Puy du Fou

  • Frankrijk Les Epesses, Frankrijk

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Puy du Fou. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Puy du Fou en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Puy du Fou wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Puy du Fou!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Binnenkort kun je hier weer tickets bestellen voor Puy du Fou

Algemene informatie

Grand Parc Puy du Fou
Puy du Fou® is verkozen tot beste park ter wereld en biedt meer dan 20 grandioze voorstellingen en avonturen. Maak kennis met het schitterende natuurpark van meer dan 50 hectare. Wandel door 4 authentieke dorpjes en ontdek meer dan 1500 dieren in de vrije natuur. Reis door de eeuwen heen, van voorstelling tot voorstelling en van avontuur naar avontuur. Herbeleef de woeste circusspelen, leef mee op het ritme van de ruiterstunts, beleef een indrukwekkend avontuur vol degenduels, droom weg bij het onvergetelijke luchtballet van de vogels... iedere eeuw belooft weer een nieuw avontuur.

Grootste originele creatie 2016 “Le Dernier Panache”
De Puy du Fou heeft nog nooit zo groots uitgepakt! In 2016 wordt een nieuwe, grandioze zaal geopend die plaats gaat bieden aan de nieuwste originele creatie van de Puy du Fou: “Le Dernier Panache”. Volg de glorieuze lotsbestemming van een Franse marineofficier, held van de Amerikaanse onafhankelijkheidsoorlog, wiens leven in 1793 een onverwachte wending neemt tijdens een ultiem gevecht voor de vrijheid. Een grote, adembenemende voorstelling, heldhaftig en ontroerend, met een unieke mise en scène!

Les Orgues de Feu
Beleef een poëtisch verhaal over liefde, water en vuur! De avondvoorstelling van het Grand Parc neemt u mee op een sprookjesachtige en wonderbaarlijke reis. Iedere avond verschijnen aan de oever van het meer van de Puy du Fou de romantische muzikanten in hun lichtkostuums om de muzes en de kabouters te laten dansen op een fabelachtige symfonie van water en vuur. Deze voorstelling is inbegrepen bij het bezoek aan het Grand Parc in de groene periode (zie de openingskalender op http://www.puydufou.com/nl/praktische-gids/opening...

Voorwaarden tickets
Bij het 2-dagen ticket dient het 2de bezoek plaats te vinden binnen de 7 dagen na het 1ste bezoek en bij het 3-dagen ticket dient het 2de en 3de bezoek ook plaats te vinden binnen de 7 dagen na het 1ste bezoek.

Foto's

Beoordelingen

Erik van Dijk

Prachtig thema park over historische 'perioden': de Romeinen in een mega Arena, Vikingen en Normandie, ridders en legenden, ervaar de WWI loopgraven, 'vaar' op een oud schip, etc. Geen achtbanen kermis maar een leerzaam ontdek, doe, en leer park. Helaas te veel te zien om alles in één dag te zien. Ik ga zo snel mogelijk terug :-)

Kersten

Prachtig park. Helaas hebben wij als gezin maar 1attractie mogen zien. Onze oudste dochter Vera is ziek geworden. Wij hebben om 12.00 alweer het park verlaten.
Hoe mooi zou het nu zijn als we de kaartjes nu middels dit zouden winnen. Wij zouden dan in de vakantie alsnog een hele dag kunnen gaan. Wij verblijven hier in de Vendee tot 06-08
Met vriendelijke groet. Familie Kersten

Liliane VAN DAMME

Ronduit een fantastisch park. De moeite waard.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.