Familiepretpark De Waarbeek

  • Nederland Hengelo, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Familiepretpark De Waarbeek. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Familiepretpark De Waarbeek en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Familiepretpark De Waarbeek wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Familiepretpark De Waarbeek!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Dagkaart kinderen en volwassenen

Kinderen vanaf 2 jaar & volwassenen

Geldig 1 april t/m 29 oktober 2017
€ 12,50 € 9,95
€  € 
Korting: -20%

Algemene informatie

Familiepretpark De Waarbeek ligt verscholen in de bossen tussen Enschede en Hengelo. Het park, dat vol staat met nostalgische attracties voor jong en oud, dateert al uit 1924 en viert in 2014 zijn 90-jarig bestaan met veel leuke activiteiten en shows!

In Familiepretpark De Waarbeek, zijn er veel verschillende (traditionele) attracties te vinden, zoals de Botsauto's, de Hully Gully, de Calypso, de Rodelbaan, de Toffe Twister en de antieke Zweefmolen. Je kunt er ook met de Zweefbanen hoog boven het water zoeven of vliegen in je eigen UFO in de Skyflyer. Voor de kleintjes zijn er attracties als de Lazy Pompoen, de Eendencarrousel, de Muizenstad, en de oude Spoortrein. En voor de allerkleinsten is er een veilige speeltuin met onder meer de Draaimolen.

Het pretpark wordt met dagelijkse live entertainment - zoals een spannende avonturenshow, leuke dansoptredens en gezellige en humoristische typetjes bij de attracties - nóg gezellig gemaakt!

Foto's

Beoordelingen

Ilone

Een leuke klein pretpark voor de kleintjes .

T. Aarsen

Voor kleinere kinderen, tot 10 jaar, zeker leuk. Het park is echter nodig toe aan een opfrisbeurt. De prijs is al met al best hoog zeker omdat er ook betaald moet worden voor het parkeren. Personeel is vriendelijk.

Dennis Huizinga

Voor ons een park die lekker dichtbij is en niet te massaal.
Weinig wachttijd en qua prijs goed te doen met het hele gezin.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.