Plopsa Indoor Coevorden

  • Nederland Dalen, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Plopsa Indoor Coevorden. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Plopsa Indoor Coevorden en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Plopsa Indoor Coevorden wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Plopsa Indoor Coevorden.

Op 15 en 16 oktober 2016 is Plopsa Indoor Coevorden uitverkocht en dus niet toegankelijk. Voor de actuele openingsuren en –dagen kun je kijken op www.plopsa.nl.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Binnenkort kun je hier weer tickets bestellen voor Plopsa Indoor Coevorden

Algemene informatie

Plopsa Indoor Coevorden, het mooiste indoorpretpark van Nederland, telt 25 magische thema-attracties en neemt kids tussen 2 en 10 jaar mee op hun eerste grote avontuur. Bumba, Plop, Wickie de Viking en Mega Mindy staan te popelen om je te ontmoeten! Wist je dat je bovendien dagelijks van een gratis Bumba Show, een confettidans en Meet & Greets met de Plopsa-figuren geniet?

Meer dan 25 attracties
Nog niet spannend genoeg? Op de Wickie Coaster raas je tegen hoge snelheid doorheen de ruige rotsen. Op de Vuurtoren geniet je van het prachtige uitzicht over het park, maar hou je goed vast! Even later duik je immers opnieuw naar beneden. Blijf je liever in de lucht? Hoe harder je trapt op de Vliegende Fietsen van Opa Fonkel, hoe hoger je raakt. Piet Piraat verwelkomt zijn kornuiten aan boord van De Scheve Schuit, waar je als een echte zeebonk een kanonskogel afvuurt.

Bij mooi weer speel je in het ruime buitengedeelte met K3-Brandweermolen, K3-Verkeerspark, Maya-Speeltuin, Klimberg en andere spannende attracties. Pas na een dikke knuffel en fotomoment met je favoriete Plopsa-figuur keer je huiswaarts. Deze dag vergeet je nooit meer!

Ook dit jaar staan er weer tal van evenementen en shows op het programma. Neem een kijkje op www.plopsa.nl voor een overzicht van de uitgebreide evenementenkalender.

Halloween met Wickie van 15 t/m 30 oktober 2016
Tijdens de herfstvakantie viert het leukste indoorpretpark van Nederland Halloween. Wickie en Ylvi nemen je mee op avontuur naar vikingdorp Flake tijdens de grote Wickie halloweenshow! Daar heeft Wickie’s stoere papa Halvar een wel héél vreemde machine gemaakt. Kom het ontdekken tijdens deze leuke liveshow! Daarnaast kun je je uitleven op tal van geweldige attracties die je doen sidderen en beven! Komen jullie mee griezelen?

Foto's

Beoordelingen

R RUITER

Heel gezellig en kindvriendelijk park met heel veel attracties De kinderen waren moe maar voldaan

Jacob Bal

Wij vonden het voor de kinderen (3 en 7) een mooie en leuke omgeving helaas waren de drankjes en horeca in het algemeen heel duur. Dat vind ik absurde.

V.Lima

Leuk park voor kinderen tot ongeveer 10 jaar. Ouders moeten ook de volle pond betalen terwijl er (bijna) geen attracties zijn voor volwassenen. Jammer! Iets meer attracties zou ook wel leuk zijn. De (souveniershop was ook aardig duur, als je bijvoorbeeld drie kinderen hebt tikt dat aardig aan, wil je ze een leuk aandenken geven. Er was wel een hele leuke toegankelijke theater show. Gelukkig hadden wij kaarten met korting kunnen bemachtigen.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.