Disneyland Paris

 • Frankrijk Marne La Vallee, Frankrijk

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Disneyland Paris. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Disneyland Paris en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Disneyland Paris wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Disneyland Paris!

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator.

januari 2019 volgende maand »»
ma di wo do vrij za zo
  1 januari
2 januari
3 januari
4 januari
5 januari
6 januari
7 januari
8 januari
9 januari
10 januari
11 januari
12 januari
13 januari
14 januari
15 januari
16 januari
17 januari
18 januari
19 januari
20 januari
21 januari
22 januari
geen tickets
23 januari
vanaf
€ 49,00
24 januari
vanaf
€ 49,00
25 januari
vanaf
€ 49,00
26 januari
vanaf
€ 64,00
27 januari
vanaf
€ 64,00
28 januari
vanaf
€ 49,00
29 januari
vanaf
€ 49,00
30 januari
vanaf
€ 49,00
31 januari
vanaf
€ 49,00
     

Algemene informatie

Disneyland Parijs-ticket voor 1 dag

Met dit ticket hebt u, afhankelijk van de geselecteerde optie, 1 dag toegang tot één of beide van de volgende parken: Disneyland® Park en Walt Disney Studios® Park.
 • Disneyland® Park: Ervaar de sprookjeswereld van Disney® en ontdek de vijf magische themalanden waar alles betoverend is: Main Street U.S.A., Frontierland, Adventureland, Fantasyland en Discoveryland.
 • Walt Disney Studios® Park: Stap door de Studio Gates en laat uw fantasie de vrije loop. Het is tijd om u te laten meeslepen in de tijdloze, altijd fascinerende wereld van films, animatie en televisie.
Bekijk het onderstaande reisplan voor meer informatie over elk pretpark.

Vertrekpunt
Wissel de voucher voor uw ticket van Disneyland® Paris in bij een van de zelfbedieningskiosken of bij de ticketbalies bij de ingang van Disneyland® Park of Walt Disney Studios® Park. U moet een identiteitsbewijs met foto laten zien en alle tickets moeten in één keer worden ingeleverd omdat ze tegelijk worden afgedrukt.

Vertrek/openingstijden
De openingstijden van Disneyland® Park en Walt Disney Studios® Park kunnen worden gewijzigd. Kijk op de website van Disneyland® Paris www.disneylandparis.com voor de actuele openingstijden.

Duur van bezoek
1 dag

Voucherinformatie
Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator.

Aanvullende informatie
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Houd er rekening mee dat er geen aanpassingen kunnen worden ingediend, inclusief naamswijzigingen.
 • Als er minderjarigen (jonger dan 18 jaar) alleen reizen, is een geschreven toestemmingsformulier van de ouders of voogden vereist om de voucher in te wisselen en een kaartje op te halen bij Disneyland® Park of Walt Disney Studios® Park
 • Mini- en Magic-vouchers voor 1 dag, gekocht tot en met 6 november 2018, zijn bedoeld voor gebruik t/m 31 januari 2019, op iedere geldige datum (klik op 'Bekijk meer informatie' voor de kalender). 
 • Super Magic-vouchers zijn vanaf de datum van aankoop 6 maanden geldig. Het ticket dat wordt afgegeven in ruil voor de voucher is 12 maanden geldig.
 • Beperkingen
 • Informeer bij elke achtbaan en attractie naar de meest recente beperkingen.
 • Voor bepaalde voorzieningen geldt mogelijk een leeftijdsrestrictie.
 • Bepaalde attracties zijn alleen toegankelijk voor kinderen onder begeleiding van een volwassene.
 • Om veiligheidsredenen geldt voor bepaalde attracties een lengterestrictie.
Inbegrepen
 • Disneyland® Paris Ticket
Niet inbegrepen
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Vervoer naar en van Disneyland® Paris
 • Eten en drinken

Foto's

Beoordelingen

chaima kallat

Veel volk natuurlijk. De programma s beter uitleggen. Anders was het leuk.

Nico

Fantastisch Park, magische beleving... Zowel voor jong als oud. Aanrader vanaf de leeftijd van 6-7 jaar. Supervriendelijk personeel, lange wachtrijen waardoor 2-3 dagen zeker nodig zijn om alles te kunnen doen!

stefan

Leuk en groot park! veeeel te mooie attracties! alleen alles is zoo duur! je haalt een hamburger van 15 euro die nergens naar smaakt

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.