Comics Station Antwerp

  • België Antwerpen, België

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Comics Station Antwerp. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Comics Station Antwerp en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Comics Station Antwerp wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Comics Station Antwerp!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Dagkaart kinderen en volwassenen

Dagkaarten 3 jaar en ouder

Geldig tot en met 6 januari 2019
€ 21,50 € 14,90
€  € 
Korting: -31%

Algemene informatie

Klaar voor een magisch stripavontuur? Kom dan naar Comics Station Antwerp, het nieuwe indoor pretpark met coole attracties, super leuke doe-activiteiten en interactieve elementen! Hier beleef je unieke avonturen samen met je favoriete striphelden. Stap in de teletijdmachine met Suske & Wiske, schiet net zo snel als Lucky Luke, bouw een feestje met de Smurfen en glijd van de hoogste indoor glijbaan van de wereld!

Comics Station Antwerp is gevestigd in het prachtige treinstation van Antwerpen-Centraal. In het vier verdiepingen tellende pretpark, met 6 themazones en een oppervlakte van meer dan 6.000 m2, zit je goed voor minstens vier uur familieplezier. Comics Station Antwerp is uitstekend bereikbaar met de trein, maar ook erg eenvoudig met de auto. Direct onder het station bevindt zich een ruime parkeergarage. Eén ding staat vast: bij Comics Station Antwerp komen stripverhalen écht tot leven!

Openingstijden
Woensdag: 12.00u. – 17.00u.
Zaterdag – zondag: 10.00u. – 17.30u.
Belgische schoolvakanties: 10.00u. – 17.30u. (alle dagen open)

Extra openingsdagen
Maandag 15 oktober: 10.00u – 17.30u.
Dinsdag 16 oktober: 10.00u – 17.30u.
Woensdag 17 oktober: 10.00u – 17.30u.

Uitzonderlijk gesloten
Zondag 2 december

Kijk voor actuele openingstijden op www.comicsstation.be

Foto's

Beoordelingen

Jan Peters

Een geweldige locatie voor kinderen van 5-10. Allerlei attracties welke all-in zitten bij de entreeprijs houden de kinderen 3-4 uur bezig. Dit gecombineerd met een treinreis en frietjes met een snack maakt de dag compleet.

Noortje van Bourgognie

De kinderen waren enthousiast over het park. We moesten niet te lang aanschuiven (enkel bij de smurfen duurde het iets langer). Eén attractie was defect.

Myriam De Lie

Een dagje Comicsstation met 4 kleinkinderen tussen 14 en 9 jaar. Ze vonden het héél tof, waren er rond openingstijd en dan is het van drukte best doenbaar, tegen de middag werd het wel drukker, maar we hebben er toch een 5 tal uurtjes vertoefd. Prettige ervaring.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.