Gardaland

  • Italië Verona, Italië

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Gardaland. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Gardaland en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Gardaland wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Gardaland!

Kinderen onder de 100cm mogen Gardaland gratis bezoeken, je hoeft voor hun dus geen tickets te bestellen. De combitickets voor Gardaland en SEA LIFE geven 1x toegang tot Gardaland en 1x toegang tot SEA LIFE op twee opeenvolgende dagen.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Dagkaart kinderen en volwassenen

Kinderen & volwassenen

Geldig 8 april t/m 1 november 2017
€ 40,50 € 31,50
€  € 
Korting: -22%
2-dagenkaart

2-Dagenkaart kinderen en volwassenen

Kinderen & volwassenen

Geldig 8 april t/m 1 november 2017
€ 52,00 € 47,50
€  € 
Korting: -9%
Combiticket

Combiticket Gardaland en Sea Life Gardaland kinderen en volwassenen

Kinderen & volwassenen

Geldig 8 april t/m 1 november 2017
€ 45,00 € 35,00
€  € 
Korting: -22%

Algemene informatie

Bij het Italiaanse Gardameer is het prachtige attractiepark Gardaland te vinden met tal van attracties voor jong en oud. Beleef de unieke "Wing-Rider"-achtbaan RAPTOR waarbij je als bezoeker met 90 kilometer per uur door verschillende inversies raast. Geniet verder van de vele waterattracties en de diverse shows in Gardaland. Plezier voor de hele familie!

Naast het attractiepark Gardaland, ligt Sea Life. Een bezoek aan Gardaland Sea Life Aquarium is een zoektocht naar de mooiste dieren in de zee. Diverse thema-gebieden zijn gereconstruceerd zodat ze lijken op de natuurlijke habitats van de duizenden zeedieren die te zien zijn bij Sea Life.

Op deze pagina bestel je tickets voor het attractiepark Gardaland, maar tevens bieden wij combitickets voor Gardaland & Sea Life aan met een hoge korting!

Foto's

Beoordelingen

Vera Gysen-Geyskens

Groot, prima attracties. Wel wat moeilijke structuur van het park.

Ivo Jans

Heel leuk park met veel achtbanen maar ook genoeg attracties voor kleinere kinderen

J Blikman

Funlocatie! Attractiepark met achtbanen, waterattracties en veel meer. Het park heeft verschillende themawerelden. Goed onderhouden en schoon! Vriendelijk en behulpzaam personeel. Eten/drinken aan de dure kant (maar dat is in al dit soort parken) maar als je dit zelf meeneemt is dat ook helemaal geen probleem. Je bent hier snel een dag op pad. Voor tieners een superdag uit (Raptor!)

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.