Attractiepark Slagharen

  • Nederland Slagharen, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Attractiepark Slagharen. Vul het aantal kaartjes in wat je wilt bestellen. Voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Attractiepark Slagharen wilt afronden reken je de tickets eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Familiekaart 4 personen

Familiekaart 4 personen - Jeugd vanaf 4 jaar en volwassenen

Geldig t/m 29 oktober 2017
€ 110,00 € 55,00
€  € 
Korting: -50%

Extra persoon familiekaart

Jeugd vanaf 4 jaar en volwassenen

Geldig t/m 29 oktober 2017
€ 13,75
€ 

Algemene informatie

Kom naar attractiepark Slagharen en stap in de wereld van cowboys en indianen. In meer dan dertig spannende attracties en shows beleef je hier samen met je kinderen een onvergetelijk Wild West-avontuur. Nieuw in 2017 is onze spectaculaire Gold Rush, de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 90 km per uur vliegt! Datzelfde gevoel van opwinding hadden de pioniers ook toen ze rond 1800 het Wilde Westen ontdekten.

Hou je van water, slingerende glijbanen, bubbelbad en buitenstrand, kom dan naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen en geniet van een tropisch avontuur in waterpark Aqua Mexicana. Roetsj van een van de glijbanen, met je eigen muziek en lichteffecten en plons honderd meter verder in het water. Er is een waterspeeltuin voor de kleintjes, een door palmbomen omgeven bubbelbad en in de zomer een echt buitenstrand.

Foto's

Beoordelingen

Petra

Een gezellige park korte wachtrijen vriendelijk personeel

André van der Horst

Een heel leuk park met voor alle leeftijden voldoende attracties!!

Trijn Holtrop

Of ik mee ging naar Slagharen, ik en een attractiepark (geen goede combi) maar ok ik ga mee, samen met kennis en twee meiden. Ondanks dat er veel bezoekers waren, verloor je niet het overzicht. De houten gebouwen (winkels en eetgelegenheden) maken het tot een leuke sfeer. Het personeel krijgt een tien plus, super vriendelijk en toen mijn kennis voor een dringende familie aangelegenheid twee uur weg moest, kreeg ze gratis een uit en in rij kaart en vroeg men toen ze terug was of het allemaal gelukt was. De attracties waren niet aan mij besteed (behalve het reuzenrad) maar des al niet te min genoten van een zonnige dag, glimbekkies van kinderen, een mooi en verzorgd park. Top

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.