Toverland

  • Nederland Sevenum, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Toverland. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Toverland en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Toverland wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Toverland.

* De tickets die wij voor Toverland verkopen zijn niet geldig tijdens Halloween op 13, 14, 18, 19, 20, 21, 27 en 28 oktober 2017. De tickets voor Halloween zijn uitsluitend te koop via de website van Toverland zelf.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Dagkaart kinderen en volwassenen

Dagkaart kinderen vanaf 120cm en volwassenen

Geldig 25 maart t/m 5 november 2017 (niet geldig tijdens Halloween*)
€ 28,00 € 24,00
€  € 
Korting: -14%
Zomerseizoen

Dagkaart kinderen

Dagkaart kinderen van 90 tot 120 cm

Geldig 25 maart t/m 5 november 2017 (niet geldig tijdens Halloween*)
€ 18,50 € 18,00
€  € 
Korting: -3%

Algemene informatie

Ervaar de magie van Toverland

Laat je meenemen in de magie van Attractiepark Toverland. Ga op avontuur in de mysterieuze wildwaterbaan Djengu River, ontdek jouw eigen magische krachten in het Toverhuis of waag een ritje per motor in de unieke lanceerachtbaan Booster Bike. Even afkoelen? Stap dan in de boomstamwildwaterbaan Backstroke, waar jouw ritje eindigt met een splash vanaf 15 meter hoogte.

Het hoogtepunt van een dagje Toverland is natuurlijk Troy: de hoogste, snelste én langste houten achtbaan van de Benelux. Even bijkomen? Geniet dan van een vrolijke of spannende show, of neem een hapje of drankje op een van de vele terrasjes van onze horeca. Met meer dan 30 attracties en shows voor zowel jong als oud, beleeft iedereen in Toverland gegarandeerd een magisch mooie dag. Een dagje Toverland is met zowel indoor als outdoor themagebieden bovendien weersonafhankelijk.

Foto's

Beoordelingen

Dominiek

Een jaarlijkse must - wat een leuk en mooi park. Net als in de Efteling waan je je in een soort sprookje, zo sprookjesachtig mooi is het daar. Ook erg vriendelijk personeel en wachten voor attracties valt erg goed mee!

Sandra van der Vlies

Wij hebben van een super leuke dag mogen genieten. Ideaal is de combi tussen binnen en buitenattracties waardoor je geen rekening hoeft te houden met het Nederlandse weer. Omdat het een rustige dag was hebben wij van alle attracties gebruik kunnen maken, hebben we lekker gegeten en zijn we geholpen door zeer vriendelijk personeel. Kortom een topdag en een aanrader voor jong en oud!

Jeannine S

Leuk pretpark.Attracties voor jong en oud. Wij waren er tijdens één van de midsummernights. Is toch net iets anders om de attracties te doen in het donker met sfeervolle verlichting rondom. En dit zonder bijbetalingen.
Wij beleefden er een leuke dag die zeker voor herhaling vatbaar is.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.