Kernie's Familiepark Kalkar

  • Duitsland Kalkar, Duitsland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Kernie's Familiepark Kalkar. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Kernie's Familiepark Kalkar en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Kernie's Familiepark Kalkar wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Kernie's Familiepark Kalkar!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Binnenkort kun je hier weer tickets bestellen voor Kernie's Familiepark Kalkar

Algemene informatie

Kernie’s Familiepark in Kalkar heeft 40 leuke en spannende attracties. Er zijn draaiende theekopjes, springkussens, botsboten, een reuzenrad, een wildwaterbaan, een skelterbaan en een achtbaan. Het attractiepark - gebouwd rond de nooit gebruikte kerncentrale 'Schneller Brüter' - is geschikt voor het hele gezin, maar vooral kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 12 jaar vermaken zich hier opperbest.

Daarnaast kun je onbeperkt genieten van frietjes, ijs en frisdrank - de gehele dag door! Bestel nu je tickets met korting. Tickets zijn er al vanaf 15,50 euro.

Foto's & video's

Beoordelingen

christian

Ben hier een paar jaar terug geweest met schoolreisje. Zat toen nog in een lage groep, dus vond het toen wel leuk. Nu is het park echt niet meer voor kinderen en volwassen boven de 13 jaar. Er is geen een echte thrill-ride te vinden. Kortom, voor kleine kinderen nog wel leuk, maar voor volwassen, niet zoveel aan! Het onbeperkt eten en drinken, is wel een groot voordeel!

Niels

Dit is echt een familie park, zeker een aanrader. Gratis IJs!:) En onbeperkt. Het personeel is heel aardig. Maar er is totaal geen sfeer. Weinig muziek. Van mij krijgt het gemiddelde een: 8.0

Cynthia

Leuk park, je kunt je er vermaken als t niet druk is. Leuke attracties, hoewel ze erg kermis-achtig zijn en vooral voor kinderen. Fijn dat je gratis kunt eten/drinken, maar stom dat t alleen voor friet, ijs en drank geldt.. Personeel is chagrijnig.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.