Toverland

  • Nederland Sevenum, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Toverland. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Toverland en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Toverland wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Toverland.

In Toverland is in de winter alleen het indoorgedeelte geopend. Tijdens de kerstvakantie is ook het gebied rondom de houten achtbaan Troy geopend.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Dagkaart kinderen en volwassenen

Dagkaart kinderen vanaf 90cm en volwassenen

Geldig 7 januari t/m 29 maart 2019
€ 18,00 € 12,50
€  € 
Korting: -31%

Algemene informatie

Toverland Winter Indoor
5 november 2018 t/m 29 maart 2019
Toverland in de winter is in één woord: genieten! Terwijl de Tiroolse jodelmuziek vanuit de Oostenrijkse Biergarten klinkt, maak je een rit in Maximus’ Blitz Bahn. Laat je meenemen in de betovering en geniet samen van een onbezorgd dagje uit in de twee overdekte themagebieden Land van Toos en Wunderwald. Hoezo zou je in de winter thuis blijven zitten? Ga erop uit met het hele gezin! In deze sfeervolle ambiance heb je een fantastische dag vol magische momenten en winterse gezelligheid. Iedereen is in opperbeste stemming, het is goed toeven hier.

Magische Winterweken
22 december 2018 t/m 6 januari 2019
Tijdens de kerstvakantie wordt Toverland omgetoverd tot een winters ijspaleis vol dennenbomen, kerstballen en lampjes. In de overdekte themagebieden Land van Toos en Wunderwald is er volop vermaak en extra entertainment. Kom kijken naar de wonderlijke goochelshow, waar magie echt tot leven komt! Alleen tijdens de Magische Winterweken is ook themagebied Ithaka geopend. Trek daarna snel je warme winterjas aan en maak een spannende winterse rit in Troy - de hoogste, snelste én langste houten achtbaan van de Benelux - of waag je in het woeste schip Scorpios. Even bijkomen van alle koude avonturen? Terwijl de mooiste winterliedjes gezongen worden, kun je lekker marshmallows roosteren. Knus rond het kampvuur. Of ga mee in de warmte en gezelligheid van Toverlands eigen Biergarten. Geniet van een glas Glühwein, dit is de mooiste tijd van het jaar!

Foto's

Beoordelingen

Isis van Dijk

In de winter zijn er maar weinig attractie vooral buiten

Jennifer

Leuk park, gezellige dag gehad, voor jong en oud wat te beleven!

Simone

Gezellig familie pretpark, waar de kinderen zich ook goed kunnen vermaken bij regen en/of koud. Jammer dat niet alle attracties vanaf openingstijd altijd al open zijn.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.