Amusementspark Tivoli

  • Nederland Berg en Dal, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Amusementspark Tivoli. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Amusementspark Tivoli en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Amusementspark Tivoli wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Amusementspark Tivoli!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Binnenkort kun je hier weer tickets bestellen voor Amusementspark Tivoli

Algemene informatie

Kom ook spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor kinderen. Amusementspark Tivoli heeft meer dan 30 super leuke attracties en speeltoestellen waar kinderen niet op uitgekeken raken. Het park is veilig, kindvriendelijk, overzichtelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden. In Amusementspark Tivoli vind je onder andere een achtbaan, botsboten, een luchtkussen, zweefmolen, trampolines, botsauto's, draaimolen, treintjes, buggy's, midgetgolfbaan en nog veel meer... Regent het? Geen probleem! Er kan gewoon doorgespeeld worden in onze binnenspeeltuin.

Park Tivoli stimuleert actief bewegen voor kinderen. Zo vind je in het park diverse speeltoestellen waarbij kinderen lekker kunnen bewegen en hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan.

De Sona Boog is een interactief geluidsspeeltoestel voor jong en oud. Je wordt uitgedaagd om actief te bewegen en te dansen onder de boog. Met één druk op de knop kan eenvoudig worden gekozen voor de verschillende spellen. De geavanceerde camera technologie volgt de bewegingen van de spelers en een stem geeft hen instructies. Spelen met de Sona werkt eenvoudig en de spellen wijzen zich vanzelf. En speel jij net als Toffi ook zo graag met houten planken? Bouw dan je eigen hut in Toffi’s Bouwplaats. Steek je handen uit de mouwen en ga zelf ook lekker bouwen.

Foto's

Beoordelingen

kim van lieshout

Heel veel te doen. Geen langen wachtrijen. Sociale werknemers. Veel te doen voor de kinderen. Een hele dag lekker gespeeld! Was echt super leuk!!! Kinderen tevreden en voldaan terug naar huis

Rien de Rooij

Leuk park voor de doelgroep met gezellige activiteiten en optredens.leuke Toffi en Tiffi mascottes.kleinzoon heeft zich goed vermaakt.was ook overal heel netjes en lekkere frietjes

Baraa

Leuk ervaring, vooral voor mijn kinderen. We hadden leuk dag gehad.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.