Parcours Speleo

  • België Han-sur-Lesse, België

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Parcours Speleo. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Parcours Speleo en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Parcours Speleo wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Parcours Speleo!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Binnenkort kun je hier weer tickets bestellen voor Parcours Speleo

Algemene informatie

Ontdek via het Parcours Speleo de verborgen galerijen van de Grotten van Han. Een ondergronds traject waarbij je door de modder van de rivier en langs instortingen kruipt.

Klauteren, … kruipen, …, glijden! Ideaal voor sensatieliefhebbers!

Na een kleine briefing verken je een verlaten grot! Het Parcours Speleo is een unieke kans voor groot en klein om op een plezierige manier een oude doorgang van de Grot van Han te ontdekken.

Na een traject met een honderdjarige tram krijgen de bezoekers toegang tot het Parcours Speleo via de historische uitgang van het ondergrondse traject: “le Trou d’Enfaule, verlaten sinds 150 jaar. Uitgerust met een speleo-overall zullen ze zich in het avontuur storten om de vergeten wegen van de Grot te ontdekken: het parcours van 600 meter.

Praktische informatie

-Huur materiaal inbegrepen: een helm, een overall, een frontale lamp en rubberen botten.

-Openingsperiode: weekends, feestdagen en schoolvakanties vanaf 1 april tm 5 november 2017

-Minimumleeftijd: vanaf 6 jaar. Kinderen minder dan 12 jaar moeten vergezeld worden door een volwassene.

-Duur: 1,30 uur.

-Geen speleologie ervaring vereist, gemakkelijk toegankelijk.

-Om veiligheidsredenen kan het bezoek geannuleerd worden indien bepaalde doorgangen onder water staan door slechte weersomstandigheden.

-Het Parcours Speleo wordt afgeraden aan zwaarlijvige personen, personen met hartaandoeningen en aan claustrofobische personen.

Foto's

Beoordelingen

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.