SEA LIFE Blankenberge

  • België Blankenberge, België

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor SEA LIFE Blankenberge. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor SEA LIFE Blankenberge en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor SEA LIFE Blankenberge wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in SEA LIFE Blankenberge!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Binnenkort kun je hier weer tickets bestellen voor SEA LIFE Blankenberge

Algemene informatie

In SEA LIFE Blankenberge maak je een boeiende ontdekkingsreis langs de Amazonerivier, door zeeën en oceanen. Meer dan vijftig aquaria tonen de mysterieuze onderwaterwereld: van spectaculaire haaien in de haaientunnel, de beruchte piranha’s, het nationaal kweekprogramma voor zeepaardjes tot de interactieve ‘touch pool’ waar je de dieren zelfs kunt aanraken. Met meer dan 2500 dieren biedt SEA LIFE een prachtige staalkaart van de zeven wereldzeeën.

SEA LIFE Blankenberge geniet internationale bekendheid door de opvang van aangespoelde zeehonden. In de zeehondenkliniek en de bijhorende quarantaines werden sinds de oprichting in 1998 al bijna 350 dieren opgevangen en verzorgd, om daarna opnieuw in zee te worden vrijgelaten. In de zeehondenacademie kun je leren hoe deze dieren worden opgevangen en geholpen. In het grote buitengedeelte maak je bovendien kennis met dartele Humboldt-pinguïns, speelse otters en imposante zeeleeuwen.

Klimmen en klauteren
Beleef plezier met het hele gezin. Klim in de uitkijktorens, spring in het water en sta oog in oog met de indrukwekkende zeeleeuwen, knotsgekke pinguïns en speelse otters, dit alles overgoten met een spectaculair uitzicht vanaf 12 meter hoog! Naast deze belevenis buiten, kan jij ook een superduiker worden. Neem een duik in onze oceanen, leer alles over de oceanen en kom te weten hoe je het zeeleven kan beschermen. Ontvang je duikbril en duiklogboek bij aanvang van het bezoek, zoek de antwoorden doorheen ons centrum en ontvang daarna een supercoole duikersbadge.

Foto's

Beoordelingen

Freddy Vanhie

Bijzonder leuke, leerrijke namiddag doorgebracht met de kleinkinderen. Voor herhaling vatbaar.

Marijke

We kwamen voor de pinguïns maar er waren maar weinig we hebben er maar 4 gezien. De stempel zoektocht was wel heel leuk. Het was zeker 4 kaar geleden dat ik er nog is was en het is leuk hoe het veranderd is.

Nathalie Delsaut

Geachte,
Desondanks m'n slechte ervaring met de aankoop van m'n 3 ticketten via Samenaankoop KU Leuven thuis, voor m'n verlof aan de zee en dan tijdens een bezoekje op Mercator boot in Oostende 3 bonnen v 40% per toegangsticket te vinden, toch een fijne namiddag beleefd. Zeer mooi! Alleen dus jammer dat ik geen vergoeding heb gekregen door m'n 40% bonnetjes! Met Samenaankoop dien je h afgeprint mee te nemen, dus kon niet anders dan h thuis reeds te betalen en uit te printen. Had aan de kassa gevraagd of ze me h tegoed (40% op normale prijs, niet op bedrag v samenaankoop met reeds 2€ ...of zo per persoon vermindering) kon terug geven en die kortingsbonnen aan die formulieren v Samenaankoop te nieten.
Dieren woonden verzorgd.

Groetjes, Nathalie

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.