Comics Station Antwerp

  • België Antwerpen, België

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Comics Station Antwerp. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Comics Station Antwerp en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Comics Station Antwerp wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Comics Station Antwerp!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Dagkaart kinderen en volwassenen

Dagkaarten 3 jaar en ouder

Geldig tot en met 31 maart 2018
€ 21,50 € 15,95
€  € 
Korting: -26%

Algemene informatie

Klaar voor een magisch stripavontuur? Kom dan naar Comics Station Antwerp, het nieuwe indoor pretpark met coole attracties, super leuke doe-activiteiten en interactieve elementen! Hier beleef je unieke avonturen samen met je favoriete striphelden. Stap in de teletijdmachine met Suske & Wiske, schiet net zo snel als Lucky Luke, bouw een feestje met de Smurfen en glijd van de hoogste indoor glijbaan van de wereld!

Comics Station Antwerp is gevestigd in het prachtige treinstation van Antwerpen-Centraal. In het vier verdiepingen tellende pretpark, met 6 themazones en een oppervlakte van meer dan 6.000 m2, zit je goed voor minstens vier uur familieplezier. Comics Station Antwerp is uitstekend bereikbaar met de trein, maar ook erg eenvoudig met de auto. Direct onder het station bevindt zich een ruime parkeergarage.

Eén ding staat vast: bij Comics Station Antwerp komen stripverhalen écht tot leven!

Foto's

Beoordelingen

Jan De Bondt

Bewegwijzering als je van de trein komt kan beter. Ik heb het direct gevonden omdat ik wist dat ik moest uitkijken naar Kievitstraat ; maar enkele pijltjes of bordjes met "Comics" zou welkom zijn

RavI

Awesome place for kids. Loved 4d movie and slides.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.