Walibi Belgium

  • België Wavre, België

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Walibi Belgium. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Walibi Belgium en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Walibi Belgium wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Walibi Belgium!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Dagkaart kinderen en volwassenen

Kinderen vanaf 1.40m en volwassenen

Geldig 31 maart t/m 4 november 2018
€ 37,50 € 35,50
€  € 
Korting: -5%

Dagkaart kinderen

Kinderen vanaf 1m tot 1.40m

Geldig 31 maart t/m 4 november 2018
€ 32,50 € 31,50
€  € 
Korting: -3%

Algemene informatie

Een uitstapje naar Walibi, da’s altijd een dag vol opwindende sensaties. Kom samen met de hele familie of met vrienden genieten van onze talloze attracties : Vampire, Dalton Terror of Psyké Underground voor de echte durvers. Of Walibi Playland, voor de allerkleinsten. En wat dacht je van een spectaculaire nieuwe 4D-film voor de hele familie: in “Tempo Attack” nemen Walibi, Fibi je mee op een waanzinnig avontuur met levende instrumenten, stenen hardrockreuzen en gekke dansjes! Walibi is natuurlijk ook de op hol geslagen trein van de Calamity Mine, het wildwateravontuur op de Radja River en de duizelingwekkende Weerwolf.

PULSAR, de beste nieuwe attractie van de wereld
Walibi werd door de kenners in 2016 verkozen tot het “Beste en meest Sensationele Pretpark in België”. Met de splashcoaster PULSAR komt daar ook nog de “Beste Nieuwe Attractie van de Wereld” bij. Een wereldpremière die nieuwe sensaties creëert met de nooit vertoonde combinatie van snelheid, hoogte en water.

Foto's

Beoordelingen

Karolien Kumpen

Super!!
Geweldig!

Kim Van Semang

Heel aangenaam en leuk pretpark met vriendelijk personeel, zeer aan te raden!

Peter Ramakers

Fijne gezinsbeleving, jammer dat er weinig Nederlands gesproken wordt door het personeel.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.