Tikibad

  • Nederland Wassenaar, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig kaarten voor het Tikibad. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor het Tikibad en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor het Tikibad wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in het Tikibad!

Het Tikibad kan ten tijde van je bezoek voor een bepaalde duur vol zijn. Bezoekers zullen dan moeten wachten totdat het Tikibad weer toegankelijk is.

De Tikibad tickets die je hier kan bestellen, zijn geldig tijdens alle openingsuren van het Tikibad, binnen de op de tickets aangegeven geldigheidstermijn.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Tikibad Winter 4 uur

Tikibad Winter 4 uur. Kinderen v.a. 3 jaar en volwassenen. Toegang voor 1 persoon.

Geldig t/m 23 maart 2018
€ 22,50 € 12,50
€  € 
Korting: -44%

Algemene informatie

Kilometers glijplezier
In het tropische Tikibad beleef je met zestien verschillende glijbanen meer dan 1,3 kilometer glijbaanplezier. Tol door de trechter van de Cycloon, krijg het gevoel alsof je vliegt in de Flits en suis door het donker in de Moonlight of de Starfright. Houd je niet zo van die snelle afdalingen? Roetsj dan van de Groene Barracuda en de Blauwe Haai of dobber heerlijk in een band over de relaxte Lazy River.

Kids waterpark Playa
Het grootste glijbanenparadijs van de Benelux is nóg groter geworden. In de zomer van 2017 kreeg het Tikibad er namelijk een overzichtelijk waterpark speciaal voor kinderen bij: Playa. Roetsj van de vier gloednieuwe glijbanen, stap onder de mega waterval van de tipping bucket en beleef héél veel waterspeelplezier.

Driedubbele cone glijbaan Triton
Ook nieuw in het Tikibad: Triton. In Triton stap je in een tweepersoonsband en suis je van twintig meter hoogte naar beneden. Onderweg word je drie keer verrast door een megacone waarin je heen en weer slingert. Spannend!

Foto's

Beoordelingen

Moshe Gabay-Hellinger

Echt good ervaring

Marielle hofstede

Super leuk. Kinderen hebben genoten. Mooie glijbanen en super schoon en netjes.

Frank Ruijgrok

Erg leuk zwembad en veel variatie in glijbanen. Een stuk verbeterd qua kleedhokken. Fijn dat de kluisjes gratis zijn. Eten was lekker!

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.