Gardaland

  • Italië Verona, Italië

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Gardaland. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Gardaland en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Gardaland wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Gardaland!

Kinderen onder de 100cm mogen Gardaland gratis bezoeken, je hoeft voor hun dus geen tickets te bestellen. De combitickets voor Gardaland en SEA LIFE geven 1x toegang tot Gardaland en 1x toegang tot SEA LIFE op twee opeenvolgende dagen.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Dagkaart kinderen en volwassenen

Kinderen & volwassenen

Geldig 8 april t/m 1 november 2017
€ 40,50 € 31,50
€  € 
Korting: -22%
2-dagenkaart

2-Dagenkaart kinderen en volwassenen

Kinderen & volwassenen

Geldig 8 april t/m 1 november 2017
€ 52,00 € 47,50
€  € 
Korting: -9%
Combiticket

Combiticket Gardaland en Sea Life Gardaland kinderen en volwassenen

Kinderen & volwassenen

Geldig 8 april t/m 1 november 2017
€ 45,00 € 35,00
€  € 
Korting: -22%

Algemene informatie

Bij het Italiaanse Gardameer is het prachtige attractiepark Gardaland te vinden met tal van attracties voor jong en oud. Beleef de unieke "Wing-Rider"-achtbaan RAPTOR waarbij je als bezoeker met 90 kilometer per uur door verschillende inversies raast. Geniet verder van de vele waterattracties en de diverse shows in Gardaland. Plezier voor de hele familie!

Naast het attractiepark Gardaland, ligt Sea Life. Een bezoek aan Gardaland Sea Life Aquarium is een zoektocht naar de mooiste dieren in de zee. Diverse thema-gebieden zijn gereconstruceerd zodat ze lijken op de natuurlijke habitats van de duizenden zeedieren die te zien zijn bij Sea Life.

Op deze pagina bestel je tickets voor het attractiepark Gardaland, maar tevens bieden wij combitickets voor Gardaland & Sea Life aan met een hoge korting!

Foto's

Beoordelingen

Verheijen

Plezierig en overzichtelijk pretpark. Voor alle leeftijden zijn er attracties aanwezig. Aanrader!

Monique van de Rijdt

Een mooi en schoon park!

Sem

Gardaland is een erg leuk park, het heeft een groot aanbod aan attracties en voor ieder wat wils. Helaas is het enige nadeel het wachten, de lange wachtrijen in de hitte vonden wij erg jammer, maar als je een beetje optijd gaat heb je toch nog veel attracties achter de rug, omdat het park tot maarliefst 11/12 uur savonds open is.
Een leuke toevoeging aan het park waren de thema's!

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.