Lovers Canal Cruises

  • Nederland Amsterdam, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Lovers Canal Cruises. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Lovers Canal Cruises en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Lovers Canal Cruises wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Lovers Canal Cruises!

Voor deze locatie kun je een papieren of een elektronisch ticket tonen.

Algemene informatie

Ontdek Amsterdam vanuit uniek perspectief: vanaf de grachten! Diverse rondvaarten nemen je mee over de grachtengordel van Amsterdam, sinds 2010 opgenomen in de werelderfgoed lijst van UNESCO. De Amsterdamse grachtengordel is uniek in de wereld als stedenbouwkundig en architectonisch kunstwerk en als fysieke uitdrukking van de grote economische, politieke en culturele bloei van Amsterdam in de Gouden Eeuw.

Onze partner biedt dagelijks tussen 09:30-21:00 elke 30 minuten een 1 uur durende rondvaart aan, in samenwerking met verschillende rederijen in de hoofdstad. Vanaf 3 november 2014, gedurende de winter, is het laatste vertrek om 21:00. De rondvaarten van 1,5 uur vertrekken ook elke 30 minuten, echter alleen tussen 09:00-17:00.

Foto's

Beoordelingen

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.