Attractiepark Slagharen

  • Nederland Slagharen, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Attractiepark Slagharen. Vul het aantal kaartjes in wat je wilt bestellen. Voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Attractiepark Slagharen wilt afronden reken je de tickets eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten.

juni 2016 volgende maand »»
ma di wo do vrij za zo
    1 juni
2 juni
3 juni
4 juni
5 juni
6 juni
7 juni
8 juni
9 juni
10 juni
11 juni
12 juni
13 juni
14 juni
15 juni
16 juni
17 juni
18 juni
19 juni
20 juni
21 juni
22 juni
23 juni
24 juni
25 juni
26 juni
vanaf
€ 21,50
27 juni
vanaf
€ 15,00
28 juni
vanaf
€ 15,00
29 juni
vanaf
€ 18,50
30 juni
vanaf
€ 15,00
     

Algemene informatie

Ga mee op ontdekkingsreis door het leukste attractiepark. Attractie- & Vakantiepark Slagharen biedt meer dan 30 spannende attracties en shows. Beleef je eerste achtbaankriebels in de Mine Train of fiets jezelf naar de top in de Magic Bikes. Ga op zoek naar de cowboys en indianen in de Wild West Adventure. Ben je liever op zoek naar iets meer adrenaline? Maak dan een duikvlucht in de 40 meter hoge Free Fall en maak een spetterende afdaling in de Ripsaw Falls of ga over de kop in de achtbaan Thunder Loop. Na alle avonturen kun je tot rust komen in één van onze thema restaurants en genieten van een heerlijke burger. Breng ook een bezoek aan de spectaculaire circusshow of de nieuwe show Dream Horses met paarden en acrobatiek. Geniet daarnaast van de spannende 4D-film of van het straattheater.

Waterpark Aqua Mexicana
In het nieuwe waterpark Aqua Mexicana waan je je in Mexicaanse sferen met palmbomen, watervallen en alles wat daarbij hoort. In het 5.200m2 grote gebied kan jong en oud volop genieten. Het waterpark is een spetterende belevenis en kent diverse waterattracties, zowel binnen als buiten. Er zijn 10 glijbanen, waarvan 3 bijzonder groot en interactief met special effects, geluid en 3D animatie. Daarnaast heeft het waterpark een bubbelbad voor 70 personen, uniek in Nederland. Voor gasten van het vakantiepark is de toegang tot Aqua Mexicana inbegrepen en bezoekers van het attractiepark kunnen apart een kaartje voor het waterpark kopen. De toegang hiervoor bedraagt € 8,00 per persoon en is op basis van beschikbaarheid.

Foto's & video's

Beoordelingen

Dennis Luursema

Leuk en gezellig park voor de gehele familie. Zal zeker weer een keer heen gaan!

Daaf Klaasse

Leuk park voor het hele gezin. We komen er graag.

H.J. Uilenreef-de Graaf

We hebben gezellige uren doorgebracht op het park met jong en oud, durvers en bangerds, voor iedereen iets te doen.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.