BODY WORLDS

  • Nederland Amsterdam, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor BODY WORLDS. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor BODY WORLDS en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor BODY WORLDS wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in BODY WORLDS!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Dagkaart volwassenen

Dagkaart volwassenen vanaf 19 jaar

Geldig t/m 31 december 2018
€ 20,00 € 16,00
€  € 
Korting: -20%

Dagkaart kinderen

Dagkaart kinderen van 6 t/m 18 jaar

Geldig t/m 31 december 2018
€ 14,00 € 11,20
€  € 
Korting: -20%

Dagkaart studenten

Dagkaart student (< 30 jaar)

Geldig t/m 31 december 2018
€ 18,00 € 14,40
€  € 
Korting: -20%

Dagkaart senioren

Dagkaart senioren 65+

Geldig t/m 31 december 2016
€ 18,00 € 14,40
€  € 
Korting: -20%

Dagkaart familie (4 personen)

Dagkaart familie - 2 volw. + 2 kind. of 1 volw. + 3 kind.

Geldig t/m 31 december 2018
€ 60,00 € 48,00
€  € 
Korting: -20%

Dagkaart extra kind - geldig i.c.m. dagkaart familie

Dagkaart extra kind van 6 t/m 18 jaar - alleen i.c.m. dagkaart familie

Geldig t/m 31 december 2018
€ 8,00 € 6,40
€  € 
Korting: -20%

Algemene informatie

Aan het Damrak in Amsterdam - tussen het Centraal Station en de Dam - wachten meer dan 180 menselijke preparaten op je. Volledige lichamen, individuele organen, orgaanconfiguraties en doorzichtige lichaamsdoorsneden in bijzondere posities geven een indrukwekkend inkijkje in het menselijk lijf.

BODY WORLDS: The Happiness Project 


De Duitse anatoom Gunther von Hagens vond een bijzondere conserveringsmethode voor menselijke lichamen en lichaamsdelen uit. De preparaten die volgens deze methode geconserveerd zijn worden plastinaten genoemd. Von Hagens bedacht ook BODY WORLDS, een tentoonstelling van echte menselijke preparaten waarbij de nadruk ligt op het leven en de liefde in al zijn facetten. De expositie was over de hele wereld te zien en trok in totaal al bijna 40 miljoen bezoekers. De tentoonstelling is sinds begin 2014 permanent te bezichtigen in Amsterdam.BODY WORLDS: The Happiness Project vertelt het wonderbaarlijke verhaal van ons eigen lichaam en de invloed van het fenomeen ‘geluk’ op onze gezondheid. Bezoekers leren in Amsterdam onder meer dat mensen die gelukkig zijn enkele jaren langer leven dan mensen die ongelukkig zijn. De grote collectie anatomische preparaten van echte menselijke lichamen toont de complexiteit, de veerkracht en de kwetsbaarheid van het lichaam.

Foto's

Beoordelingen

J.J. de Bruin

Een geweldig indrukwekkend en positief museum. Zo fijn om meer te weten te komen over het menselijk lichaam. Heel knap hoe dit zo tot stand is gekomen.

Marc Jonkers

Het is een fantastische tentoonstelling met veel nieuwe informatie. Ongelofelijk dat het hele zenuwstelsel zo geprepareerd kan worden, prachtig! Kids vinden dit fantastisch.

L mercelina

was zeer leerzaam en op een leuke manier vorm gegeven.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.