SEA LIFE Blankenberge

  • België Blankenberge, België

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor SEA LIFE Blankenberge. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor SEA LIFE Blankenberge en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor SEA LIFE Blankenberge wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in SEA LIFE Blankenberge!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Dagkaart kind of volwassene

Kinderen v.a. 12 jaar en volwassenen

Geldig t/m 15 december 2017
€ 18,00 € 14,50
€  € 
Korting: -19%

Dagkaart kinderen

Kinderen van 3 t/m 11 jaar

Geldig t/m 15 december 2017
€ 15,50 € 14,50
€  € 
Korting: -6%
Voorjaarsvakantie

Familiekaart 4 personen

4 Kinderen of volwassenen

Geldig t/m 5 juni 2017
€ 72,00 € 50,00
€  € 
Korting: -31%

Algemene informatie

In SEA LIFE Blankenberge maak je een boeiende ontdekkingsreis langs de Amazonerivier, door zeeën en oceanen. Meer dan vijftig aquaria tonen de mysterieuze onderwaterwereld: van spectaculaire haaien in de haaientunnel, de beruchte piranha’s, het nationaal kweekprogramma voor zeepaardjes tot de interactieve ‘touch pool’ waar je de dieren zelfs kunt aanraken. Met meer dan 2500 dieren biedt SEA LIFE een prachtige staalkaart van de zeven wereldzeeën.

SEA LIFE Blankenberge geniet internationale bekendheid door de opvang van aangespoelde zeehonden. In de zeehondenkliniek en de bijhorende quarantaines werden sinds de oprichting in 1998 al bijna 350 dieren opgevangen en verzorgd, om daarna opnieuw in zee te worden vrijgelaten. In de zeehondenacademie kun je leren hoe deze dieren worden opgevangen en geholpen. In het grote buitengedeelte maak je bovendien kennis met dartele Humboldt-pinguïns, speelse otters en imposante zeeleeuwen.

Klimmen en klauteren
Beleef plezier met het hele gezin. Klim in de uitkijktorens, spring in het water en sta oog in oog met de indrukwekkende zeeleeuwen, knotsgekke pinguïns en speelse otters, dit alles overgoten met een spectaculair uitzicht vanaf 12 meter hoog! Naast deze belevenis buiten, kan jij ook een superduiker worden. Neem een duik in onze oceanen, leer alles over de oceanen en kom te weten hoe je het zeeleven kan beschermen. Ontvang je duikbril en duiklogboek bij aanvang van het bezoek, zoek de antwoorden doorheen ons centrum en ontvang daarna een supercoole duikersbadge.

Foto's

Beoordelingen

Ingrid Vanlook

Leuke uitstapje met de kleinzoon. Was heel gefascineerd en vooral de zeeleeuwen waren zijne favoriet.

Van Hoorenbeeck

Tip: regel het zo dat buggy s aan de ingang moeten achterblijven. Zezijn zo talrijk aanwezig in de beperkte ruimte dat het nadelig isvoor de doordacht en modern opgebouwde verzameling en het zelfs onveilig maken. (Zelfs in Plopsaland passen ze die regel oe)

Ivan Kelchtermans

Was mooi om te zien , maar had meer ervan verwacht , men is er vlug uitgewandeld .... wel heel vriendelijk personeel en proper.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.