Bobbejaanland

  • België Lichtaart, België

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Bobbejaanland. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Bobbejaanland en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Bobbejaanland wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Bobbejaanland!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Dagkaart volwassenen

Volwassenen & kinderen vanaf 1.40m

Geldig t/m 30 juni 2017
€ 35,00 € 21,95
€  € 
Korting: -37%

Dagkaart kinderen

Kinderen van 1m tot 1m40

Geldig t/m 30 juni 2017
€ 30,00 € 21,95
€  € 
Korting: -27%

Algemene informatie

Tem de golven van de Wildwaterbaan, ga op ontdekking in The Forbidden Caves of sta oog in oog met de enige, echte King Kong. Meer snelheid? Vlieg door de dubbele schroeven en duizelingwekkende loopings in de zeven rollercoasters.

Meer avontuur? Snel dan naar het mysterieuze Khyonesia voor onze nieuwste Virtual Reality-achtbaan Mount Mara, waar de kwade geesten een enorme vulkaanuitbarsting hebben veroorzaakt. Slaag jij erin om de dodelijke vuurzee voor te blijven?

Of stap in ons legendarische reuzenrad en geniet van het wonderbaarlijke uitzicht over ’t plezantste land. Om daarna meteen door te stormen naar onze gloednieuwe stuntshow Wicked Wheels! Een spectaculair spektakel van auto’s en motors die door vlammen de lucht in vliegen en sensationele stunts uitvoeren. Beleef het van 8 juli tot en met 27 augustus. Kortom, achter elke boom schuilt een nieuwe attractie leuker dan de vorige. Bobbejaanland, dat is plezant met een grote P.

Wicked Wheels
Beleef deze zomer de gloednieuwe stuntshow Wicked Wheels! Denk: epische car tricks, piepende banden, geschifte drifts en sensationele special effects. Leer de termen two-wheeling, backflips of handbrake turn alvast vanbuiten. Geen enkele stunt blijft gespaard! Een spectaculair spektakel van auto’s en motors die door vlammen de lucht in vliegen en knappe tricks uitvoeren. Je waant je bijna op een filmset in Hollywood. Maak je klaar voor Wicked Wheels, van 8 juli tot en met 27 augustus in ’t plezantste land!

Foto's & video's

Beoordelingen

Wouter D

Zeer leuk pretpark, geschikt voor alle leeftijden

Dimitri

Top dag gehad met de kidsh

Tessa De Nil

Bobbejaanland is een heel leuk attractiepark! Leuke attracties voor verschillende doelgroepen. Misschien wat meer thema acties ondernemen? Zoals bv met Halloween..

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.