Paintball Manege

  • Nederland Rotterdam, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor de Paintball Manege. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor de Paintball Manege en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor de Paintball Manege wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten.

In verband met beschikbaarheid is het verplicht om van te voren te reserveren. Dit kan heel eenvoudig op http://eventsbakery.nl/boeken-particulier of telefonisch via 0800-5625536. Voor meer vragen over reserveren kun je contact opnemen met de Paintball Manege. Dit ticket moet je meenemen en inleveren bij de Paintball Boerderij.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Binnenkort kun je hier weer tickets bestellen voor Paintball Manege

Algemene informatie

Stel je voor: een oude manage gevuld met een vliegtuigwrak, uitkijkposten, een legertruck en de beste hideouts om je in te verschuilen. Uitgerust met een stevige overall, een beschermend masker en natuurlijk je paintballgeweer met een vol magazijn betreed je onze uitdagende arena. Na het startsein vliegen direct de verfkogels om je oren. Je trekt een sprintje en duikt achter een van de vele objecten. Als je eindelijk de beste spot te pakken hebt, schakel je de ene na de andere tegenstander uit. De Paintball Manege biedt gelukkig ook ruimte voor ontspanning. In onze gezellige bar geniet je van een hapje en een drankje. En natuurlijk een welverdiend biertje na de inspanning!

Voorwaarden Paintballen
2,5 uur paintballen
Entree voor 1 persoon
Gebruik van materiaal
50 paintballs
Digitale groepsfoto in paintball-outfit
De velden zijn 's avonds verlicht
Voucher is 6 maanden geldig na aankoop
Tickets zijn ook geldig op feestdagen en tijdens vakanties
Reserveren verplicht
Minimum leeftijd 18 jaar

Locatie Paintball Manege
Bergse Linker Rottekade 20
3056 LA Rotterdam

Foto's

Beoordelingen

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.