Wat kun je winnen?

Een driedaags-arrangement naar Europa-Park voor 4 personen. Je overnacht in een gezellige huifkar bij het park en je krijgt drie dagen toegang tot het attractiepark. De tweede prijs is toegang voor 4 personen tot Europa-Park.


Beantwoord de vraag en win!

Wat is er te doen in Europa-Park?

13

achtbanen

Laat je lanceren naar 100 km/u in Blue Fire Megacoaster of duik bijna 73 meter naar beneden in Silver Star. Europa-Park heeft maar liefst 13 achtbanen!

72

restaurants & bars

In Europa-Park en haar hotels zijn maar liefst 72 restaurants en bars te vinden om lekker te eten en te drinken.

100

attracties en shows

Het park heeft tal van attracties en shows voor de hele familie. Van gezellige bootjesvaart tot een spannende arena-show.

Wat vinden anderen van Europa-Park?

Over Europa-Park

Met meer dan 100 attracties en shows is Europa-Park één van de meestzijdige attractieparken! Duik bijna 73 meter naar beneden in Silver Star of laat je verwonderen in Arthur in het Koninkrijk van de Minimoys. Het park heeft ook tal van shows voor de hele familie.

Is één dag niet genoeg? Blijf dan slapen in een van de prachtige thema-hotels van dit attractiepark in Rust, Duitsland.

Wist je dat Nederlandse studenten van NHTV een nieuw poffertjesrestaurant ontworpen hebben? Sinds vorig jaar kun je in het Nederlandse themagebied van Europa-Park genieten van heerlijke poffertjes in het restaurant "het Molencafé"! Een leuk detail is dat verderop in het Nederlandse themagebied nog een wokrestaurant zit. Het zijn immers de Nederlanders die de Indonesische keuken naar Europa hebben gebracht. Omgekeerd hebben de Nederlandse poffertjes invloed gehad op de Indonesische keuken: de 'kue cubit' is afgeleid van het poffertje.

Waar ligt Europa-Park?

Europa-Park is te vinden in het Duitse Rust, vlakbij het Zwarte Woud.

Doe mee!

Beantwoord de prijsvraag en maak kans op een driedaags-arrangement naar Europa-Park of 4 entreetickets voor Europa-Park. Vul je naam en e-mailadres mee en wie weet ben jij wel de winnaar! Begin april kiezen we uit de deelnemers met het juiste antwoord de winnaars. Lees hier de volledige voorwaarden van deze actie.

Hoeveel achtbanen heeft Europa-Park?