Bobbejaanland

  • België Lichtaart, België

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Bobbejaanland. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Bobbejaanland en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Bobbejaanland wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Bobbejaanland!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Dagkaart volwassenen

Volwassenen & kinderen vanaf 1.40m

Geldig t/m 30 juni 2018
€ 35,50 € 21,90
€  € 
Korting: -38%

Dagkaart kinderen

Kinderen van 1m tot 1m40

Geldig t/m 30 juni 2018
€ 30,50 € 21,90
€  € 
Korting: -28%

Algemene informatie

Tem de golven van de Wildwaterbaan, ga op ontdekking in The Forbidden Caves of sta oog in oog met de enige, echte King Kong. Meer snelheid? Vlieg door de dubbele schroeven en duizelingwekkende loopings in de zeven rollercoasters. Meer avontuur? Snel dan naar het mysterieuze Khyonesia voor onze nieuwste Virtual Reality-achtbaan Mount Mara, waar de kwade geesten een enorme vulkaanuitbarsting hebben veroorzaakt. Slaag jij erin om de dodelijke vuurzee voor te blijven? Of stap in ons legendarische reuzenrad en geniet van het wonderbaarlijke uitzicht over ’t plezantste land.

Foto's

Beoordelingen

Vannuten

Mega Leuk

vera ozeel

Heel goed voor klein en groot , voor elk wat wils.

kathleen

het was toch wel even geleden dat we hier nog waren, maar het is toch wat tegen gevallen: 4 attracties waren gesloten, juist die attracties waar onze lagereschoolkinderen naar uitkeken... en in de revolution werd een technisch probleem vastgesteld vlak voor wij aan de beurt waren m.a.g. meer dan een uur wachten in de aanschuifrij... pech gehad
maar het personeel bleef altijd vriendelijk! (wat van sommige bezoekers niet gezegd kon worden)
we waren blij dat we via 'dagtickets' niet de volle prijs hebben moeten betalen

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.