XtraCold Icebar Amsterdam

  • Nederland Amsterdam, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor XtraCold Icebar Amsterdam. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor XtraCold Icebar Amsterdam en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor XtraCold Icebar Amsterdam wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in XtraCold Icebar Amsterdam!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Binnenkort kun je hier weer tickets bestellen voor XtraCold Icebar Amsterdam

Algemene informatie

Welkom bij de koudste bar in Amsterdam. Binnen vind je 2 bars. In de lounge kan je heerlijk zitten, relaxen en genieten van een cocktail of een biertje terwijl je luistert naar goede muziek. Achterin de lounge daar vind je de toegang van de tweede bar, de Icebar. Hier krijg je extra kleding om jezelf warm te houden bij -10 graden Celsius en ervaar je de ijskoude condities. Binnen in de Ice bar zal je verstelt staan van de verbazingwekkende 60 ton aan natuurlijk ijs, gevormd tot een echte bar. De meubels, muren en de bar is allemaal gemaakt van ijs! De allernieuwste effecten geven de Icebar alle kleuren die je je maar kan bedenken. We zullen je twee drankjes serveren in deze bar in een glas………..gemaakt van ijs natuurlijk.

Aan bezoekers onder de 18 jaar wordt geen alcohol geschonken.

Tours & Tickets

De tickets van deze attractie worden je door Dagtickets aangeboden in samenwerking met Tours & Tickets. Tours & Tickets is gespecialiseerd in het aanbieden van tickets en arrangementen voor excursies, attracties, cruises en musea in Amsterdam. Dankzij deze unieke samenwerking, bieden wij je ook via Dagtickets de mogelijkheid goedkope kaarten voor vele Amsterdamse attracties te kopen. Je profiteert direct van korting op de prijs en geniet van het comfort dat je niet hoeft te wachten in de rij bij de diverse attracties.

Foto's

Beoordelingen

Angelique Beks

Zeer fijn, VRIENDELIJKE mensen

Tine Morisse

Heel leuke ervaring ! En tof ingekleed en vriendelijke mensen die er werken !

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.