SEA LIFE Gardaland

  • Italië Castelnuovo del Garda, Italië

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor SEA LIFE Gardaland. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor SEA LIFE Gardaland en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor SEA LIFE Gardaland wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in SEA LIFE Gardaland!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00
Combiticket

Combiticket Gardaland en Sea Life Gardaland kinderen en volwassenen

Kinderen & volwassenen

Geldig 29 maart t/m 4 november 2018
€ 45,00 € 36,50
€  € 
Korting: -19%

Sea Life Gardaland kinderen en volwassenen

Kinderen & volwassenen

Geldig 8 januari 2018 t/m 6 januari 2019
€ 16,00 € 9,00
€  € 
Korting: -44%

Algemene informatie

Een bezoek aan Gardaland Sea Life Aquarium is een zoektocht naar de mooiste dieren in de zee. Diverse thema-gebieden zijn gereconstruceerd zodat ze lijken op de natuurlijke habitats van de duizenden zeedieren die te zien zijn bij Sea Life.

Diverse 'close encounters', van haaien tot zeepaardjes! Tijdens het bezoek ontdekt u de waarheid over haaien, zeepaardjes en tal van andere zeedieren over de gehele wereld. Ook bij het Italiaanse Gardameer is het prachtige attractiepark Gardaland te vinden met tal van attracties voor jong en oud. Beleef de nieuwe achtbaan OBLIVION - THE BLACK HOLE waarbij je recht naar beneden in een tunnel valt. Geniet verder van de vele waterattracties en de diverse shows in Gardaland. Plezier voor de hele familie!

Op deze pagina bestel je combitickets voor Sea Life en attractiepark Gardaland met een hoge korting! Liever alleen tickets voor Attractiepark Gardaland? Deze bestelt u op deze pagina!

Foto's

Beoordelingen

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.