PortAventura

  • Spanje Salou, Spanje

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor PortAventura. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor PortAventura en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor PortAventura wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in PortAventura!

Voor deze locatie kun je een papieren of een elektronisch ticket tonen.

januari 2019 volgende maand »»
ma di wo do vrij za zo
  1 januari
2 januari
3 januari
4 januari
5 januari
6 januari
7 januari
8 januari
9 januari
10 januari
11 januari
12 januari
13 januari
14 januari
15 januari
16 januari
17 januari
18 januari
19 januari
20 januari
21 januari
22 januari
geen tickets
23 januari
geen tickets
24 januari
geen tickets
25 januari
geen tickets
26 januari
geen tickets
27 januari
geen tickets
28 januari
geen tickets
29 januari
geen tickets
30 januari
geen tickets
31 januari
geen tickets
     

Algemene informatie

PortAventura dompelt de bezoekers telkens onder in een andere sfeer. Alle zes themagebieden in het park bij Salou voeren de gasten naar een ander idyllisch plekje op onze aarde.

Bij binnenkomst in PortAventura stappen de bezoekers in een vissersdorpje aan de Middellandse Zee. De stemming lijkt vredig, maar schijn bedriegt want door dit themagebied, Mediterrània, raast Furius Baco, de achtbaan waarin berijders naast de rails zitten en waarbij de treinen in drie seconden horizontaal tot 135 kilometer per uur worden gelanceerd. In Polynesia is de sfeer door de palmbomen en tropische planten zwoel en zomers. De attracties hebben vaak met water te maken, niet verwonderlijk voor een zone die gethematiseerd is rond de Polynesische eilanden. Zo kunnen bezoekers een frisse duik maken in wildwaterbaan Tutuki Splash en onder de zee in 4D-simulator Sea Odyssey. Wie over de Chinese muur door themagebied China wandelt kan de twee grootste achtbanen van PortAventura niet missen: Dragon Khan gaat acht keer over de kop en Shambhala is met 78 meter de hoogste achtbaan van Europa. In México staan de attracties tussen oude ruïnes en een Maya-piramide. De meest opvallende belevenissen in dit themagebied zijn de 96 meter hoge vrijevaltoren Hurakan Condor en Templo del Fuego, de spectaculaire tempel van vuur. Het wilde westen komt tot leven in Far West, waar ronde wildwaterbootjes door de canyon suizen en twee treinen tegen elkaar racen op houten achtbaan Stampida.

SésamoAventura is een speelgebied voor kinderen. Ernie en Bert uit Sesamstraat ontvangen alle jonge gasten voor heerlijk speelplezier in de bonte vliegtuigjes, de springende vlinders, de mini-vrijevaltorens en de betoverde tuin. Elk themagebied heeft zijn eigen shows, winkels en restaurantjes, helemaal aangepast aan het gebied waarin ze staan.

Costa Caribe Aquatic Park
Naast attractiepark PortAventura ligt waterpark Costa Caribe. Het volledig in Caribische sfeer opgetrokken waterparadijs heeft vijftien glijbanen, waaronder de nieuwe King Kajhuna, ruim 31 meter hoog en met een vrije val van 55 graden. Naast van diverse waterbanen afdalen op een luchtband kan men ook heerlijk dobberen in waterrivier El Rio Loco of relaxen op Bahama Beach. Voor de kleintjes is er La Laguna Woody, een speelgebied gethematiseerd rond Woody Woodpecker, en het Sesamstraat-piratenschip. Een gedeelte van Costa Caribe Aquatic Park is overdekt.

Foto's

Beoordelingen

Timon

Ik was er in juni 2015, 4 dagen voor de vakantie in spanje daar en elke dag ging ik er heen en je dacht dat iedereen op school zat nou mooi niet, elke dag wel 70 bussen, dus overal 1 of 2 uur wachten en dat omdat het personeel daar zo traag zijn en de laatste dag ging ik naar het waterpark van port aventura zelf en daar zaten alleen engelse. Ik vond het een mooi park en wil proberen om dit jaar weer eens te gaan

Caitlyn koijen

We moesten 24 uur wachten tot we de kaartjes hadden ontvangen, maar we hebben ze netjes binnen de 24 uur gekregen! Goedkope tickets met een goede service! Wij gaan hier vaker tickets bestellen!

TJEERD JAGER

Zeer ruim aanbod van spectaculaire attracties, echter zeer lange wachttijden waardoor de beleving veel minder intens is dan zou kunnen.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.