Tikibad

  • Nederland Wassenaar, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig kaarten voor het Tikibad. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor het Tikibad en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor het Tikibad wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in het Tikibad!

Het Tikibad kan ten tijde van je bezoek voor een bepaalde duur vol zijn. Bezoekers zullen dan moeten wachten totdat het Tikibad weer toegankelijk is.

De Tikibad tickets die je hier kan bestellen, zijn geldig tijdens alle openingsuren van het Tikibad, binnen de op de tickets aangegeven geldigheidstermijn. Voor combitickets voor Duinrell en het Tikibad ga je naar onze Duinrell-pagina.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Tikibad Avond (na sluitingstijd attractiepark)

Avondkaart Tikibad, toegang na sluitingstijd attractiepark. Kinderen v.a. 3 jaar en volwassenen. Toegang voor 1 persoon.

Geldig t/m 29 oktober 2017, m.u.v. 23 en 24 september 2017
€ 17,50 € 12,50
€  € 
Korting: -29%

Algemene informatie

Kilometers glijplezier

Een kilometer lang glijden… Kan dat? Ja hoor, in het Tikibad kun je zelfs nóg verder. Sjees van de razendsnelle Tyfoon, tol je rond in de Cycloon en ga van de nieuwste glijbaan Triton. Stap in een tweepersoonsband en raas op grote hoogte heen en weer door drie megatrechters. Doe jij het liever wat rustiger aan? Dobber dan lekker rond over de Lazy River of neem plaats op de vide en geniet in tropische temperaturen van het uitzicht.

Indoor waterspeeltuin Playa

Ook voor kleine kinderen wordt het Tikibad nog leuker! Het Tikibad wordt uitgebreid met indoor waterspeeltuin Playa. Er komt een groot waterklimtoestel met een ‘tipping bucket’ en diverse waterspeeltoestellen. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar komen er zes nieuwe glijbanen. Voor kinderen van 0 tot 4 jaar wordt er in Playa een verwarmd waterspeelbad gebouwd, waar kleintjes samen met papa en mama urenlang kunnen spetteren. Op de hoogte blijven van al het Tiki-nieuws? Volg Duinrell op YouTube en volg de bouw.

Foto's

Beoordelingen

Arty

Genoeg te beleven met diverse glijbanen voor jongen oud!

Ghaith Alhussain

Super leuke zwembad

ton poldervaart

Leuke glijbanen, maar veeeel te druk. Enorme wachttijden. En kon pas om 19.00 uur naar binnen.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.