Attractiepark Slagharen

  • Nederland Slagharen, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Attractiepark Slagharen. Vul het aantal kaartjes in wat je wilt bestellen. Voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Attractiepark Slagharen wilt afronden reken je de tickets eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Binnenkort kun je hier weer tickets bestellen voor Attractiepark Slagharen

Algemene informatie

Kom naar attractiepark Slagharen en stap in de wereld van cowboys en indianen. In meer dan dertig spannende attracties en shows beleef je hier samen met je kinderen een onvergetelijk Wild West-avontuur. Nieuw in 2017 is onze spectaculaire Gold Rush, de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 90 km per uur vliegt! Datzelfde gevoel van opwinding hadden de pioniers ook toen ze rond 1800 het Wilde Westen ontdekten.

Hou je van water, slingerende glijbanen, bubbelbad en buitenstrand, kom dan naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen en geniet van een tropisch avontuur in waterpark Aqua Mexicana. Roetsj van een van de glijbanen, met je eigen muziek en lichteffecten en plons honderd meter verder in het water. Er is een waterspeeltuin voor de kleintjes, een door palmbomen omgeven bubbelbad en in de zomer een echt buitenstrand.

Foto's

Beoordelingen

Karolien

Het is een super leuk attractiepark.
Onze kids en wij zelf ook hebben genoten. Zijn zelfs van opening tot sluiting op het park geweest, kids wilden nog niet naar huis.
Zeker leuk om nog een keer terug te gaan.

janet hargeerds

De kinderen hebben een fantastische dag beleeft. Vooral de 2 kinderen met autisme vinden Slagharen erg prettig doordat het rustiger aanvoelt dan de andere attractieparken. Dit is voor ons als ouders ook erg prettig.

Freddy Rutgers

We komen hier al een paar jaar en het blijft nog steeds genieten

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.