Madame Tussauds Amsterdam

  • Nederland Amsterdam, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Madame Tussauds Amsterdam. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Madame Tussauds Amsterdam en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Madame Tussauds Amsterdam wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Madame Tussauds Amsterdam!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Dagkaart volwassenen

Toegang voor 1 persoon vanaf 16 jaar

Geldig t/m 7 januari 2018
€ 23,50 € 16,40
€  € 
Korting: -30%

Dagkaart kinderen

Toegang voor 1 kind van 4 t/m 15 jaar

Geldig t/m 7 januari 2018
€ 19,50 € 13,60
€  € 
Korting: -30%

Algemene informatie

Madame Tussauds is de leukste en meest interactieve attractie van Amsterdam! Stap in hartje centrum de verbazingwekkende wereld van Madame Tussauds binnen. Heb verrassende, leerzame en soms emotionele ontmoetingen met jouw superhelden, topzangers, filmsterren en kunstenaars. De wassenbeeldenattractie is een geweldige belevenis voor jong en oud. Wees even mooi als Doutzen Kroes op de catwalk en zing on stage bij een uitzinnige Lady Gaga. Ga op de foto met Lionel Messi of Edwin Evers. Nieuw zijn de beelden van Ariana Grande, DJ Hardwell en Justin Bieber.

Foto's & video's

Beoordelingen

Charlotte van der Neut

Met onze tickets mochten we een stuk van de rij skippen wat heel fijn was. Gelukkig hadden we goedkope tickets bij Dagtickets gekocht. Want die regulieren 22,- is het echt niet waard! Sure, wat was een leuke ervaring maar 22,- is echt te veel. Daarmee worden er geregeld foto's gemaakt waar je aan het einde alsnog voor moet betalen. (En ook niet zon beetje ook).

Jikke Gribnau

Erg leuke ervaring, leuke interactieve elementen voor elke leeftijd.

Rob Neijssen

Madame Tussauds is een leuke uitstap, voor alle leeftijden en als je gebruik maakt van dagtickets.nl ook nog betaalbaar.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.