Tikibad

  • Nederland Wassenaar, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig kaarten voor het Tikibad. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor het Tikibad en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor het Tikibad wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in het Tikibad!

Het Tikibad kan ten tijde van je bezoek voor een bepaalde duur vol zijn. Bezoekers zullen dan moeten wachten totdat het Tikibad weer toegankelijk is.

De Tikibad tickets die je hier kan bestellen, zijn geldig tijdens alle openingsuren van het Tikibad, binnen de op de tickets aangegeven geldigheidstermijn. Voor combitickets voor Duinrell en het Tikibad ga je naar onze Duinrell-pagina.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Tikibad Avond (na sluitingstijd attractiepark)

Avondkaart Tikibad, toegang na sluitingstijd attractiepark. Kinderen v.a. 3 jaar en volwassenen. Toegang voor 1 persoon.

Geldig t/m 30 juni 2017
€ 17,50 € 14,00
€  € 
Korting: -20%

Algemene informatie

Spetteren en plonzen in het tropische Tikibad
Kom naar het tropische Tikibad op Duinrell en beleef eindeloos glijbaanplezier! Met elf unieke glijbanen is het Tikibad het grootste overdekte waterglijbanenparadijs van de Benelux. Er zijn glijbanen voor stoere waaghalzen en voor de hele familie.

Stoere slides
Ben je een echte speed freak? Raas dan met 60 km/u naar beneden in de Blits en Flits, voel de adrenaline door je lichaam gieren in de Tyfoon en tol op hoge snelheid rond in de enorme trechter van de Cycloon.

Waterpret voor de hele familie
Naast vele supersnelle afdalingen zijn er ook glijbanen voor de hele familie. Lekker lang glijden doe je in de Groene Barracuda & Blauwe Haai. In de Moonlight en Starfright kun je jezelf op een tweepersoonsband mee laten voeren door een donkere buis met watervallen, lichtflitsen en onverwachte bochten. Uitgeraasd? Maak een rustig tochtje over de Lazy River en dobber met je band langs watervallen en stroomversnellingen of laat je verrassen door de hoge golven in het Golfslagbad. De allerkleinsten spetteren er vrolijk op los in het peuterbadje met miniglijbanen.

Foto's & video's

Beoordelingen

kim Bestenbreur

Ontzettend leuk bad, voor alle leeftijden.

Barry Doesburg

Voorjaarsvakantie dus druk en veel wachten in de rij. Desondanks veel glijplezier en zijn de 4 uur die je krijgt zo om. Er werd al weer druk gebouwd aan een nieuwe glijbaan dus binnenkort nog meer thrills.

Danielle de Hilster

Was een leuke, spannende en ontspannende dag voor het hele gezin.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.