Attractiepark Slagharen

  • Nederland Slagharen, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Attractiepark Slagharen. Kies eerst de datum van je bezoek aan Attractiepark Slagharen en vul dan het aantal kaartjes in wat je wilt bestellen. Voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Attractiepark Slagharen wilt afronden reken je de tickets eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Attractiepark Slagharen!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Actie - Dagkaart familie 4 personen

Dagkaart 4 personen - Jeugd vanaf 4 jaar en volwassenen.

Geldig 4 april t/m 13 juli 2014
€ 98,00 € 50,00
€  € 
Korting: -49%

Actie - Dagkaart kind of volwassene

Jeugd vanaf 4 jaar en volwassenen

Geldig 4 april t/m 13 juli 2014
€ 24,50 € 15,00
€  € 
Korting: -39%

Algemene informatie

Ga op avontuur in Attractiepark Slagharen. Er is ontzettend veel te beleven voor jong en oud. Slagharen heeft vier gloednieuwe attracties in Jules Verne Aventureland! Ook kun je genieten van 40 andere spannende attracties in Slagharen. Beleef het avontuur in Wild West Adventure, ga over de kop in de Flying Cloud, of zoek de hoogte op in Big Wheel. Of doe je het liever wat rustiger aan in de Monorail of wellicht in de Cable Car? In de weekenden, op feestdagen en in de vakanties beleef je veel plezier bij de wervelende theatershows en het unieke straattheater. Dus, ben jij klaar voor het avontuur? Bestel dan snel je tickets en ga mee op ontdekkingsreis!

Foto's & video's

Beoordelingen

enterprisy

Geen afbeelding

ik vind slagharen heel leuk vooral de enterprise want daar zit je niet vast! je hebt G-kracht en de free fall leuk! alle twee airtime!

Thomas

Thomas

Deze zomer ben ik weer eens in Attractiepark Slagharen geweest. Er hing een gezellige sfeer, vooral door de Mardi Gras, het was druk, en alle attracties deden het. Het personeel was aardig en het eten & drinken goed. Het blijft voor mij het leukste en gezelligste park van Nederland, en ik kom er altijd graag. Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe attracties!

Sven

Geen afbeelding

Het park is goed onderhouden & enorm vriendelijk personeel. zeker een aanrader voor 1 of meerdere dagen

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.