten.

En wat dacht je van een spectaculaire nieuwe 4D-film voor de hele familie: in “Tempo Attack” nemen Walibi, Fibi je mee op een waanzinnig avontuur met levende instrumenten, stenen hardrockreuzen en gekke dansjes!

Walibi is natuurlijk ook de op hol geslagen trein van de Calamity Mine, het wildwateravontuur op de Radja River en de duizelingwekkende Weerwolf.

Waar wacht je nog op om langs te komen?

Foto's & video's

Beoordelingen

Petrosyan

SUPER!!! De opening van de Pulsar zou in juni zijn maar we konden al genieten. Heb lang moeten wachten maar was zeker de moeite waard!

daphne de moor

De sfeer was top!!! En veel leuke attracties

Ingrid Develter

Dit park is vooral geschikt voor kids boven 140cm. Er was heel veel volk toen wij geweest zijn dus het was gemiddeld 1u aanschuiven per attractie. Verder vind ik het park niet echt gezellig om in te wandelen.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.