Lovers Canal Cruises

  • Nederland Amsterdam, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor een rondvaart in Amsterdam. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor een rondvaart in Amsterdam en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor de rondvaart in Amsterdam wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank.

Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Deze vouchers worden je door Dagtickets in samenwerking met Tours & Tickets aangeboden. De vouchers die je van Dagtickets per mail ontvangt wissel je eenvoudig om bij Tours & Tickets in Amsterdam. De contact- en adresgegevens van de betreffende locatie, ontvang je gelijk met je voucher(s). Alvast veel plezier tijdens de rondvaart!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Rondvaart Amsterdam

kinderen v.a. 14 jaar en volwassenen

Geldig t/m 6 januari 2019
€ 16,00
€ 

Rondvaart Amsterdam

kinderen van 4 t/m 13 jaar

Geldig t/m 6 januari 2019
€ 10,00
€ 

Algemene informatie

Ontdek Amsterdam vanuit uniek perspectief: vanaf de grachten! Diverse rondvaarten nemen je mee over de grachtengordel van Amsterdam, sinds 2010 opgenomen in de werelderfgoed lijst van UNESCO. De Amsterdamse grachtengordel is uniek in de wereld als stedenbouwkundig en architectonisch kunstwerk en als fysieke uitdrukking van de grote economische, politieke en culturele bloei van Amsterdam in de Gouden Eeuw.

Onze partner biedt dagelijks tussen 09:30-21:00 elke 30 minuten een 1 uur durende rondvaart aan, in samenwerking met verschillende rederijen in de hoofdstad. Vanaf 3 november 2014, gedurende de winter, is het laatste vertrek om 21:00. De rondvaarten van 1,5 uur vertrekken ook elke 30 minuten, echter alleen tussen 09:00-17:00.

Tours & Tickets

De tickets van deze attractie worden je door Dagtickets aangeboden in samenwerking met Tours & Tickets. Tours & Tickets is gespecialiseerd in het aanbieden van tickets en arrangementen voor excursies, attracties, cruises en musea in Amsterdam. Dankzij deze unieke samenwerking, bieden wij je ook via Dagtickets de mogelijkheid goedkope kaarten voor vele Amsterdamse attracties te kopen. Je profiteert direct van korting op de prijs en geniet van het comfort dat je niet hoeft te wachten in de rij bij de diverse attracties. De vouchers die je van Dagtickets per mail ontvangt, dien je in Amsterdam op een van de ticketkantoren van Tours & Tickets om te wisselen voor tickets waarmee je toegang tot de attractie krijgt. De contact- en adresgegevens van de betreffende locatie, ontvang je gelijk met je voucher(s).

Foto's

Beoordelingen

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.