Attractiepark Duinrell

  • Nederland Wassenaar, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig kaarten voor Duinrell en/of Tikibad. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Duinrell en/of Tikibad en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Duinrell en/of Tikibad wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Duinrell en het Tikibad!

Voor losse tickets voor het Tikibad, ga je naar onze Tikibad-pagina.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Binnenkort kun je hier weer tickets bestellen voor Attractiepark Duinrell

Algemene informatie

Oh kom maar eens kijken.. op het Landgoed van Sinterklaas

Op 19, 25 en 26 november en 2 en 3 december 2017 is Sinterklaas te gast op het Landgoed van Duinrell. De Goedheiligman en zijn Pieten maken er samen met de bezoekers één groot feest van. Het Landgoed van Sinterklaas is geopend van 10.00 tot 16.30 uur.

SiSaSinterklaasconcert
Zing, dans en swing mee tijdens het SiSaSinterklaasconcert! Een swingende show met zangeres Sita, Sinterklaas en de Party Pieten. De Pieten zijn door het dolle heen en zetten samen met de kinderen de boel flink op z’n kop. Er vinden minimaal vijf concerten per dag plaats.

Beleef het Huis van Sinterklaas
Altijd al eens willen zien waar de Pieten slapen, waar de cadeautjes worden ingepakt of hoe jouw verlanglijstje bij Sinterklaas terecht komt? Breng een bezoek aan het Huis van Sinterklaas en ontdek alle geheimen. Volg een les in de Pietenschool, eet een hapje mee bij de Smul Piet in het Pietenrestaurant of help alle cadeautjes in de Pakjeskamer. Ook kun je op de foto met het paard van Sinterklaas.

Zwieren en zwaaien in de attracties
Een aantal attracties is geopend, zoals zweefmolen Aqua Swing, de grote speeltuin, Minitrein, Locomotion, Kikkerachtbaan, Mad Mill, achtbaan Falcon, familieachtbaan Dragonfly en de nieuwe attractie Wild Wings (afhankelijk van het weer).

De Magische Pieten Parade
De Magische Pieten Parade trekt door het park met o.a. de Pieten van het Showballet, de Blus Piet, Pleister Piet, Politie Piet en uiteraard loopt Sinterklaas ook mee op zijn paard.

Foto's

Beoordelingen

Steven Nispeling

Leuk park voor kinderen. Grappige nieuwe attracties neergezet. Tikibad blijft leuk voor jong en oud.

R Steur

Het is een leuk park met een gevarieerd aanbod

Polman

Het is een overzichtelijk, gezellig en kindvriendelijk park. Let wel op dat gedurende de gehele dag de wc's goed schoon worden gemaakt, zodat die faciliteiten ook goed blijven. Het is jammer dat er zo weinig variatie in gezond eten te vinden is op het park.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.