Familiepretpark De Waarbeek

  • Nederland Hengelo, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Familiepretpark De Waarbeek. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Familiepretpark De Waarbeek en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Familiepretpark De Waarbeek wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Familiepretpark De Waarbeek!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Binnenkort kun je hier weer tickets bestellen voor Familiepretpark De Waarbeek

Algemene informatie

Familiepretpark De Waarbeek ligt verscholen in de bossen tussen Enschede en Hengelo. Het park, dat vol staat met nostalgische attracties voor jong en oud, dateert al uit 1924 en viert in 2014 zijn 90-jarig bestaan met veel leuke activiteiten en shows!

In Familiepretpark De Waarbeek, zijn er veel verschillende (traditionele) attracties te vinden, zoals de Botsauto's, de Hully Gully, de Calypso, de Rodelbaan, de Toffe Twister en de antieke Zweefmolen. Je kunt er ook met de Zweefbanen hoog boven het water zoeven of vliegen in je eigen UFO in de Skyflyer. Voor de kleintjes zijn er attracties als de Lazy Pompoen, de Eendencarrousel, de Muizenstad, en de oude Spoortrein. En voor de allerkleinsten is er een veilige speeltuin met onder meer de Draaimolen.

Het pretpark wordt met dagelijkse live entertainment - zoals een spannende avonturenshow, leuke dansoptredens en gezellige en humoristische typetjes bij de attracties - nóg gezellig gemaakt!

Foto's

Beoordelingen

Rob

Geweldig leuk park voor basisschoolkinderen.

Wim Van Gelder

Mijn kleinkinderen waren zeer tevreden. Zelf vond ik dat De Waarbeek wel een likje verf mag hebben. Door de enigszins verwaarloosde indruk gaat ook de vraag ontstaan is de veiligheid wel in orde.

H.W. Kamerling

Klein maar gezellig familiepark met attracties tot 12 jaar.
Kinderen kunnen zich goed vermaken. Voor die prijs niet duur.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.