Plopsa Coo

  • België Stavelot, België

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Plopsa Coo. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Plopsa Coo en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Plopsa Coo wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjesbinnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Plopsa Coo.

Op 23 oktober 2016 is Plopsa Coo uitverkocht en dus niet toegankelijk. Voor de actuele openingsuren en –dagen kun je kijken op www.plopsa.nl.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Binnenkort kun je hier weer tickets bestellen voor Plopsa Coo

Algemene informatie

Plopsa Coo ligt aan de voet van de Watervallen van Coo in de Belgische Ardennen en biedt jong en oud een verrukkelijke combinatie van natuur en avontuur. In dit prachtige park in de uitgestrekte Amblève-vallei geniet je van een 20-tal attracties voor de hele familie, met als nieuwste aanwinst de spannende waterattractie Dino Splash.

Nieuw: Dino Splash
Onlangs opende Plopsa Coo een spectaculaire nieuwe attractie waarbij je maar liefst drie keer een sensationele duik neemt in het water in een reusachtige vulkaan langs machtige dinosaurussen. Eén glijbaan heeft de vorm van een golf, de twee andere zijn voorzien van speciale licht- en geluidseffecten en stuwen je recht een rots in. Waterkicks bij de vleet!

Meer dan 20 coole attracties
Natuurlijk zijn ook de populaire klassiekers van de partij. Laat je door Wickie de Viking in de achtbaan Vicky The Ride meevoeren in zijn Vikingschip, dat niet alleen een duizelingwekkende snelheid haalt, maar ook helemaal ronddraait. Voel de kriebels in je buik in een omgehakte boomstam van de Maya Splash, de sleetjes van de Bobslee en de wagentjes van Halvar. En ben je stoer genoeg voor de Mega Mindy Flyer? De superheldin neemt je mee naar een hoogte van liefst 65 meter. Tijdens een avontuurlijke zweefvlucht verken je de Ardennen op een totaal andere manier, en zie je de vele bomen en toeschouwers op de grond almaar kleiner worden. De allerkleinsten maken een ommetje op de rug van de Konijntjes, varen met de Mini-Pédalos op de vijver van de Maya Splash of brengen een bezoek aan de dieren van het Apeneiland en de Doorloopweide. Plopsa Coo overspoelt je met een waterval van plezier!

Ook dit jaar staan er weer tal van evenementen en shows op het programma. Neem een kijkje op www.plopsa.nl voor een overzicht van de uitgebreide evenementenkalender!

Dinoween in Plopsa Coo van 29 oktober t/m 6 november 2016
Dinoween zou het leukste feest van het jaar moeten zijn. Maar de heksen hebben de controle over de dino's overgenomen om krachtige soep te kunnen maken van de dino-eieren. De Park Rangers zijn nu wanhopig op zoek naar hun dino's die ergens in het park rondlopen. Wees dus op je hoede.

Foto's

Beoordelingen

Gina Guaragna

mooi goede sfeer

Sabine Taelman

Plopsa Coo is te gek. Prachtig onderhouden park, heel proper.

Kaat Degroote

Héél goed

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.