Ferrari Land

 • Spanje Salou, Spanje

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Ferrari Land. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Ferrari Land en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Ferrari Land wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Ferrari Land!

Voor deze locatie kun je een papieren of een elektronisch ticket tonen.

januari 2019 volgende maand »»
ma di wo do vrij za zo
  1 januari
2 januari
3 januari
4 januari
5 januari
6 januari
7 januari
8 januari
9 januari
10 januari
11 januari
12 januari
13 januari
14 januari
15 januari
16 januari
17 januari
18 januari
19 januari
20 januari
21 januari
22 januari
geen tickets
23 januari
geen tickets
24 januari
geen tickets
25 januari
geen tickets
26 januari
geen tickets
27 januari
geen tickets
28 januari
geen tickets
29 januari
geen tickets
30 januari
geen tickets
31 januari
geen tickets
     

Algemene informatie

Toegangskaart PortAventura Park, PortAventura Caribe Aquatic Park en Ferrari Land

Reis op eigen gelegenheid naar PortAventura Park, PortAventura Caribe Aquatic Park en Ferrari Land. De drie pretparken liggen naast elkaar aan de zonnige Spaanse Costa Dorada. Met uw toegangskaart loopt u zo naar binnen en kan de pret beginnen.

PortAventura:
Europa's op één na grootste pretpark, PortAventura Park, heeft het hele gezin iets te bieden. Het park is opgedeeld in verschillende zones (gebaseerd op steden in verschillende werelddelen), elk met achtbanen en attracties, maar het enorme pretpark heeft ook jongere kinderen een rustiger gebied te bieden. Verken een typisch Catalaanse kustplaats in Mediterrània, wordt getuige van wildwestgevecht in The Far West en ontdek de zwaartekracht tartende ritten in Mexico. Kinderen vermaken zich zeker in SésamoAventura, een gebied opgezet rond het thema Sesamstraat, een favoriet tv-programma van elk kind. Superspannend is de Shambhala: de hoogste achtbaan van Europa met een 'vrije val' van 78-meter! Furius Baco is een van 's werelds snelste achtbanen. Neem even pauze van alle loopings en bekijk een van de dagelijkse shows, met dans en acrobatiek. Het park huisvest ook een grote verscheidenheid aan restaurants. De keuzemogelijkheden zijn riant: Mexicaanse taco's, Marco Polo's Chinese buffet... of misschien hapt u toch liever in een hotdog terwijl u door het park wandelt.

PortAventura Caribe Aquatic Park:
Vlak naast PortAventura Park ligt PortAventura Caribe Aquatic Park, het grootste waterpark van Spanje. Het bestrijkt een enorm gebied met plonsbaden, interactieve waterstralen en vrije-valglijbanen. Het is recent gerenoveerd en beschikt nu over een speciale kinderhoek met een groot zwembad en een drijvend piratenschip — tot de nok toe gevuld met figuren uit Sesamstraat. Verbonden met het kinderbad is een groot bad dat uitsluitend voor volwassenen is bedoeld, omgeven door Europa's hoogste vrije-valglijbaan, 6-baans racerglijbanen en natuurlijk ligstoelen om in het park ook ontspannen te genieten! Net als PortAventura beschikt PortAventura Caribe Aquatic Park over een breed scala aan eetgelegenheden met wel vijf verschillende cafés waar u uit kunt kiezen.

Ferrari Land:
Nieuwe en spectaculaire attracties, geïnspireerd op de wereld van Ferrari. De hoogste en snelste verticale achtbaan van Europa bereikt een machtige hoogte van 112 m, en katapulteert passagiers van 0 tot 180 km in 5 seconden. Deze ongelooflijke attractie beschikt over twee terugstuiterende vrije-valtorens die meer dan 55 m hoog zijn, waarbij de passagiers in 2 richtingen worden gelanceerd. Pure adrenaline. Op een echt racecircuit voor het hele gezin met een baan van 570 meter kunt u de banden laten gieren. Voel de kick van de snelheid door uw lichaam gaan met 8 simulatoren (6 voor volwassenen en 2 voor kinderen) en geniet van een authentieke F1-race-ervaring. Proef de echte smaken van Italië in een authentieke trattoria waar u kunt genieten van het beste van de beroemde keuken van het land.

Vertrekpunt en terugkeerpunt
PortAventura World
Keert na afloop terug bij beginpunt

Vertrek/openingstijden
Parken zijn om 10:00 uur open Avondticket is geldig van 19:00 uur tot middernacht

Duur van bezoek
Varieert


 • Uitstekende waarde voor uw geld.
 • Familievriendelijk
 • Ideaal voor families
Voucherinformatie
Voor deze locatie kun je een papieren of een elektronisch ticket tonen.

Aanvullende informatie
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Neem zonnebrandcrème, zwemkleding en een handdoek mee als u van plan bent een bezoek te brengen aan PortAventura Caribe Aquatic Park
 • Afhankelijk van gunstige weersomstandigheden; bij annulering in verband met slecht weer hebt u recht op een andere datum of restitutie van het volledige bedrag
Inbegrepen
 • Entreeprijs voor PortAventura Park (indien deze optie is geselecteerd)
 • Entreeprijs voor PortAventura Caribe Aquatic Park (indien deze optie is geselecteerd)
 • Toegang tot Ferrari Land (indien deze optie is geselecteerd)
Niet inbegrepen
 • Eten en drinken
 • Parkeren
 • Transport naar/van attracties
 • Fooien (optioneel)
 • Arcade-spellen

Foto's

Beoordelingen

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.