Eventsbakery Assen

  • Nederland Assen, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Paintballen in Assen. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor het paintballen en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Paintballen in Assen wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten.

In verband met beschikbaarheid is het verplicht om van te voren te reserveren. Dit kan heel eenvoudig op http://eventsbakery.nl/boeken-particulier of telefonisch via 0800-5625536. Voor meer vragen over reserveren kun je contact opnemen met Eventsbakery. Dit ticket moet je meenemen en inleveren bij het paintballen.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Binnenkort kun je hier weer tickets bestellen voor Eventsbakery Assen

Algemene informatie

Op deze gloednieuwe locatie van Eventsbakery in Assen kun je terecht voor zowel indoor als outdoor uitjes. Zo kun je met grote groepen paintballen in de wildernis of op onze speciale velden binnen. Uitgerust met een stevige overall, een beschermend masker en natuurlijk je paintballgeweer met een vol magazijn betreed je onze uitdagende arena. Na het startsein vliegen direct de verfkogels om je oren. Je trekt een sprintje en duikt achter een van de vele objecten. Als je eindelijk de beste spot te pakken hebt, schakel je de ene na de andere tegenstander uit.

Voorwaarden Paintballen
2,5 uur paintballen
Entree voor 1 persoon
Gebruik van materiaal
50 paintballs
Tickets zijn ook geldig op feestdagen en tijdens vakanties
Reserveren verplicht
Minimum leeftijd 18 jaar

Locatie Eventsbakery Assen
C.T. Storkweg 15
9403AG Assen

Foto's

Beoordelingen

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.