Tikibad

  • Nederland Wassenaar, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig kaarten voor het Tikibad. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor het Tikibad en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor het Tikibad wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in het Tikibad.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00
Winterseizoen

Tikibad Winter 4 uur

Tikibad Winter 4 uur. Kinderen v.a. 3 jaar en volwassenen. Toegang voor 1 persoon.

Geldig t/m 27 december 2018
€ 20,00 € 17,50
€  € 
Korting: -13%

Tikibad Winter onbeperkt

Tikibad Winter 4 uur. Kinderen v.a. 3 jaar en volwassenen. Toegang voor 1 persoon.

Geldig t/m 29 maart 2019
€ 22,50
€ 

Algemene informatie

Kom overwinteren in het Tikibad op Duinrell
In het Tikibad is in de winker namelijk heel veel leuks te doen voor groot en klein. In ons kids waterpark Playa kunnen kinderen lekker spetteren en glijden. De glijbanen in Playa zijn zelfs speciaal voor kinderen van vier tot twaalf jaar gemaakt, zodat ze er helemaal zelf vanaf kunnen (als ze durven). Voor de allerkleinsten hebben we een verwarmd bad met waterbaantjes en een waterval waar ze lekker mee kunnen spelen.

De groten kunnen helemaal los op de gigantisch gave glijbanen van het Tikibad. Zo krijg je in de 80 meter lange Blits en Flits het gevoel dat je vliegt. En in de Cycloon word je rondgetold door een megatrechter voordat je in het bad plonst.
Extra gezellig is dat het in de winter al vroeg donker is. Dankzij de grote ramen in het Tikibad voelt het alsof je aan het nachtzwemmen bent. Kom je toch liever overdag? Dan krijg je dit gevoel alsnog in de Starfright en de Moonlight. Winters gezellig en superspannend tegelijk!

Winter attracties
In het winterse Duinrell zijn er tijdens een aantal weekenden en schoolvakanties heel wat attracties te bezoeken. Ga je op deze dagen naar het Tikibad? Goed nieuws! Dan heb je ook gratis toegang tot de winter attracties, hoe leuk is dat!? Ga achter elkaar in de Kikkerachtbaan, geniet van het uitzicht vanuit het Kikkerrad en zweef lekker mee in de Aqua Swing.

Bekijk de openingstijden van het Tikibad en de winter attracties via www.duinrell.nl/openingstijden

Foto's

Beoordelingen

Mirelle Spek

In 1 woord fantastisch voor kinderen en ouders

Bruins

Wat een geweldige belevenis! Mooie te gekke glijbanen. Had bijna geen tijd genoeg.

Sasha van Donkersgoed

Hele fijne en snelle transactie gehad. Een mooi en leuk bad!

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.