Toverland

  • Nederland Sevenum, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Toverland. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Toverland en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Toverland wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Toverland.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00
Winter

Dagkaart kinderen en volwassenen

Dagkaart kinderen vanaf 120cm en volwassenen

Geldig 8 januari t/m 23 maart 2018
€ 18,00 € 12,00
€  € 
Korting: -33%

Dagkaart kinderen

Dagkaart kinderen van 90 tot 120 cm

Geldig 8 januari t/m 23 maart 2018
€ 14,00 € 12,00
€  € 
Korting: -14%

Algemene informatie

Toverland Winter

Toverland in de winter is in één woord: genieten! Terwijl de Tiroolse jodelmuziek vanuit de Oostenrijkse Biergarten klinkt, maak je een rit in Maximus’ Blitz Bahn. Vanaf 6 november 2017 start de winterse magie in Toverland en zijn beide overdekte themagebieden, Land van Toos en Magic Forest, geopend.

Hoezo zou je in de winter thuis blijven zitten? Ga erop uit met het hele gezin! In deze sfeervolle ambiance heb je een fantastische dag vol magische momenten en winterse gezelligheid. Iedereen is in opperbeste stemming, het is goed toeven hier.

Foto's

Beoordelingen

Erica

Schoon park en overzichtelijk. Leuke attracties voor jong en oud. Erg genoten met het gezin.

Andre Neumann

Uitstekend voor dag met kleine kinderen - iedereen vermaakt.

Cindy

We waren er in de winter, dus 1 gedeelte was gesloten, maar daardoor waren de kaartjes ook lekker goedkoop! We vinden het altijd erg relaxt in Toverland. Het was niet druk, dus soms konden we zelfs 2 of 3x achter elkaar ergens in. De kinderen hebben zich prima vermaakt en wij dus ook!

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.