Toverland

  • Nederland Sevenum, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Toverland. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Toverland en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Toverland wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Toverland.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Dagkaart kinderen en volwassenen

Dagkaart kinderen vanaf 120cm en volwassenen

Geldig 6 november t/m 22 december 2017
€ 18,00 € 12,00
€  € 
Korting: -33%

Dagkaart kinderen

Dagkaart kinderen van 90 tot 120 cm

Geldig 6 november t/m 22 december 2017
€ 14,00 € 12,00
€  € 
Korting: -14%

Algemene informatie

Toverland Winter

Toverland in de winter is in één woord: genieten! Terwijl de Tiroolse jodelmuziek vanuit de Oostenrijkse Biergarten klinkt, maak je een rit in Maximus’ Blitz Bahn. Vanaf 6 november 2017 start de winterse magie in Toverland en zijn beide overdekte themagebieden, Land van Toos en Magic Forest, geopend.

Hoezo zou je in de winter thuis blijven zitten? Ga erop uit met het hele gezin! In deze sfeervolle ambiance heb je een fantastische dag vol magische momenten en winterse gezelligheid. Iedereen is in opperbeste stemming, het is goed toeven hier.

Foto's

Beoordelingen

G Velders

Leuk en gezellig knus park. Vanwege de winter was niet alles open was bekend.

Walter Hebben

We hebben als gezin een fantastische dag gehad. Het was de zondag voor sinterklaas dus ook in Toverland was Sinterklaas aanwezig. De mensen waren fantastisch, open en enthousiast waardoor het voor ons zoals al gezegd een leuke dag was. Attracties waren niet allemaal open.

tini

Gezellig en kindvriendelijk

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.