Phantasialand

  • Duitsland Brühl, Duitsland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Phantasialand. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Phantasialand en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Phantasialand wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten.

Voorwaarden tickets
Dagkaart: geldig voor 1 persoon op 1 dag, binnen de geldigheidsperiode van het ticket
2-Dagenkaart: geldig voor 1 persoon op 2 opeenvolgende dagen, binnen de geldigheidsperiode van het ticket
Bij aanschaf van een kinderticket of seniorenticket dient u op verzoek een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen bij de toegangscontrole.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00
Wintertraum - 1-dagkaart

Wintertraum - Dagkaart volwassenen

Kinderen en volwassenen 12 t/m 59 jaar

Geldig 23 november 2018 t/m 20 januari 2019
€ 44,50 € 37,50
€  € 
Korting: -16%

Wintertraum - Dagkaart kinderen

Kinderen 4 t/m 11 jaar

Geldig 23 november 2018 t/m 20 januari 2019
€ 32,00 € 31,00
€  € 
Korting: -3%

Wintertraum - Dagkaart senioren

Senioren 60 jaar en ouder

Geldig 23 november 2018 t/m 20 januari 2019
€ 32,00
€ 
Wintertraum - 2-dagenkaart

Wintertraum - 2-dagenkaart volwassenen

Kinderen en volwassenen 12 t/m 59 jaar

Geldig 23 november 2018 t/m 20 januari 2019
€ 74,50 € 69,50
€  € 
Korting: -7%

Wintertraum - 2-dagenkaart kinderen

Kinderen 4 t/m 11 jaar

Geldig 23 november 2018 t/m 20 januari 2018
€ 49,00 € 47,00
€  € 
Korting: -4%

Wintertraum - 2-dagenkaart senioren

Senioren 60 jaar en ouder

Geldig 23 november 2018 t/m 20 januari 2019
€ 49,00 € 47,00
€  € 
Korting: -4%

Algemene informatie

Een magische winterwereld, top attracties, spectaculaire shows, winterse lekkernijen en elke dag vuurwerk: in de winter verenigt Phantasialand winterse hoogtepunten tot een winter-event van wereldklasse: Phantasialand Wintertraum.

Ervaar de schaatsbaan, een veelvoud aan winterse lekkernijen, de gezellige vuurhaarden en natuurlijk de spannende attracties en de spectaculaire shows. Heel Phantasialand is prachtig gedecoreerd en verlicht met duizenden lampjes om deze wondermooie winterdroom voor de hele familie compleet te maken. Voor de allerkleinsten zijn er veel kinderattracties, natuurlijk zijn er ook meer dan genoeg attracties geschikt voor het hele gezin en uiteraard is er een uitgebreide selectie aan thrillrides; speciaal voor de echte waaghalzen. Op drie waterattracties na zijn namelijk alle attracties gewoon geopend.

Ontdek de mysterieuze thema wereld Klugheim, waar je je tussen de vulkanische rotsen in de Middeleeuwen waant. Hier beleef je niet alleen Taron, de snelste en langste multi-lanceer-achtbaan ter wereld, maar vind je ook ´s werelds snelste familie-boomerang-achtbaan Raik. Beide achtbanen blijven zelfs geopend bij temperaturen tot -10°C. Dan is er Chiapas, de steilste wildwaterbaan ter wereld, in het Mexicaanse themagebied wat deze winter ook gewoon geopend is. In Deep in Africa stap je samen in de spectaculaire hangende achtbaan Black Mamba of ga met de hele familie in Maus au Chocolat.

Ook de spectaculaire wintershows zullen jong en oud verrassen. Aanschouw Tiempo de Fuego in de wereld van wildwaterbaan Chiapas; Het bijzondere samenspel van licht en videomapping geeft het verloop van de vier seizoenen weer. Aan het eind van elke dag neemt The Magic Rose – Spirit of Light bezoekers mee in een schitterend wintersprookje dat niemand snel zal vergeten. Als afsluiter van jullie perfecte winterdag in Phantasialand zal een groots vuurwerkspektakel de donkere hemel verlichten boven het winterse decor van het nostalgische Berlin.

Tussen het bezoeken van attracties en shows door, biedt Wintertraum voldoende mogelijkheid om te genieten van winterse kostelijkheden, zowel bij de kraampjes in het park als in de diverse hoogwaardige restaurants die je in Phantasialand zal ontdekken. Het kerstmarkt-gevoel in stijl met natuurlijk een heerlijke glühwein!

Voorwaarden tickets
Dagkaart: geldig voor 1 persoon op 1 dag, binnen de geldigheidsperiode van het ticket.
2-Dagenkaart: geldig voor 1 persoon op 2 opeenvolgende dagen, binnen de geldigheidsperiode van het ticket.
Bij aanschaf van een kinderticket of seniorenticket dient u op verzoek een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen bij de toegangscontrole.

Informatie voor bezoekers met een beperking kun je terugvinden op https://www.phantasialand.de/nl/park/tickets/informatie-voor-bezoekers-met-een-handicap/

Foto's

Beoordelingen

A.A. Schijven

Genoten! Ondanks dat het herfstvakantie was, gelukkig geen chaotische drukte en dus veel kunnen doen!

Malem

Het was een superdag voor mij en mijn 2 kinderen.

Jan Leufgens

aanbevolen

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.