Plopsa Indoor Hasselt

  • België Hasselt, België

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Plopsa Indoor Hasselt. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Plopsa Indoor Hasselt en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Plopsa Indoor Hasselt wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten.

Op 23 oktober en 11, 26, 27 november en 3 december 2016 is Plopsa Indoor Hasselt uitverkocht en dus niet toegankelijk. Voor de actuele openingsuren en –dagen kun je kijken op www.plopsa.nl.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Binnenkort kun je hier weer tickets bestellen voor Plopsa Indoor Hasselt

Algemene informatie

Hoera, Plopsa Indoor Hasselt blaast dit jaar 10 kaarsjes uit! Het overdekt themapark, dat slechts op een halfuurtje rijden van Maastricht ligt, telt 25 spectaculaire en veilige attracties en is maar liefst twee voetbalvelden groot! Hier beleven de kleinsten hun eerste grote avonturen, terwijl mama, papa en de rest van de familie lekker meedoen of even uitblazen in het Studio 100 Café of op het ruime buitenterras.

Meer dan 25 coole binnen-en buitenattracties!
Zet je schrap voor een stormachtige boottocht met Piet Piraat op de Woeste Zee, scheer langs ruige rotsen en donkere grotten in de Wickie Coaster en verken de spannende Speelboom van Kabouter Plop. De allerkleinsten klimmen, glijden, kruipen en draaien in de Bumbaspeeltuin, springen op de rug van de Kikkers en varen tussen de bloemen met de Eendjes. Maya de Bij verwelkomt je in de themazone Maya’s Wereld, waar je wandelt tussen levensgrote bloemen en je je verwondert over de adembenemende natuurwereld.

Bij goed weer trek je naar de ruime buitenzone, waar je de boeven achternazit op de Vliegende Fietsen van Mega Mindy en je een heus parcours aflegt doorheen het K3-Verkeerspark. Klim dan zo snel mogelijk naar de top van de Klimberg, blus samen met K3 de brand als een echte brandweerman of –vrouw of leef je uit tussen de Dansende Fonteinen!

Een onvergetelijke dag
Nadat je je buikje rond hebt gegeten in het Studio 100 Café, het Plophuisje of bij Frieda Kroket, sluit je je bezoek af met een liveoptreden van Bumba en zijn vriendjes in het nostalgische Theater. Pas na een dikke knuffel en fotomoment met je favoriete Plopsa-figuur keer je huiswaarts. Ook dit jaar staan er weer tal van evenementen en shows op het programma. Neem een kijkje op www.plopsa.nl voor een overzicht van de uitgebreide evenementenkalender.

Halloween met Piet Piraat van 31 oktober t/m 4 november 2016
Schip ahoi piraaaaaaatjes! Zet je schrap voor het spannendste halloweenavontuur van de Zeven Zeeën! De echte Piet Piraat van TV neemt je mee in zijn Scheve Schuit en zingt samen met jou de leukste piratenliedjes om de spoken te verjagen. Trek dus je piratenkostuum en geniet samen met je piratenvriendjes van meer dan 25 attracties.

Foto's

Beoordelingen

Godelieve Joachims

GOED VOOR KLEINE KINDEREN.
Misschien de show eens vernieuwen!

Wendy Weerts

Ons bezoek aan Plopsa Indoor was weer schitterend. Eén aandachtspunt: het zou niet mogen dat in de drukke vakantieperiode niet alle attracties gelijktijdig open zijn. Naar mijn mening moeten van 10:00 tot 18:00 ALLE attracties CONSTANT open zijn vanaf openingstijd tot sluitingstijd.

Nathalie

De kleine van bijna 3 had de tijd van haar leven. En fotoshoot met bumba en bambalu en klus vond ze te gek.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.