Madame Tussauds Amsterdam

  • Nederland Amsterdam, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Madame Tussauds Amsterdam. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Madame Tussauds Amsterdam en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Madame Tussauds Amsterdam wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Madame Tussauds Amsterdam!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Binnenkort kun je hier weer tickets bestellen voor Madame Tussauds Amsterdam

Algemene informatie

Oh hallo daar! Johnny Depp en George Clooney zien je graag in Madame Tussauds. Waar anders heb je de mogelijkheid om spectaculaire ontmoetingen te hebben met historische personen, filmsterren, superhelden, topartiesten, sporters en kunstenaars. Ontmoet naast Anne Frank en Gandhi ook verschillende leden van ons koninklijk huis. Uw troon staat klaar! Voor de muziekliefhebbers is er meer dan genoeg te beleven. Chillen in de hangmat bij Bob Marley, helemaal los gaan in de opname studio bij Adele of een vet optreden geven met Hardwell of Afrojack. Throw your hands up in the air! Ook aan de modeliefhebbers is gedacht; poseer en word covermodel in een magazine of loop een spetterende show op de catwalk! Neem een vlog op samen met Enzo Knol! Kortom genoeg te beleven in Madame Tussauds.

Foto's

Beoordelingen

Cor Remijn

Wij ( opa Cor en oma Annie) gingen met 2 kleinkinderen een dag naar Amsterdam .
Natuurlijk kan een bezoek
aan Madame Tussauds dan
niet ontbreken.Het was 35 jaar geleden dat wij daar met onze 2 dochters geweest zijn. In die tijd is er veel veranderd. Wij vonden het allemaal fantastisch. Echt kikken !

Jelle

Het bezoek aan Madame Tussauds Amsterdam was TOP. Een echte aanrader.

Christel Borghs

het was heel leuk en heel mooi gemaakt

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.