IceKart Rucphen

  • Nederland Rucphen, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor IceKart Rucphen. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor IceKart Rucphen en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor IceKart Rucphen wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in IceKart Rucphen.

De tickets voor Icekart Rucphen zijn geldig voor één persoon. Reserveren is verplicht, om een exacte dag en tijd vast te leggen kun je telefonisch contact + 31 (0)85 902 06 06 opnemen.

Daluren: Woensdag en donderdag
Piekuren: Vrijdag, zaterdag en zondag

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00
Daltijden

2 Driftsessies per persoon tijdens daltijden

2 heats ijskarten - 1 persoon

Geldig t/m 30 november 2019
€ 29,50 € 24,50
€  € 
Korting: -17%

Algemene informatie

IceKart Rucphen. Wie daag jij uit?
Het gewone karten ken je vast wel, maar heb je ook wel eens een ijskartbaan getrotseerd? Het kan bij IceKart Rucphen! IJskarten doe je in speciale elektrisch aangedreven karts met spikebanden op een gigantische spiegelgladde ijsvloer van ongeveer 3500 m². Nergens anders in Europa vind je een permanente ijskartbaan zoals bij IceKart Rucphen (Noord-Brabant). Ijskarten is verfrissend anders. Het is cool, uitdagend en vooral: fun! Het circuit zelf is ruim 300 meter. Per drift sessie leg je zoveel mogelijk rondes af. Alles draait bij ijskarten om behendigheid en tactiek: de juiste lijn pakken, goed de bochten aansnijden en behendig door de bochten driften.

Foto's

Beoordelingen

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.