Toverland

  • Nederland Sevenum, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Toverland. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Toverland en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Toverland wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Toverland.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Dagkaart kinderen en volwassenen

Dagkaart kinderen vanaf 120cm en volwassenen

Geldig 25 maart t/m 30 september 2017
€ 28,00 € 24,00
€  € 
Korting: -14%
Zomerseizoen

Dagkaart kinderen

Dagkaart kinderen van 90 tot 120 cm

Geldig 25 maart t/m 5 november 2017 (m.u.v. Halloween Nights)
€ 18,50 € 18,00
€  € 
Korting: -3%

Algemene informatie

Ervaar de magie van Toverland

Laat je meenemen in de magie van Attractiepark Toverland. Ga op avontuur in de mysterieuze wildwaterbaan Djengu River, ontdek jouw eigen magische krachten in het Toverhuis of waag een ritje per motor in de unieke lanceerachtbaan Booster Bike. Even afkoelen? Stap dan in de boomstamwildwaterbaan Backstroke, waar jouw ritje eindigt met een splash vanaf 15 meter hoogte.

Het hoogtepunt van een dagje Toverland is natuurlijk Troy: de hoogste, snelste én langste houten achtbaan van de Benelux. Even bijkomen? Geniet dan van een vrolijke of spannende show, of neem een hapje of drankje op een van de vele terrasjes van onze horeca. Met meer dan 30 attracties en shows voor zowel jong als oud, beleeft iedereen in Toverland gegarandeerd een magisch mooie dag. Een dagje Toverland is met zowel indoor als outdoor themagebieden bovendien weersonafhankelijk.

Midzomeravonden
Als de avonden langer worden en de temperaturen stijgen, is het weer tijd voor de Midzomeravonden in Attractiepark Toverland. Ook dit jaar beloven het zes magische avonden vol zomerse sfeer te worden, waarbij Toverland van 10.00 tot 23.00 uur geopend is!

Vanaf 19 juli t/m 23 augustus is Toverland elke woensdag tot 23:00 uur geopend. Het park is gehuld in een tropische festivalsfeer en vanaf 19:00 uur kun je overal in het park genieten van live entertainment en extra shows in de verschillende zomerse thema areas. Maak kennis met het kleurrijke rondtrekkend circusgezelschap Circo di Strada of geniet van een magische zeepbellenshow. Dans mee met de sambadanseressen of geniet van een verfrissend drankje op het loungeterras. Met de ondergaande zon op de achtergrond vlieg je met ruim 90 kilometer per uur door de baan in Troy, wat een uitzicht! Om je honger te stillen kun je terecht bij een van de foodtrucks; wat dacht van je een heerlijke portie nacho’s?

Geniet daarnaast van een extra avondvoorstelling van de nieuwe zomershow d’JUNGA en de magische fonteinenshow Katara – Fountain of Magic. De Midzomeravonden worden weer knallend afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow. De Midzomeravonden vinden plaats op woensdag 19 & 26 juli en 2, 9, 16 & 23 augustus.

Foto's

Beoordelingen

Ayse Ispirlioglu

Het was een leuke en gezellige dag en alles was prima georganiseerd

Inge Schuurmans

superleuk park, klein en overzichtelijk, voor iedere leeftijd iets. Entree wel wat prijzig omdat je in een halve dag het park rond bent.

Kris Adant

Prijs kwaliteit dik in orde. Super voor jonge kinderen.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.