Attractiepark Slagharen

  • Nederland Slagharen, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Attractiepark Slagharen. Vul het aantal kaartjes in wat je wilt bestellen. Voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Attractiepark Slagharen wilt afronden reken je de tickets eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten.

Algemene informatie

Ga op avontuur in Attractiepark Slagharen. Er is ontzettend veel te beleven voor jong en oud. Slagharen heeft vier gloednieuwe attracties in Jules Verne Aventureland. Beleef het avontuur in Wild West Adventure, ga over de kop in de Flying Cloud, of zoek de hoogte op in Big Wheel. Of doe je het liever wat rustiger aan in de Monorail of wellicht in de Cable Car? In de weekenden, op feestdagen en in de vakanties beleef je veel plezier bij de wervelende theatershows en het unieke straattheater.

Waterpark Aqua Mexicana
Bezoekers van Attractiepark Slagharen worden vanaf mei 2015 ondergedompeld in de Mexicaanse oudheid in het nieuwe waterpark Aqua Mexicana. In het waterpark vind je maar liefst 10 glijbanen, waarvan 3 bijzonder groot en interactief, meerdere waterattracties en een bubbelbad voor 70 personen. Met een groot Caribisch schip, een Maya tempel met waterval en tientallen echte Mexicaanse huizen vormt het waterpark een unieke beleving die ongekend is in Nederland. Voor gasten van het vakantiepark is de toegang tot Aqua Mexicana inbegrepen en bezoekers van het attractiepark kunnen apart een kaartje voor het waterpark kopen. De toegang hiervoor bedraagt € 7,00 per persoon en is op basis van beschikbaarheid.

Miracle of Lights
Magisch. Betoverend. Spectaculair. Dat is Miracle of Lights. Het wordt dit jaar van 9 oktober tot en met 1 november elke dag gevierd. Zodra de zon is gaan slapen en de schemer valt, ontsteken wij het licht. Niet één lampje, of honderd tegelijk. Nee, duizenden lichtjes veranderen het park van het ene op het andere moment in een sprookjesachtige omgeving. Het water uit de fontein op het centrale plein kleurt geel, groen en paars. De gebouwen, voertuigen, danseressen en acrobaten; alles en iedereen is met lichtjes versierd.

Sensationele parade en show De betoverende lichtjesparade wil je niet missen. Deze bestaat uit acht fraaie antieke voertuigen, begeleid door prachtige muziek! Als de bonte stoet het centrale plein bereikt, volgt de spectaculaire afsluiting. Alsof het uitgebreide lichtspektakel van parade nog niet genoeg is, hebben we dit jaar wegens succes nogmaals een vernieuwde sensationele avondshow voor je! Deze waanzinnige avondshow als bijzondere afsluiter van elke dag is namelijk uniek in Nederland. Een ongekende happening met lasers, fonteinen, projecties, vuurwerk, live artiesten en sfeervolle muziek. Europees topentertainment, gewoon te bewonderen midden in het attractiepark. Dit wil je niet missen!

Foto's & video's

Beoordelingen

Geertje

Geen afbeelding

Heel leuk park, gezellige Westernsfeer! Ik ben met drie kinderen van negen, vijf en drie geweest. Er vielen een hoop attracties af doordat de jongste er niet in mocht en de middelste onder begeleiding van een volwassene in de attractie mocht. Dat gaat dus niet als de jongste er niet in mag! Voor hen bleven de autootjes, draaimolen, reuzerad, minirad, 4d film en de onderzeeboten waar je met water kon spuiten over. De oudste moest overal alleen in. Ik vind dit erg jammer, andere attractieparken zijn minder streng wat de lengte betreft en daar is dan voor de kleintjes meer te doen! Er is wel een kinderplein wat ze leuk vonden, met een speeltuintje en het convoy. We hebben ons niet de hele dag kunnen vermaken. Voor kinderen tussen de acht en twaalf het beste denk ik.

Hessel

Geen afbeelding

Attractiepark Slagharen is echt een pretpark voor jong en oud. Dankzij de gevarieerde attracties kunnen jongere en oudere kinderen zich hier prima vermaken. De attracties zijn leuk, de achtbanen en de wildwaterbaan zijn super. Het nieuwe Jules Verne Land is ook super leuk geworden. En de monorail die je door het park brengt is heel handig. Het eten is lekker en de sfeer in de winkelstraat daar is erg leuk en gezellig. Het personeel is ook erg vriendelijk en het pretpark ligt op een makkelijk te bereiken locatie. De entree en het eten zijn ook makkelijk te betalen. Kortom, het is een geweldig leuk pretpark voor iedereen!

Victor

Victor

Slagharen is een gezellig familiepretpark. Omdat de tickets niet extreem duur zijn, is het ook toegankelijk voor schoolreisjes, familie-uitjes of eventueel kinderfeesten. Attracties mogen best wel een onderhoudsbeurt krijgen, maar zijn wel tijdloos leuk.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.