Walibi Belgium

  • België Wavre, België

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Walibi Belgium. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Walibi Belgium en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Walibi Belgium wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Walibi Belgium!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Dagkaart kinderen en volwassenen

Kinderen vanaf 1.40m en volwassenen

Geldig 4 april t/m 8 november 2015
€ 35,00 € 33,00
€  € 
Korting: -6%

Dagkaart kinderen

Kinderen vanaf 1m tot 1.40m

Geldig 4 april t/m 8 november 2015
€ 30,00 € 29,00
€  € 
Korting: -3%

Algemene informatie

Walibi Belgium is een pretpark voor het hele gezin met attracties voor alle leeftijden. Herontdek de legendarische attractie “Psyké Underground” waarin je met 85km/u en in minder dan 3 seconden gelanceerd wordt… in het pikdonker. Ga de uitdaging aan in één van de andere sensatietoppers: beleef een waanzinnig verfrissend avontuur in de Radja River en neem het op tegen de zwaartekracht in de Weerwolf, de Vampire of de Dalton Terror. Voor de kleinsten is er Walibi Playland, een exclusieve zone waar ook zij zich helemaal kunnen uitleven. Ben jij klaar om deze top hits uit te proberen?

Walibi biedt ook verschillende shows en animaties voor het hele gezin. In "The Music Battle" staat muziek centraal en geeft een sensationele dimensie aan de dag die je doorbrengt in Walibi. Walibi en zijn broer Squad, de leiders van de W.A.B en The SkunX, zorgen voor extra ambiance in het park. Want inderdaad: Walibi pakt uit met liefst 40 swingende attracties op het ritme van “The Music Battle”, met nieuwe decors en een totaal vernieuwd universum.

Foto's & video's

Beoordelingen

Mark

Mark

Afgelopen weekend met school naar Walibi België geweest en het was top! Nergens wachttijden en overal kon je blijven zitten. Wel heb ik een tip: wij gingen aan het begin van de dag meteen in de achtbanen Vampire en Weerwolf, alleen: iedereen dacht er zo over, terwijl de andere attracties allemaal leeg waren. Later op de dag kwamen we bij de attracties terug en toen kon je - net zo als bij de andere attracties - gewoon doorlopen. Dus als je gaat, begin rechts of achterin het park en doe de voorkant in de middag. Verder is de Radja River best ruw en verkopen ze heel lekkere broodjes bij de uitgang van de wildwaterbaan. Het enige minpuntje was wel dat het personeel slecht Nederlands spreekt. Verder is het meer een familiepark dan Walibi Holland.

manjot

Geen afbeelding

Beste pretpark van belgie gewoon heel leuk attracties

matthias

Geen afbeelding

Het is een hele leuke pretpark zeker de moeite waard en hele leuke attracties niet super gethematiseerd, maar daarvoor kom ik ook niet naar een pretpark dus gewoon een super park

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.