THIS IS HOLLAND

  • Nederland Amsterdam, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor THIS IS HOLLAND. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor THIS IS HOLLAND en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor THIS IS HOLLAND wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in THIS IS HOLLAND!

Algemene informatie

THIS IS HOLLAND is een unieke vliegervaring die je Nederland niet alleen laat zien, maar ook echt laat beleven. Adembenemende filmbeelden bieden je een spectaculair perspectief vanuit de lucht en nieuwe inzichten in hoe Nederland is ontstaan. Door middel van verrassende special effects en een enorm bolvormig scherm, voelt het alsof je rakelings over de must-sees van de Lage Landen vliegt.

En ook de tijd vliegt voorbij. Voor je het weet, sta je weer buiten, een onvergetelijke ervaring rijker!

Foto's

Beoordelingen

Wim van Dijkhuizen

Het was een verrassende belevenis. Heel intens

Zoë Feddon

Een super mooie ervaring!

cjm vendrig

Een prachtige ervaring, eerst educative informatie voor jong en ook voor oud,dan als klap op de vuurpijl vliegen overNederland! Spannend en de mooiste bezienswaardigheden van ons land in vogelvlucht gezien.
Eigenlijk mag niemand dit missen.
Wij zeggen het voort, dank je wel.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.