Toverland

  • Nederland Sevenum, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Toverland. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Toverland en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Toverland wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Toverland.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Dagkaart kinderen en volwassenen

Dagkaart kinderen vanaf 120cm en volwassenen

Geldig 6 november t/m 22 december 2017
€ 18,00 € 12,00
€  € 
Korting: -33%

Dagkaart kinderen

Dagkaart kinderen van 90 tot 120 cm

Geldig 6 november t/m 22 december 2017
€ 14,00 € 12,00
€  € 
Korting: -14%

Algemene informatie

Toverland Winter

Toverland in de winter is in één woord: genieten! Terwijl de Tiroolse jodelmuziek vanuit de Oostenrijkse Biergarten klinkt, maak je een rit in Maximus’ Blitz Bahn. Vanaf 6 november 2017 start de winterse magie in Toverland en zijn beide overdekte themagebieden, Land van Toos en Magic Forest, geopend.

Hoezo zou je in de winter thuis blijven zitten? Ga erop uit met het hele gezin! In deze sfeervolle ambiance heb je een fantastische dag vol magische momenten en winterse gezelligheid. Iedereen is in opperbeste stemming, het is goed toeven hier.

Foto's

Beoordelingen

steve spruyt

Toverland is een mooi park met attracties voor jong en oud. Zowel bij goed of slecht weer kan je je daar amuseren! Een aanrader is zeker de attractie troy.

Freek Janssen

We hebben een hele leuke dag gehad un Toverland.

Een oma uit Brabant.

De 70ste verjaardag van opa hebben we in Toverland gevierd. Het was een geweldige dag; niet te druk zodat we overal niet lang hoefden te wachten. De kleinkinderen waren wel 5x achter elkaar in de Troy. We waren er vroeg.
Het park is niet te groot en daarom konden we de kinderen vrij laten spelen. Vanwege een gebroken enkel kon mijn dochter nergens in, maar ze hoefde ook niet te betalen. Dat was erg positief! Oma kon ook niet in de achtbanen, maar zij mocht natuurlijk wel met reductie binnen.
Al met al een 9 voor Toverland!

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.