Bobbejaanland

  • België Lichtaart, België

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Bobbejaanland. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Bobbejaanland en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Bobbejaanland wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Bobbejaanland!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Binnenkort kun je hier weer tickets bestellen voor Bobbejaanland

Algemene informatie

Kom je voor de échte adrenalinekick? Go wild op de Typhoon, verwissel boven met onder in de Sledge Hammer, of draai helemaal dol in de Naga Bay! Nog niet genoeg gehad? Snel verder dan, want meer dan veertig attracties wachten op jou!

Heb je nood aan wat verfrissing? Trek naar de Indiana River of de Wildwaterbaan: het beste van een kick en wat afkoeling gecombineerd. Of ga een hapje eten in het volledig vernieuwde restaurant The Lake House met zicht op het water en vlakbij de speeltuin.

In het recent vernieuwde Cowboytown voel je je midden in de Wild West. Kijk over de prairie vanop de watertoren en roetsj daarna naar beneden. Raak verstrikt in het touwenparcours en chill daarna even in het loungehoekje.

Wil je meer avontuur en mysterie? Dan kies je resoluut voor onze virtual reality coasters. Op Mount Mara bedwing je de vlammenzee en in de Dreamcatcher ga je de boze geesten zelf te lijf! Hopelijk durf je nog slapen ’s nachts…!

Kom Bobbejaanland opnieuw ontdekken in’t echt en in VR!

Een verrassend Halloween-programma jaagt dit najaar de hele familie de stuipen op het lijf. Achterhaal de code die je helpt ontsnappen uit de Bug Escape en dans mee op het feest van de doden tijdens Cabalgata de Las Calaveras. Kijk uit voor Professor Pickart, voor je het weet ben je zelf het proefkonijn voor de gekste experimenten.

Of maak de oversteek naar veiliger oorden in duikboot Sonar, maar pas op voor de Toxic Waters! Graag wat meer gruwel? Ga met de leiders van de jeugdbeweging op zoek naar de overlevenden van het kamp in spookhuis Welp. Don’t. Get. Lost.

Foto's

Beoordelingen

B.V.

heel leuk, wel wat te druk. halloween-mensen niet te opdringerig in geval met kinderen die er bang van hebben (zeer goed), 1 groot negatief punt: revolution en mnt mara is 1 attractie, niet 2, dus wachttijd was 1,5 uur!!!!!! (en dat is in het begin niet duidelijk, omdat beide wachtrijen ergens anders starten), dat is mensen bedriegen, geeft geen fijn gevoel.

els Hendrickx

Wij zijn naar Halloween in Bobbejaanland geweest. Viel wat tegen, de griezelige attracties waren allemaal binnen en het was overal heeeeel lang aanschuiven. Voor de rest is Bobbejaanland altijd wel leuk, toffe attracties voor alle leeftijden.

Cátia AZEVEDO

Het was een grote avontuur voor mijn zoontje van 7jaar. Mijn zoon heeft autisme. Voor hem was heel moeilijk om te gaan maar sowieso is een grote stap vooruit gegaan. Mijn kind heeft geen enkel attracties gedaan, maar hij heeft alles gezien met veen enthousiasme.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.