SEA LIFE Scheveningen

  • Nederland Den Haag , Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor SEA LIFE Scheveningen. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor SEA LIFE Scheveningen en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor SEA LIFE Scheveningen wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten.

De tickets hoeven niet uitgeprint te worden maar kunnen ook vanaf een mobiele telefoon gescand worden. Zolang barcode maar gescand kan worden.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Binnenkort kun je hier weer tickets bestellen voor SEA LIFE Scheveningen

Algemene informatie

Ontdek de verrassende onderwaterwereld in SEA LIFE Scheveningen. Tijdens een wandeling langs ruim 45 aquaria ontmoet je bekende vissen als de kabeljauw en de kreeft, maar ook roggen en zeesterren. Sea Life Scheveningen is bijna geheel overdekt dus ook bij slecht weer een ideaal uitje. Een bezoek aan Sea Life Scheveningen duurt ongeveer 1,5 uur.

In Amazonia waan je jezelf in het tropisch regenwoud en zie je de bewoners van de rivier de Amazone waaronder de gevaarlijke piranha’s. In de onderwatertunnel “Typisch Tropisch” ervaar je hoe het is een duik te nemen in de tropische zeeën. Omringd door 180.000 liter water zie je een zeeschildpad, zwartpuntrifhaaien en prachtige koralen! In Sea Life Scheveningen wonen 2 Aziatische kleinklauwotters: Max en Skittle. Mannetje Max en vrouwtje Skittle worden 2 keer per dag gevoerd en getraind.

Pinguïns in Sea Life Scheveningen
Met 10 humboldt pinguïns heeft Sea Life Scheveningen sinds afgelopen jaar ook nieuwe bewoners. De pinguïns zijn zorgvuldig geselecteerd uit andere kolonies van andere dierentuinen en Sea Life centres. Er zijn 2 koppeltjes ( Locke & Kiki en Jip & Janneke) en twee broertjes (Alfred & Luna). De pinguïns zullen 2x per dag onder belangstelling van het publiek gevoerd worden.

Nieuw vanaf 13 februari 2017: "Schildpad Crèche"
Leer bij SEA LIFE meer over zoetwaterschildpadden en hun spannende familieleden. Schildpadden leven al meer dan 200 miljoen jaar op deze aarde! Bewonder het uiterlijk en de unieke manier van leven van deze gepantserde dieren. Leer meer over de bescherming van deze dieren en hoe u kunt helpen.

Foto's

Beoordelingen

Ineke Peeters

We hadden een weekendje Scheveningen met de kinderen en kleinkinderen en als afsluiting Sea Life.. hoe leuk.. we komen zeker nog een keer terug

Martin Smit

Leuke dag, ruim 4 uur doorgebracht in Sea Life. Ze doen daar nuttig werk. Verwacht geen pracht en praal of exotische dingen, maar ook de "gewone" natuur is het bekijken waard.

Hester Ramaker

We vonden het erg leuk (28 en 30 jaar). We vonden dat sommige informatie wel uitgebreid mocht worden! Bijvoorbeeld: Nautilussen zijn erg tof om te zien maar pas later in het Jura-tijdperk gedeelte zagen we hoe lang die beestjes al bestaan! Heel bijzonder en tof om te lezen, maar we misten de informatie bij het dier zelf.

Verder goed dat er gefocusd wordt op hoe we milieubewuster kunnen zijn: bijvoorbeeld dat je beter koolvis kunt eten dan kabeljauw. Leuke touch!

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.